- פותח/ת השרשור
שמעתי שיש דיבור על הגבלת אירועים ל100 אנשים שצריכים להיות מחוסנים ועם בדיקה שליליתתו ירוק בדרך חזרה?!
איך מתכננים לאכוף את זה אלוקים גדול
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמעתי שיש דיבור על הגבלת אירועים ל100 אנשים שצריכים להיות מחוסנים ועם בדיקה שליליתתו ירוק בדרך חזרה?!
מכינים את הקרקע ״לחגים״שמעתי שיש דיבור על הגבלת אירועים ל100 אנשים שצריכים להיות מחוסנים ועם בדיקה שלילית
איך מתכננים לאכוף את זה אלוקים גדול
אתה מבין שרוב האנשים עושים בדיקה בזמן שהם לא מרגישים טוב כן ?פסיכופטים שלא עוזבים אותנו. זה לא יגמר לעולם, כל ״זן חדש״ הם יעשו את זה. מחפשים כל היום ״מאומתים״
זה יגמר ברגע שאנשים יפסיקו להיבדק, כל עוד אנשים עושים בדיקות קורונה השיגעון ימשך
אתה מבין שרוב האנשים עושים בדיקה בזמן שהם לא מרגישים טוב כן ?
אי אפשר להאשים חולים שמבקשים טיפול .
לסגור את הנתב"ג !!!! יש פה משהו הזוי , שלדוגמא במגרש כדורגל בגלל שזה ספורט אפשר גם להיות 30 אלף איש אחד ליד השני וכל מיני דברים כאלה , כאילו שהם חשובים מהכל , דוגמא הנתב"ג .
בלי להפעיל שיקול דעת איפה באמת נדבקים , מאיפה הזנים האלה מגיעים אלינו ולעצור את זה באותו רגע עד שנמצא פיתרון איך להתמודד איתו .
אבל כרגיל הכל קומבינות כנראה ...
תביא לי הוכחה שרוב הנבדקים עושים בדיקה בגלל הרגשה לא טובה.אתה מבין שרוב האנשים עושים בדיקה בזמן שהם לא מרגישים טוב כן ?
אי אפשר להאשים חולים שמבקשים טיפול .
לסגור את הנתב"ג !!!! יש פה משהו הזוי , שלדוגמא במגרש כדורגל בגלל שזה ספורט אפשר גם להיות 30 אלף איש אחד ליד השני וכל מיני דברים כאלה , כאילו שהם חשובים מהכל , דוגמא הנתב"ג .
בלי להפעיל שיקול דעת איפה באמת נדבקים , מאיפה הזנים האלה מגיעים אלינו ולעצור את זה באותו רגע עד שנמצא פיתרון איך להתמודד איתו .
אבל כרגיל הכל קומבינות כנראה ...
בהתחלה ובחלק מהמקומות זה עדיין המדיניות שבודקים רק מי שיש לו תסמינים בהתחלה היה מחסור בבדיקות מתושים או איזה שיטתביא לי הוכחה שרוב הנבדקים עושים בדיקה בגלל הרגשה לא טובה.
לגמרי, צריך בהחלט להחזיר את הבידודים ולהקפיד עליהם.אי אפשר לסגור את נתב"ג אבל אפשר לחזור למדיניות הבידודים לכל מי שחוזר מחו"ל ולא משנה מהיכן.
מי שצריך באמת לנסוע יהיה מוכן לשלם את המחיר הזה, ומי שמספיק טיפש בשביל לטוס בזמן מגיפה עולמית שלא באמת נבלמה בשביל לראות משחק כדורגל או לשבת באיזה טברנה אז שישלם על הטמטום שלו.
הנתונים מראים במפורש שכל הוריאנטים למינהם נכנסים באופן כמעט בלעדי דרך נתב"ג, אין שום סיבה בעולם שאנשים פה יסבלו בגלל חוסר אחריות של אנשים אחרים באמת טיפשים שחוזרים לפה עם נגיפים כי "אני חייב חופשה".
מסריח כל העסק.השחילו אותנו יופי יופי עם החיסונים!
אני עשיתי (כמו טיפש) כי הבטיחו שלא יהיה בידוד!!!
אם עוד פעם יסגרו לי את העסקים
הם יגמרו עלי סופית
ונראה שהסגר קרב ובא,אחרי הכל תכף ״חגים״
“If your business is not on the Internet, then your business will be out of business.”אני עשיתי (כמו טיפש) כי הבטיחו שלא יהיה בידוד!!!
אם עוד פעם יסגרו לי את העסקים
הם יגמרו עלי סופית
ונראה שהסגר קרב ובא,אחרי הכל תכף ״חגים״
"אם אתה מדבר אל אלוהים - אתה מתפללסכיזופרניה?
פחחחח מה הוכחה שלך שדבר כזה בכלל קיים? מדע?! דיי כבר יא ילד!
אז מה אם אני שומע קולות זה אלוהים!
עסק כמו המרת כספים?
כל עסק ואני מדגיש כל עסק יכול לעבוד באינטרנט.עסק כמו המרת כספים?
מספרה?
בית קפה?
אתה מספר באינטרנט?כל עסק ואני מדגיש כל עסק יכול לעבוד באינטרנט.
שמע אני יכול להביא לך 200 אלף דוגמאות.
אני אחד שעוסק בזה, אין לי סיבה לחרטט.
מה העסק שלך?
אתה יכול לגרום לעוד אנשים להכיר בך, אתה יכול לפתוח חשבון בטיקטוק, אינסטגרם, פייסבוק וכל פלטפורמה חברתית, לייצר עמוד עיסקי להביא ערך ללקוחות שלך ברמה הכי מקצועית.אתה מספר באינטרנט?
מדובר על עבודה בזמן סגר שעסקים שלא עובדים במרחב האינטרנטי לא יכולים לעבוד, לא על הרחבת קהל הלקוחות עם אתר או קמפייןאתה יכול לגרום לעוד אנשים להכיר בך, אתה יכול לפתוח חשבון בטיקטוק, אינסטגרם, פייסבוק וכל פלטפורמה חברתית, לייצר עמוד עיסקי להביא ערך ללקוחות שלך ברמה הכי מקצועית.
לעלות תודות של לקוחות שלך השירות הנפלא שאתה נותן להם, זה מושך לקוחות.
דוגמא מעולה נוספת, יש לחבר עסק של אירועי בשר (מאמין שאתה מכיר)
הרצתי לו קמפיין בגוגל בחודשיים האחרונים, עלה לו עד עכשיו בסביבות ה1000 שקל, הוא סגר כבר 5 אירועים בגלל הפרסום הזה, כל רווח של אירוע נע בין 1000-2000 שח לכיס האישי שלו! האם שווה כן. האם זה קל ובטוח? בוודאי שלא.
אגב עוד משהו, ידוע לי שיש עסקים שבאמת לא יכולים לעבוד דרך האינטרנט כי זה לא אפשרי.אתה מספר באינטרנט?