הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מוט יורק או רוג'

Gilad Atar

משתמש מתחיל
8
12
נק' מוניטין:
12
8
12
שלום
אני צריך ייעוץ למוט איכותי שישמש להרבה שנים. קראתי שהמליצו פה על מוט the bear מסאסל אבל אין במלאי והמליצו פה גם על המוט של יורק מאביר שעולה 1170(150 משלוח). השאלה אם ללכת עליו או שכבר כדאי להזמין מחול את המוט של רוג' ohio-power-bar-black-zinc ? הוא יוצא כ2000 שקל כולל הכל עד לבית.
אני ארגיש הבדל בין המוטות במשקלים של 130-170 קילו לדדליפט סקווט ולחיצת חזה? אני לא אגיע למשקלים של 200 וצפונה.
חשוב לי ממש שיהיה למוט knurling אגרסיבי יחסית, שלא יחליק, כי יצא לי לעבוד עם כאלו מעפנים שזה מחליק.
אגב לגבי המוט של היורק, חיפשתי באתר של יורק את המוט הזה בשביל לראות קצת יותר פרטים והוא לא קיים. יש באתר מוט שחור רק בקוטר של 30ממ ובאביר הוא 28ממ. אולי זה לא של יורק בכלל? למרות שהתקשרתי והם טוענים שכן. אמרו שישלחו לי קישור למוט באתר של יורק ולא שלחו לי.

אישית דיברתי עם @yanivgoft והוא הסביר לי שעדיף להשקיע במוט איכותי. מוט איכותי אם תשמור עליו, כנראה יישמר לך להרבה זמן אם לא לכל החיים.
אז אני חושב שעדיף את המוט של ROUGE.

אישית דיברתי עם @yanivgoft והוא הסביר לי שעדיף להשקיע במוט איכותי. מוט איכותי אם תשמור עליו, כנראה יישמר לך להרבה זמן אם לא לכל החיים.
אז אני חושב שעדיף את המוט של ROUGE.

Rogue עולה המון אבל.
מאמין שמוט בת2ציב של עק 2000 יכול להחזיק שנים עם אחזקה טובה

But nice or buy twice. מעבר לזה מוט של רוג ישמור על הערך שלו לנצח, אז תמיד תוכל למכור אותו בערך במחיר עלות אם תחליט לוותר עליו.
ממליץ לך אגב ללכת כבר על סרקוט או סטיינלס סטיל. באופן יחסי זאת לא תוספת גדולה מדי של כסף ואתה תקבל מוט שישאר עמיד להרבה יותר זמן

שלום
אני צריך ייעוץ למוט איכותי שישמש להרבה שנים. קראתי שהמליצו פה על מוט the bear מסאסל אבל אין במלאי והמליצו פה גם על המוט של יורק מאביר שעולה 1170(150 משלוח). השאלה אם ללכת עליו או שכבר כדאי להזמין מחול את המוט של רוג' ohio-power-bar-black-zinc ? הוא יוצא כ2000 שקל כולל הכל עד לבית.
אני ארגיש הבדל בין המוטות במשקלים של 130-170 קילו לדדליפט סקווט ולחיצת חזה? אני לא אגיע למשקלים של 200 וצפונה.
חשוב לי ממש שיהיה למוט knurling אגרסיבי יחסית, שלא יחליק, כי יצא לי לעבוד עם כאלו מעפנים שזה מחליק.
אגב לגבי המוט של היורק, חיפשתי באתר של יורק את המוט הזה בשביל לראות קצת יותר פרטים והוא לא קיים. יש באתר מוט שחור רק בקוטר של 30ממ ובאביר הוא 28ממ. אולי זה לא של יורק בכלל? למרות שהתקשרתי והם טוענים שכן. אמרו שישלחו לי קישור למוט באתר של יורק ולא שלחו לי.
יורק כמעט אף פעם לא במלאי.
גם יורק, וגם The Bear אין להם נארלינג משהו, מהבחינה הזאת רוג עדיף.

במשקלים שלך אולי זה פחות משנה, מה גם שאני אישית מסתדר עם כל מוט כמעט, וככל שהוא גרוע יותר, לפעמים אעדיף אותו. שום דבר לא יבנה לך גריפ כמו מוט מחליק.

רכשתי מוט לא אולימפי חדש
ובגלל שהוא חדש הוא מחליק קצת
העברתי ״בנקודות האחיזה״ שלי,נייר זכוכית p36
ובהחלט המוט קיבל חיספוס נהדר.

בטח לא ממומלץ במוטות יקרים 🤦‍♂️

יורק כמעט אף פעם לא במלאי.
גם יורק, וגם The Bear אין להם נארלינג משהו, מהבחינה הזאת רוג עדיף.

במשקלים שלך אולי זה פחות משנה, מה גם שאני אישית מסתדר עם כל מוט כמעט, וככל שהוא גרוע יותר, לפעמים אעדיף אותו. שום דבר לא יבנה לך גריפ כמו מוט מחליק.
בדדליפט אני יכול להסכים איתך, אבל נרלינג טוב בסקוואט ובנץ פשוט יעשה אותך יציב יותר. לא יודע איך אתה מחזיק את המוט, אבל אני מחזיק מאד רחב ובמוט בלי נרלינג נורמלי אם לא אשים מגנזיום על הידיים שלי בבנץ האחיזה שלי פשוט מחליקה החוצה, ובסקוואט זה פשוט עוזר להדביק את המוט לנקודה אחת בגב בלי שהוא יתגלגל בה.
מעבר לזה, practice like you play, אם בתחרויות יש פוואר בר/ דדליפט בר עם נרלינג טוב, אין סיבה לא להתאמן עם אחד כזה.

בדדליפט אני יכול להסכים איתך, אבל נרלינג טוב בסקוואט ובנץ פשוט יעשה אותך יציב יותר. לא יודע איך אתה מחזיק את המוט, אבל אני מחזיק מאד רחב ובמוט בלי נרלינג נורמלי אם לא אשים מגנזיום על הידיים שלי בבנץ האחיזה שלי פשוט מחליקה החוצה, ובסקוואט זה פשוט עוזר להדביק את המוט לנקודה אחת בגב בלי שהוא יתגלגל בה.
מעבר לזה, practice like you play, אם בתחרויות יש פוואר בר/ דדליפט בר עם נרלינג טוב, אין סיבה לא להתאמן עם אחד כזה.
גם בבנץ' פחות נרלינג מכריח אותך לסחוט את המוט שלא תחליק.
ואני זוכר את הפעם הראשונה שהשתמשתי במוט סקוואט, זה הרגיש מדהים.
אני נהנה לראות איך עם ציוד טוב אני הרבה יותר חזק כי התרגלתי לציוד פחות טוב.

חוץ מזה, אלייקו לא כזה מחוספס, נראה לי שזה מסביר למה הוא מוט שקשה למתחרים איתו.

ואני עושה לפעמים 5×5 בדדליפט, אם מוט דדליפט טוב, יקרעו לי הידיים, אני מעדיף מוט חלק.

גם בבנץ' פחות נרלינג מכריח אותך לסחוט את המוט שלא תחליק.
ואני זוכר את הפעם הראשונה שהשתמשתי במוט סקוואט, זה הרגיש מדהים.
אני נהנה לראות איך עם ציוד טוב אני הרבה יותר חזק כי התרגלתי לציוד פחות טוב.

חוץ מזה, אלייקו לא כזה מחוספס, נראה לי שזה מסביר למה הוא מוט שקשה למתחרים איתו.

ואני עושה לפעמים 5×5 בדדליפט, אם מוט דדליפט טוב, יקרעו לי הידיים, אני מעדיף מוט חלק.
בבנץ לא משנה איך אעשה את זה - המוט בלי נרלינג בלי מגנזיום הוא פשוט מחליק לי ביד כי אין מספיק חיכוך להשאיר אותו במקום אז כשאני "מעקם את המוט" היד פשוט מחליקה כלפי חוץ.
לגבי הדדליפט - תלוי איזה מוט דדליפט. אם יש לך מוט דדליפט בר סטיל של רוג כמו @Whale אני מסכים איתך. לי יש את הטקסס סרקוט, ויש לו נרלינג אגרסיבי אבל לא חותך ואין בעיה לעשות איתו הרבה נפח.

בבנץ לא משנה איך אעשה את זה - המוט בלי נרלינג בלי מגנזיום הוא פשוט מחליק לי ביד כי אין מספיק חיכוך להשאיר אותו במקום אז כשאני "מעקם את המוט" היד פשוט מחליקה כלפי חוץ.
לגבי הדדליפט - תלוי איזה מוט דדליפט. אם יש לך מוט דדליפט בר סטיל של רוג כמו @Whale אני מסכים איתך. לי יש את הטקסס סרקוט, ויש לו נרלינג אגרסיבי אבל לא חותך ואין בעיה לעשות איתו הרבה נפח.

ששש אל תגיד לאנשים שהוא טוב מדי זה יפוצץ תמכירה

חברה תודה על העזרה, הזמנתי את הרוג' לפי המלצת הרוב. הלכתי על הסרקוט כמו ש @yanivgoft המליץ.
נראה כמה יצא מחיר סופי שלא יהיו הפתעות
5f5u0i.jpg

תכין את הארנק

• פותח/ת השרשור
אז המוט הגיע השבוע 😃
יצא 1900 ומשהו להפתעתי למוט בגרסת הסרקוט, חשבתי שיצא יותר. וואוו איזה מוט! ממש אהבתי את ה knurling שלו. לא נתקלתי במוט דומה לזה בחדרי כושר בארץ. שמח שהקשבתי לעצות פה והלכתי עליו, לדעתי מחיר שווה ביחס למה שמוכרים פה בארץ. תודה למגיבים.

קבצים מצורפים

• 1628282567521.jpg
    1628282567521.jpg
    KB 35.6 · צפיות: 92
  • 1628282567506.jpg
    1628282567506.jpg
    KB 76.9 · צפיות: 75
  • 1628282567514.jpg
    1628282567514.jpg
    KB 109.2 · צפיות: 67
אז המוט הגיע השבוע 😃
יצא 1900 ומשהו להפתעתי למוט בגרסת הסרקוט, חשבתי שיצא יותר. וואוו איזה מוט! ממש אהבתי את ה knurling שלו. לא נתקלתי במוט דומה לזה בחדרי כושר בארץ. שמח שהקשבתי לעצות פה והלכתי עליו, לדעתי מחיר שווה ביחס למה שמוכרים פה בארץ. תודה למגיבים.
תתחדש! יצא לך עסקה מעולה. המוט הגיע בלי נזק? בניסיון שלי כשהזמנתי דרך חברות שילוח קיבלתי דפיקות במוט 😭

אז המוט הגיע השבוע 😃
מוט נראה ממש איכותי וגם חיצונית מהמם

מהיכן הזמנת? ואיך ועשית שילוח?

• פותח/ת השרשור
מוט הגיע בלי נזק? בניסיון שלי כשהזמנתי דרך חברות שילוח קיבלתי דפיקות במוט

החברה ברוג ארזו את המוט ככה שגם אם יפול מהמטוס, לא יקרה לו כלום 😄
זה הגיע בתוך גליל קרטון מאוד קשיח, כמו אבן. צירפתי תמונה.

מהיכן הזמנת? ואיך ועשית שילוח?

מהאתר של רוג, שילוח עם דילטס. היה להם קופון הנחה על השילוח אז אולי בגלל זה יצא מחיר טוב.

קבצים מצורפים

• 1628282567528.jpg
    1628282567528.jpg
    KB 92 · צפיות: 53
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית