עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קטונתי אחי.
אבל אני אוהב את השניה,מפני שיש פעמיים עבודה על הגב 😃
תאכל בבקשה להסביר לי את האימון הראשון?
והאם לאחר אימון דדליפט כבד,תאכל גם לשבור שיאים בלחיצת כתף? הדדליפט לא יקח את כל האנרגיה
תודה רבה
מה המטרה, מה הרמה שלך, מה המיומנות שלך בתרגילים?
@פנקייק
מקצועי.
מה תבחר בסופו של דבר?
אני כרגע עושה(לא יודע איך קוראים לתוכנית) חח
בנץ 3 פעמיים בשבוע.
עם אותו המשקל 5x5
התקדמות(1.25) כל יום ראשון
ודדליפט פעמיים בשבוע כבד 5x3
התקדמות כל שבוע(מנסה)
כל שאר השרירים/תרגילים הם עזר
אם אתה מתאמן עם ניסיון ומעוניין בכוח, הייתי מוסיף תדירות לתרגילי בסיס. אם אתה הולך על ארבע פעמים בשבוע הייתי הולך על עליון תחתון, אם 3 פעמים בשבוע זה יהיה יותר בסגנון fbw.
בנץ כבד
פרס קל
סקוואט כבד
דד קל
פרס כבד
בנץ קל
דד כבד
סקוואט קל
כשאני אומר כבד הייתי עושה סט אחד כבד בטווח חזרות 1-5 ואחרי עוד סט שניים של נפח (אפשר גם להתחיל בלי ולהוסיף כשנתקע) וביום קל זה יהיה איפשהו בין 70-85% RM1 תלוי במשקלי העבודה שלך.
אקססוריז לפי מה שאתה רוצה וטוב לך, יש אלפי דרכים לשחק עם זה וזה דיי תלוי במטרה. טרייספס, בייספס, קצת כתפיים. כל השיט הזה.
FBW אני אוהב משהו כזה
סקוואט כבד
בנץ נפח
דד נפח
סקוואט קל
פרס
משיכה קלה
סקוואט בינוני
בנץ כבד
דד כבד (אפשר להתחיל את האימון בדד במקום סקוואט)
בגדול לג פרס לא תורם לסקוואט ממש, טווחי תנועה שונים עומסים שונים ועובד בעיקר על הארביע ראשי.. תרגיל עזר טוב זה תרגיל שמחזק נקודות חלשות בתרגיל ספציפ כמו נגיד עבודה על השרשרת האחורית שזאת הנקודה החלשה אצל רוב המתאמנים, היית עושה גוד מורנינג או דדליפט רומני כתרגיל עזר במקום הלג פרסהאימון הראשון מתחיל ומתמקד בסקוואט, אחר כך יש תוספת של תרגיל עזר לסקוואט, הלג פרס.
ולא תיהיה בעיה,עם דדליפט רומני,ויום אחרי דדליפט רגיל?בגדול לג פרס לא תורם לסקוואט ממש, טווחי תנועה שונים עומסים שונים ועובד בעיקר על הארביע ראשי.. תרגיל עזר טוב זה תרגיל שמחזק נקודות חלשות בתרגיל ספציפ כמו נגיד עבודה על השרשרת האחורית שזאת הנקודה החלשה אצל רוב המתאמנים, היית עושה גוד מורנינג או דדליפט רומני כתרגיל עזר במקום הלג פרס
התייחסתי ספציפית לזה שהוא אמר שהוא עושה לג פרס כתרגיל עזר.. איך לשלב בתוכנית ואיפה זה כבר משהו אחר, ואגב אני אחרי כל דדליפט עושה גם דדליפט רומני לא ממש כבד לנפח בינוני(3*10-12) וזה עושה את העבודהולא תיהיה בעיה,עם דדליפט רומני,ויום אחרי דדליפט רגיל?
זו לא מעמסה רבה?
ניסיתי.התייחסתי ספציפית לזה שהוא אמר שהוא עושה לג פרס כתרגיל עזר.. איך לשלב בתוכנית ואיפה זה כבר משהו אחר, ואגב אני אחרי כל דדליפט עושה גם דדליפט רומני לא ממש כבד לנפח בינוני(3*10-12) וזה עושה את העבודה
זה נשמע כמו התוכנית של גרג נאקלס אבל עם מינימום תדירות ונפח (האופציה הפחות אופטימלית המתאימה לאנשים מאוד עסוקים).בהרמות הגדולות - בכל אימון שני סטים של משקל מקסימלי לחמש חזרות ועוד כמה סטים לנפח, בתרגילי העזר עצימות קטנה יותר.
לא מצויין בתמונה סט אחד או שניים של תרגילים קטנים כמו שראגס,בטן, ידיים.
מה דעתכם? התוכניות שלכם דומות לזה?
צפה בקובץ המצורף 67749