הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי שוב סגר?

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
שמעתי שיש דיבור על הגבלת אירועים ל100 אנשים שצריכים להיות מחוסנים ועם בדיקה שלילית
איך מתכננים לאכוף את זה אלוקים גדול
מכינים את הקרקע ״לחגים״
חדכ,אולמות,בתי כנסת וארועים עד 100 איש
ראשיים:
מחלימים,מחוסנים,או בדיקה שלילית של48 שעות

ושוב קילו ברזל הולך לעלות!

פסיכופטים שלא עוזבים אותנו. זה לא יגמר לעולם, כל ״זן חדש״ הם יעשו את זה. מחפשים כל היום ״מאומתים״

זה יגמר ברגע שאנשים יפסיקו להיבדק, כל עוד אנשים עושים בדיקות קורונה השיגעון ימשך

פסיכופטים שלא עוזבים אותנו. זה לא יגמר לעולם, כל ״זן חדש״ הם יעשו את זה. מחפשים כל היום ״מאומתים״

זה יגמר ברגע שאנשים יפסיקו להיבדק, כל עוד אנשים עושים בדיקות קורונה השיגעון ימשך
אתה מבין שרוב האנשים עושים בדיקה בזמן שהם לא מרגישים טוב כן ?
אי אפשר להאשים חולים שמבקשים טיפול .

לסגור את הנתב"ג !!!! יש פה משהו הזוי , שלדוגמא במגרש כדורגל בגלל שזה ספורט אפשר גם להיות 30 אלף איש אחד ליד השני וכל מיני דברים כאלה , כאילו שהם חשובים מהכל , דוגמא הנתב"ג .

בלי להפעיל שיקול דעת איפה באמת נדבקים , מאיפה הזנים האלה מגיעים אלינו ולעצור את זה באותו רגע עד שנמצא פיתרון איך להתמודד איתו .

אבל כרגיל הכל קומבינות כנראה ...

לסגור את הנתב"ג !!!! יש פה משהו הזוי , שלדוגמא במגרש כדורגל בגלל שזה ספורט אפשר גם להיות 30 אלף איש אחד ליד השני וכל מיני דברים כאלה , כאילו שהם חשובים מהכל , דוגמא הנתב"ג .

בלי להפעיל שיקול דעת איפה באמת נדבקים , מאיפה הזנים האלה מגיעים אלינו ולעצור את זה באותו רגע עד שנמצא פיתרון איך להתמודד איתו .

״לסגור את נתבג״
בוא נסגור את הכל??? מה אתה אומר? מה אתה חושב כל העולם נוסע לחול לעשות חיים? יש אנשים חולי סרטן ומיניהם נוסעים לטיפולים, חולים אמייתים.

רוב האנשים לאהעושיפ בדיקות כי הפ לא מרגישים טוב, רוב האנשים עושים בדיקות כי כופים עליהם. איפה אתה חי?

אי אפשר לסגור את נתב"ג אבל אפשר לחזור למדיניות הבידודים לכל מי שחוזר מחו"ל ולא משנה מהיכן.
מי שצריך באמת לנסוע יהיה מוכן לשלם את המחיר הזה, ומי שמספיק טיפש בשביל לטוס בזמן מגיפה עולמית שלא באמת נבלמה בשביל לראות משחק כדורגל או לשבת באיזה טברנה אז שישלם על הטמטום שלו.
הנתונים מראים במפורש שכל הוריאנטים למינהם נכנסים באופן כמעט בלעדי דרך נתב"ג, אין שום סיבה בעולם שאנשים פה יסבלו בגלל חוסר אחריות של אנשים אחרים באמת טיפשים שחוזרים לפה עם נגיפים כי "אני חייב חופשה".

תביא לי הוכחה שרוב הנבדקים עושים בדיקה בגלל הרגשה לא טובה.

תביא לי הוכחה שרוב הנבדקים עושים בדיקה בגלל הרגשה לא טובה.
בהתחלה ובחלק מהמקומות זה עדיין המדיניות שבודקים רק מי שיש לו תסמינים בהתחלה היה מחסור בבדיקות מתושים או איזה שיט

בכל מקרה היום יש הרבה שנבדקים כחלק ממדיניות של מקום העבודה שלהם או כאישור להיכנס לאירוע כזה או אחר

אי אפשר לסגור את נתב"ג אבל אפשר לחזור למדיניות הבידודים לכל מי שחוזר מחו"ל ולא משנה מהיכן.
מי שצריך באמת לנסוע יהיה מוכן לשלם את המחיר הזה, ומי שמספיק טיפש בשביל לטוס בזמן מגיפה עולמית שלא באמת נבלמה בשביל לראות משחק כדורגל או לשבת באיזה טברנה אז שישלם על הטמטום שלו.
הנתונים מראים במפורש שכל הוריאנטים למינהם נכנסים באופן כמעט בלעדי דרך נתב"ג, אין שום סיבה בעולם שאנשים פה יסבלו בגלל חוסר אחריות של אנשים אחרים באמת טיפשים שחוזרים לפה עם נגיפים כי "אני חייב חופשה".
לגמרי, צריך בהחלט להחזיר את הבידודים ולהקפיד עליהם.
טסתי פעמיים בקרונה והקפדתי על בידוד מוחלט שבועיים (בפעם השניה 10 ימים עם בדיקה רביעית שלילית). הכנתי את הבית שלא אצטרך בכלל לצאת, (והמכון שלי במרפסת, אז בכלל).

אבל לא בדקו אם אני בבידוד בכלל, ופגשתי כמה אנשים שמפירים בידוד, זה חמור מאוד.

על הנכנסים לארץ צריך לשבת חזק, עם ביקורי פתע לדעתי עם כמה שזה מעצבן.

השחילו אותנו יופי יופי עם החיסונים!
אני עשיתי (כמו טיפש) כי הבטיחו שלא יהיה בידוד!!!

אם עוד פעם יסגרו לי את העסקים
הם יגמרו עלי סופית

ונראה שהסגר קרב ובא,אחרי הכל תכף ״חגים״

השחילו אותנו יופי יופי עם החיסונים!

הם יגמרו עלי סופית

מסריח כל העסק.
לא האמנתי לרגע להבטחות הריקות של הפוליטקאים המושחתים.

למעשה, לא היה כמעט הבדל בין מחוסנים למי שאינו מחוסן.

הטיסה שלי עם הגיסים שלי המחוסנים היה אותו דבר בדיוק, כולם נבדקו המון פעמים, רק שאני הייתי בבידוד שבין כה וכה לא היו בודקים.

חדרי הכושר הסכימו שאתאמן גם כשהיה צורך בתו ירוק, וביום יום לא ראיתי שום צורך בתו ירוק (גם אם היה צורך לא הייתי מתחסן).

כיסחו את העסקים בשביל מסיבות ותיירים, ורוקנו את כספי המדינה על חיסונים לא בדוקים מספיק, ולא מספיק אפקטיביים.

עצוב, העיקר נתניהו הגיבור שהביא חיסונים.

הם יגמרו עלי סופית

“If your business is not on the Internet, then your business will be out of business.”
Bill Gates

סכיזופרניה?
פחחחח מה הוכחה שלך שדבר כזה בכלל קיים? מדע?! דיי כבר יא ילד!
אז מה אם אני שומע קולות זה אלוהים!
"אם אתה מדבר אל אלוהים - אתה מתפלל
אם אלוהים מדבר אליך - אתה סכיזופרן

אתה מספר באינטרנט?
אתה יכול לגרום לעוד אנשים להכיר בך, אתה יכול לפתוח חשבון בטיקטוק, אינסטגרם, פייסבוק וכל פלטפורמה חברתית, לייצר עמוד עיסקי להביא ערך ללקוחות שלך ברמה הכי מקצועית.
לעלות תודות של לקוחות שלך השירות הנפלא שאתה נותן להם, זה מושך לקוחות.

דוגמא מעולה נוספת, יש לחבר עסק של אירועי בשר (מאמין שאתה מכיר)
הרצתי לו קמפיין בגוגל בחודשיים האחרונים, עלה לו עד עכשיו בסביבות ה1000 שקל, הוא סגר כבר 5 אירועים בגלל הפרסום הזה, כל רווח של אירוע נע בין 1000-2000 שח לכיס האישי שלו! האם שווה כן. האם זה קל ובטוח? בוודאי שלא.

אתה יכול לגרום לעוד אנשים להכיר בך, אתה יכול לפתוח חשבון בטיקטוק, אינסטגרם, פייסבוק וכל פלטפורמה חברתית, לייצר עמוד עיסקי להביא ערך ללקוחות שלך ברמה הכי מקצועית.
לעלות תודות של לקוחות שלך השירות הנפלא שאתה נותן להם, זה מושך לקוחות.

דוגמא מעולה נוספת, יש לחבר עסק של אירועי בשר (מאמין שאתה מכיר)
הרצתי לו קמפיין בגוגל בחודשיים האחרונים, עלה לו עד עכשיו בסביבות ה1000 שקל, הוא סגר כבר 5 אירועים בגלל הפרסום הזה, כל רווח של אירוע נע בין 1000-2000 שח לכיס האישי שלו! האם שווה כן. האם זה קל ובטוח? בוודאי שלא.
מדובר על עבודה בזמן סגר שעסקים שלא עובדים במרחב האינטרנטי לא יכולים לעבוד, לא על הרחבת קהל הלקוחות עם אתר או קמפיין

אתה מספר באינטרנט?
אגב עוד משהו, ידוע לי שיש עסקים שבאמת לא יכולים לעבוד דרך האינטרנט כי זה לא אפשרי.
נשאר על הדוגמא של ספר.
בתור עצמאי אתה חייב לחשוב בראייה מרחבית, אתה לא שכיר והכל נשען עליך, זה גם חסרון וגם יתרום בתור עצמאי.
נקח את הקורונה, קרה ואתה לא יכול לעבוד, וגם אם כן וזה בשחור עדין סביר להניח שזה לא אידיאלי (מבחינת החוק)
אבל אם אתה רואה בהסתכלות מרחבית, מה ספר יכול לעשות על מנת לייצר כסף בלי לספר?
הוא יכול לקחת את הידע שלו, לפתוח קורס דיגטלי של ספרים ולמכור אותו באינטרנט.
אתה ספר אתה מבין במכונות תספרות, ג׳לים לשיער, פנים, וכל דבר אשר קשור למספרה.
פתח אתר תעשה דרופשיפינג, תקנה מספק מוצרים ותמכור.
שוב זה מאוד קשה, זה להיפתח למשהו חדש, לא כל אחד מסוגל, האם זה אפשרי? וודאי שכן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית