בוא נראה איך אנשים יצביעו ״ברגליים״ למתחמי החיסון..על זה גם אני לא יודע מה להגיד, התחסנתי 3 פעמים, אבל זה כבר מוציא לי את החשק להתחסן שוב, מילא היית אומר לי להתחסן שוב פעם בשנה כמו חיסון שפעת, עם חיסון שמותאם לזנים חדשים, אבל זה פשוט לעשות את אותו חיסון בפעם הרביעית והפעם זה בטווח זמן עוד יותר קצר, מה הקטע?
כשזה היה 2-3 חיסונים עוד אמרתי בסדר, זה לא החיסון הראשון שדורש 3 מנות שעשיתי (חיסון פפילומה למשל גם נעשה ב3 מנות בערך באותם הפרשים של חודש וחצי שנה מהראשון)
אבל מה עכשיו חיסון רביעי? מה הטעם, גם פייזר אומרים, החיסון עם הבוסטר (או אולי אפילו בלי, לא זוכר כבר) מספק איזה 70% הגנה נגד האומיקרון, שזה יותר ממספיק בשביל להגדיר אותו כחיסון לזן הזה (הרף הוא 50%)
אבל כמו שאמרתי קודם, אני מאוד מרוצה מליברמן בתור שר אוצר, בא פעם ראשונה בערך לועדת הקורונה או איך שזה לא נקרא ואומר להם, מה סגר, מה הגבלות, מתו 12 אנשים מהזן הזה בינתיים בכל העולם (לא בדקתי עד כמה הוא מדייק פה), בשביל מה לסגור דברים ושוב להתחיל לשלם פיצויים.
לפחות יש שר אוצר שלא ממהר לזרוק את הכסף שלנו (אולי כי הוא רוצה את זה לעצמו, בכל זאת אני תופס ממנו מושחת ומחכה לשמוע על איזו פרשיה, אבל הוא גם משתמש בו למטרות טובות ודוחף רפורמות חשובות, אז וואלה בינתיים סולח לו)
יש תחושה של התעוררות!
את ליברמן ישתיקו על האמירה שלו,שלא תחשוב.
״משאיות החיסון יגיעו למתחם הית הספר,על מנת לחסן את הילדים״
״עליכם לאשר בכתב את אישור ההתחסנות,שיעשה על ידי אחות בית הספר״
אני שוקל לשלוח את הילד עם שכפץ קרמי