הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי שוב סגר?

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
נו ברור. ינקטו בכל סנקציה אפשרית על מנת לחסן את כולם.
עכשיו מחייבים כל ילדון בדחיפת מטוש יומית.

כל עוד רוב האוכלוסיה מחוסנת ואיתה קבוצות הסיכון, יש לעזוב את הילדים. הממשלה הקודמת מספיק התעללה בהם.

נשמע נחמד , ברגע שיהיה שם מאומת נניח בשם יוסי הם יעשו כיתה למחוסנים בלי יוסי המאומת . אבל זה לא חרם או סנקציה פשוט זה בריאות הציבור.
מי דבר על מאומת?
אתה לא מחוסן אתה לא לומד עם חברים שלך, נחמד זה ממש לא.

ההמלצות שגובשו בדיון בר׳ רה"מ ובהשתתפות ראשי מערכת הבריאות ובכירי משרד האוצר:
*העיקרון המנחה:* תו ירוק על כל ענפי המשק החל מגיל 3; בדיקות המוניות בכל הארץ במטרה לזהות חולים מאומתים ולהוציאם לבידוד, כדי לקטוע את שרשרת ההדבקה.
- החלת תו ירוק על רובם המוחלט של ענפי המשק, המוסדות הציבוריים והפרטיים, ובהם, בין השאר: בריכות שחייה, חדרי כושר, מוסדות אקדמיים, כל אירועי התרבות והספורט, כנסים ותערוכות, מוזיאונים, ספריות, מסעדות ובתי מלון, ועוד.
- התו הירוק יוחל החל מגיל 3, ותשלום עבור הבדיקות יתבצע על פי המתווה הבא:
• גילאי 0-3: פטורים מתו ירוק
• גילאי 3-12: בדיקות במימון המדינה
• גילאי 12 ומעלה: בדיקות במימון פרטי (רק ללא מחוסנים מבחירה)
*בימים הקרובים תתרחב באופן משמעותי פריסת מתחמי הבדיקות המהירות על מנת שיהיו נגישות בכמות גדולה לכל אזרחי ישראל.*
מועד כניסתו לתוקף של התו הירוק המורחב ייקבע מחר, בהתאם להיערכות להשלמת הקמתו של מערך הבדיקות המהירות (נכון לרגע זה, פרוסות כבר 150 עמדות והכוונה היא לפחות להכפילן).
עוד הוחלט להמליץ כי באירועים בבתים פרטיים ודומיהם (שבהם לא חל תו ירוק) תיקבע מגבלת התקהלות כדלקמן:
- במקום סגור - עד 50 אנשים
- במקום פתוח - עד 100 אנשים
קבינט הקורונה יכונס מחר (ד׳) כדי לדון בהמלצות ולאשרן.
הדיון הסתיים.

אני רוצה להרשם לחדר כושר אבל מת מפחד שהמדינה תכנס לסגר שוב פעם כמו בעבר, לא יודע מה לעשות.

אני רוצה להרשם לחדר כושר אבל מת מפחד שהמדינה תכנס לסגר שוב פעם כמו בעבר, לא יודע מה לעשות.
להירשם, לא משנה מה יהיה בהמשך את המנוי שלך יקפיאו בכל מקרה, לא שווה להתחרט בעתיד על משהו שיכלת לעשות, אתה לא תפסיד בשום מצב.

להירשם, לא משנה מה יהיה בהמשך את המנוי שלך יקפיאו בכל מקרה, לא שווה להתחרט בעתיד על משהו שיכלת לעשות, אתה לא תפסיד בשום מצב.
נרשם לחדר כושר במטרת מסה על 10 אחוז שומן.
עושה מנוי יש סגר , חוזר לחדר כושר על 28 אחוז שומן במטרת חיטוב דחוף .

נכון , בכל מיקרה תצטרך מנוי : P

היום הם מכניסים,מלא אותיות קטנות,אז שווה לקרוא לעומק את החוזה.
פלוס להקליט את השיחות עם שירות הלקוחות..
כי איך שיהיה סגר,כל אחד ימציא ״החזר כספי״ אחר

לדעתי עניין של זמן
חדשות רוטר - רה''מ הציג בישיבת הממשלה נתונים על התפשטות האומיקרון בעולם: ''עניין של זמן עד שיהיה גל אשפוזים בבתי החולים''

חדשות רוטר - שרת הפנים שקד: בתוך 4 שבועות נהיה בעשרות אלפי מאומתים ואלפי כיתות סגורות שיעברו לזום.

וכמובן הסיפור עם הקניונים כדי שיוכלו להאשים את האזרחים

ושורה תחתונה לא מעניין אותם אם אתה מאומת ומסתובב במקומות אבל אם לא התחסנת ואתה מסתובב במקומות או ואבוי
אם התחסנת ואתה מאומת אהלן וסהלן יש לו ירוק תתכבד

אבל זה עניין של זמן עד שיגיעו לסגר, מעניין אם ישלפו שפן מהכובע הפעם

בנתיים הולנד כבר בסגר
אנגליה נקסט והיד נטויה
להירשם כל חודש מחדש
אי אפשר לסמוך עליהם עם ההחזרים כספיים, כולם כבר נכוו מהאותיות הקטנות ושיטת המצליח

לדעתי עניין של זמן
חדשות רוטר - רה''מ הציג בישיבת הממשלה נתונים על התפשטות האומיקרון בעולם: ''עניין של זמן עד שיהיה גל אשפוזים בבתי החולים''

חדשות רוטר - שרת הפנים שקד: בתוך 4 שבועות נהיה בעשרות אלפי מאומתים ואלפי כיתות סגורות שיעברו לזום.

ושורה תחתונה לא מעניין אותם אם אתה מאומת ומסתובב במקומות אבל אם לא התחסנת ואתה מסתובב במקומות או ואבוי

בנתיים הולנד כבר בסגר
אנגליה נקסט והיד נטויה

להירשם כל חודש מחדש
אי אפשר לסמוך עליהם עם ההחזרים כספיים, כולם כבר נכוו מהאותיות הקטנות ושיטת המצליח
מה שכתבתי!

לדעתי עניין של זמן

בנתיים הולנד כבר בסגר
אנגליה נקסט והיד נטויה

להירשם כל חודש מחדש

כן חכם לבדוק תקנון מן הסתם, לי הקפיאו ואחרי הסגר ממה שנותר השתמשתי, לא הייתי צריך החזר.

וואלה אני כל כך שמח שיש לי ציוד בבית
זה כבר הזיה מה שקורה פה מבחינת התנהלות, חלאס, שחררו, התחסנו 3 פעמים, מכאן ואילך תנו לכל אדם לבצע את השיקולים שלו אם הוא רוצה להיות בסגר ולהתבודד בבית או להסתובב ולהסתכן בהדבקה

תשמע,אני כבר כבר לא יודע מה להגיד..
תשמע ברצינות אני מחוסן 3 - תמיד עם הצוותים הרפואיים היינו מהראשונים בארץ, הפעם נחצו קווים בשונה מהפעמים הקודמות שאז המדע הצביע על דעיכה וראו בבדיקות שאין נוגדנים כלל, הפעם אין עדות לכך ומנסים להוריד את התחלואה באמצעות אוכלוסייה מחוסנת שזה טעות.

תשמע,אני כבר כבר לא יודע מה להגיד..
על זה גם אני לא יודע מה להגיד, התחסנתי 3 פעמים, אבל זה כבר מוציא לי את החשק להתחסן שוב, מילא היית אומר לי להתחסן שוב פעם בשנה כמו חיסון שפעת, עם חיסון שמותאם לזנים חדשים, אבל זה פשוט לעשות את אותו חיסון בפעם הרביעית והפעם זה בטווח זמן עוד יותר קצר, מה הקטע?
כשזה היה 2-3 חיסונים עוד אמרתי בסדר, זה לא החיסון הראשון שדורש 3 מנות שעשיתי (חיסון פפילומה למשל גם נעשה ב3 מנות בערך באותם הפרשים של חודש וחצי שנה מהראשון)
אבל מה עכשיו חיסון רביעי? מה הטעם, גם פייזר אומרים, החיסון עם הבוסטר (או אולי אפילו בלי, לא זוכר כבר) מספק איזה 70% הגנה נגד האומיקרון, שזה יותר ממספיק בשביל להגדיר אותו כחיסון לזן הזה (הרף הוא 50%)

אבל כמו שאמרתי קודם, אני מאוד מרוצה מליברמן בתור שר אוצר, בא פעם ראשונה בערך לועדת הקורונה או איך שזה לא נקרא ואומר להם, מה סגר, מה הגבלות, מתו 12 אנשים מהזן הזה בינתיים בכל העולם (לא בדקתי עד כמה הוא מדייק פה), בשביל מה לסגור דברים ושוב להתחיל לשלם פיצויים.
לפחות יש שר אוצר שלא ממהר לזרוק את הכסף שלנו (אולי כי הוא רוצה את זה לעצמו, בכל זאת אני תופס ממנו מושחת ומחכה לשמוע על איזו פרשיה, אבל הוא גם משתמש בו למטרות טובות ודוחף רפורמות חשובות, אז וואלה בינתיים סולח לו)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית