עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא יפגע בהתאוששות/התקדמות?יש כאלו שמעדיפים לעשות כתרגיל עזר, את אותו התרגיל פשוט עם משקל נמוך יותר ליותר חזרות. לעומת זאת יש כאלו (כמוני) שנגיד לאחר בנץ' כבד עושים פרס לנפח ולאחר סקוואט, דד לנפח והפוך. הכל עניין של העדפה אישית ומסוגלות פיזית.
זה לא יפגע בהתאוששות/התקדמות?
לאחר בנץ כבד,הכתף עובדת רצח..
לדוגמא 5 סטים כבדים של בנץ
עוד כמה סטים אתה מוסיף לכתף?
זה נשמע כמו התוכנית של גרג נאקלס אבל עם מינימום תדירות ונפח (האופציה הפחות אופטימלית המתאימה לאנשים מאוד עסוקים).
הייתי מעלה תדירות ומוריד עצימות קצת, או מעלה תדירות פעם או פעמיים בשבוע עם מעט עצימות לעומת האימון האחד הכבד יותר.
תעשה את השילובים שתרצה מרשימת ה28 תוכניות החינמיות שלו בהתאם לרמה שלך, הזמן שלך, התאוששות ומה שנראה לך. Greg Nuckols 28 Programs Spreadsheet (2021) | Lift Vault
זה בין כה וכה הכיוון של מה שתעשה עושה, אז למה לא לשפץ טיפה?
אם המטרה זה להשאר במקום נראה אחלה תוכנית
בתור התחלה לא לעשות שריר/תרגיל פעם בשבועתודה.
אז מה הההמלצה שלך? מה לדעתך צריך לשנות?
בתור התחלה לא לעשות שריר/תרגיל פעם בשבוע
אני חושב שדדליפט פעם בשבוע, סקוואט פעמיים, ובנץ' 3 זה התחלה טובה, ודי המינימום לרוב האנשים לדעתי.איך זה אצלך? כמה פעמים בשבוע אתה עושה בכל הרמה גדולה?
דדליפט היחיד שאני מוכן לעשות פעם בשבועאיך זה אצלך? כמה פעמים בשבוע אתה עושה בכל הרמה גדולה?
לכן אתה חלשדדליפט היחיד שאני מוכן לעשות פעם בשבוע
זה שאני מוכן לא אומר שאני עושה (כרגע עושה 3)לכן אתה חלש
סקוואט פעמייםאני חושב שדדליפט פעם בשבוע, סקוואט פעמיים, ובנץ' 3 זה התחלה טובה, ודי המינימום לרוב האנשים לדעתי.
😅זה שאני מוכן לא אומר שאני עושה (כרגע עושה 3)
פוגע זה מילה מורכבת.@elchonon
היה וביום ראשון אני עושה בנץ כבד
ותרגילי עזר לגב
וביום שני אני מתחיל עם דדליפט כבד
האם אני פוגע בהתאוששות/התקדמות?
תיסבכת לי את הצורה 😃אז לשאלתך, כן אתה פוגע בהתאוששות שלך, בלי ספק, התאוששות הכי טובה תהיה לא להתאמן בכלל, נראה לאן זה יביא אותך.
אבל אתה לא פוגע ההתקדמות שלך.
לכן התכנון חשוב.תיסבכת לי את הצורה 😃
בדיוק כמו שכתבת(מבלי שאמרתי) אתה קוסם?!
יש אימונים שאני מגיע עם דומס קליל,למרות שינה של 7 שעות ומזון טוב.
זה לא מונע בעדי לעשות את הדדליפט הכבד
השאלה כמו שאמרת מה יהיה בלונג ראן...
*כנל בבנץ,מגיע ליום שישי שלפעמיים קצת תפוס,ובכל אופן נותן את המשקל!
פרוגרסיב -> העלת משקל,הוספת חזרות,קיצור זמן מנוחהלכן התכנון חשוב.
להגיד תתאמן חזק כל יום למרות שאתה תשוש, זה לא תוכנית ואולי ניפצע ככה. מצד שני לחכות להתאוששות מושלמת זה לא ריאלי, אם נחכה להתאוששות מלאה מהסקוואט לפני שנעשה דדליפט או בנץ', לא נצליח לדאוג לנפח ועצימות מספיק גבוהים בשביל גירוי מתאים כדי להתקדם.
המפתח זה עקרונות של אימונים שקיימים בכל התוכנית בעולם, כמו פוגרסיב אוברלואוד, ספציפיות, RPE, אחוזים ועוד.
לכן אתה חלש