הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מוט יורק או רוג'

Gilad Atar

משתמש מתחיל
8
12
נק' מוניטין:
12
8
12
שלום
אני צריך ייעוץ למוט איכותי שישמש להרבה שנים. קראתי שהמליצו פה על מוט the bear מסאסל אבל אין במלאי והמליצו פה גם על המוט של יורק מאביר שעולה 1170(150 משלוח). השאלה אם ללכת עליו או שכבר כדאי להזמין מחול את המוט של רוג' ohio-power-bar-black-zinc ? הוא יוצא כ2000 שקל כולל הכל עד לבית.
אני ארגיש הבדל בין המוטות במשקלים של 130-170 קילו לדדליפט סקווט ולחיצת חזה? אני לא אגיע למשקלים של 200 וצפונה.
חשוב לי ממש שיהיה למוט knurling אגרסיבי יחסית, שלא יחליק, כי יצא לי לעבוד עם כאלו מעפנים שזה מחליק.
אגב לגבי המוט של היורק, חיפשתי באתר של יורק את המוט הזה בשביל לראות קצת יותר פרטים והוא לא קיים. יש באתר מוט שחור רק בקוטר של 30ממ ובאביר הוא 28ממ. אולי זה לא של יורק בכלל? למרות שהתקשרתי והם טוענים שכן. אמרו שישלחו לי קישור למוט באתר של יורק ולא שלחו לי.

החברה ברוג ארזו את המוט ככה שגם אם יפול מהמטוס, לא יקרה לו כלום 😄
זה הגיע בתוך גליל קרטון מאוד קשיח, כמו אבן. צירפתי תמונה.

מהאתר של רוג, שילוח עם דילטס. היה להם קופון הנחה על השילוח אז אולי בגלל זה יצא מחיר טוב.
יש מצב ללינק?

החברה ברוג ארזו את המוט ככה שגם אם יפול מהמטוס, לא יקרה לו כלום 😄
זה הגיע בתוך גליל קרטון מאוד קשיח, כמו אבן. צירפתי תמונה.

מהאתר של רוג, שילוח עם דילטס. היה להם קופון הנחה על השילוח אז אולי בגלל זה יצא מחיר טוב.
באותה אריזה חברות שילוח דפקו לי מוטות. הצינור פשוט לא שרד את זה...

• פותח/ת השרשור
יש מצב ללינק?

Rogue 45LB Ohio Power Bar - Cerakote
אני הזמנתי את הגרסה הזו, אבל יש לך שם עוד כמה.

באותה אריזה חברות שילוח דפקו לי מוטות. הצינור פשוט לא שרד את זה...

באסה... יכול להיות שהם פתחו את האריזה ודפקו את זה איכשהו. כי בתוך האריזה קשה לי להאמין שזה ידפק, זה אריזה קשיחה.

באסה... יכול להיות שהם פתחו את האריזה ודפקו את זה איכשהו. כי בתוך האריזה קשה לי להאמין שזה ידפק, זה אריזה קשיחה.
זה פחות בעיה בצינור עצמו אלא בסגירה שלו. הפקק הגיע לי פתוח לחלוטין ואז הקצה של המוט חשוף למכות.

תודה.

היה לך קופון או איזה הנחה דרך האתר?
או שזה המחיר?

תודה רבה.
המוט גם מתאים לסקוואט? או שבעיקר לדדליפט?
פוואר בר הוא מוט פווארליפטינג שהמטרה שלו להיות טוב לשלושת ההרמות. זה סוג המוטות שמתמשים בהם בIPF לכל ההרמות, ובכל איגוד משתמשים בו לבנץ'. הוא מאד קשיח ולכן מאד טוב לסקוואט, שזה אמנם חיסרון בדדליפט אבל הנרלינג האגריסיבי שלו עוזר לאחיזה טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית