הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה באחוזי שומן

iamnewatthegym

משתמש קבוע
1,451
646
נק' מוניטין:
1,215
1,451
646
היוש.
כנראה מתחיל חיטובון כי עוד חודש נוסע לשבוע ים. השאלה שלי היא, בהינתן שאני מבצע חיטוב בצורה אחראית ומבוקרת, כמה אחוזיי שומן אני צפוי לאבד בחודש אם כרגע אני בין 18-20 אחוז?
כלומר האם בחודש אני אמור לצפות לתוצאה ויזואלית ניכרת או שחבל לבזבז זמן ולהמשעך עם מסה?

כמה תרד באחוזי השומן תלוי כמה תרד במשקל.
אפשר בחודש להגיע לתוצאה שנראית לעין וככל שהגרעון יהיה גדול יותר כך גם תרד יותר במשקל.
עם זאת, קח בחשבון שככל שהגרעון יהיה גבוה יותר הסיכוי לאבד מהמסה הרזה גבוה יותר (שגרת אימונים ותזונה בדגש על חלבון יכולים לצמצם את זה).
זה קצת לא מסתדר עם חיטוב בצורה מבוקרת.

בהצלחה בחיטוב 😃

העבןדה לא תאפשר לי מסה ארוכה מנובמבר למשך לפחות שישה חודשים
מניסיון לא יודע עד כמה שווה להמשיך מסה שאתה על 18-20 אחוז שומן
אני חושב שעדיף לעשות חיטוב שייקח לך זמן גם ככה
ורק אז תתחיל מסה בפלוס קלורי של איזה 300 ותוכל למשוך כנראה יותר מחצי שנה
אבל בכל מקרה חיטוב של חודש לא יעשה כלום רק מלרדת בנוזלים ואולי ממש מעט בשומן

אבל בכל מקרה חיטוב של חודש לא יעשה כלום רק מלרדת בנוזלים ואולי ממש מעט בשומן

חיטוב של חודש ייתן 1/6 מהירידה בשומן שיתן חיטוב של חצי שנה. תהיה יותר ירידה יחסית במשקל בחודש הראשון, אבל זה לא אומר שפחות מסת שומן תאבד.

הגוף הוא מערכת, במערכת יש שימור אנרגיה, אם הוא יהיה בגירעון אנרגטי - מאיפה הגוף ישלים?

חיטוב של חודש ייתן 1/6 מהירידה בשומן שיתן חיטוב של חצי שנה. תהיה יותר ירידה יחסית במשקל בחודש הראשון, אבל זה לא אומר שפחות מסת שומן תאבד.

הגוף הוא מערכת, במערכת יש שימור אנרגיה, אם הוא יהיה בגירעון אנרגטי - מאיפה הגוף ישלים?
זה מה שאמרתי אחי
חיטוב של חודש לא ייתן כלום חוץ מירידה בנוזלים לרוב וממש מעט ירידה בשומן. 🫤

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית