הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לחיצות,דדליפט וסקוואט כאבים.

• פותח/ת השרשור Trx1998
  • פורסם בתאריך

Trx1998

משתמש מתחיל
273
65
נק' מוניטין:
190
273
65
שמתי לב אחרי הורדות של תרגילים שינוים של תרגילים שסקוואט דדליפט ואפילו לחיצת רגליים עושים לי כאבים בגב התחתון.
כאב שמציק לא רק באימון גם לאחר האימונים,אני עושה טכניקה נכונה מאמנים ראו אותי וגם חברים פה בפורום.
לאנגים נגיד לא עושים לי בכלל כאבים ועובדים עליי חזק,יש פחות עומס על הגב תחתון מאשר סקוואט דדליפט ואפילו לחיצת רגליים במכונה?

שמתי לב אחרי הורדות של תרגילים שינוים של תרגילים שסקוואט דדליפט ואפילו לחיצת רגליים עושים לי כאבים בגב התחתון.
כאב שמציק לא רק באימון גם לאחר האימונים,אני עושה טכניקה נכונה מאמנים ראו אותי וגם חברים פה בפורום.
לאנגים נגיד לא עושים לי בכלל כאבים ועובדים עליי חזק,יש פחות עומס על הגב תחתון מאשר סקוואט דדליפט ואפילו לחיצת רגליים במכונה?
גם עם טכניקה טובה יכול לבוא כאבים, כי לא מספיק טכניקה טובה, צריך טכניקה מתאימה.

אם יש לך גב חזק ואתה עושה היי באר עם עקבים אתה לא מנצל את הכוח שלך, ואם תריץ תוכנית באחוזים מהRM1 שלך בסקוואט שאתה חזק בו, אבל תבצע את התוכנית בסקוואט פחות אופטימלי, יש סיכוי לראות מתאמן שמתלונן על כאב.

אבל מה שיותר נראה לי הסיבה, זה התוכנית, איך היא נראית?

מהניסיון שלי מתאמנים חלשים שעבדו איתי היו חווים כאבי גב באימונים הראשונים שעברו אחרי כמה שבועות לאחר שהתחזקו קצת.

אבל כמובן שזה יכול להיות מכל מיני סיבות וכל מה שאפשר זה לנסות לנחש בלי לראות טכניקה ולהכיר את המתאמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית