הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב לראשונה בחיי!!

Trx1998

משתמש מתחיל
273
65
נק' מוניטין:
190
273
65
אין על הכותרות שלי אההה …
קיצור אני מתאמן מתחיל כשלוש חודשים במסה והגיע זמני לחיטוב(לא מבחינה תוצאה של שריר) אלא בגלל שהתחלתי עם אחוז שומן גבוה וצברתי עוד קצת במסה,עליתי 7 קילו במשך 3 חודשים ועשרה ימים.
עכשיו אני עובר לתוכנית ab ומתחיל חיטוב מהיום,מעכשיו.
בקשר לאימונים במסה כמובן הקפדתי לעלות במשקל עבודה בחזרות או בסטים התקדמות כלשהי..
במהלך חיטוב אני פשוט אמור לשמור על המשקל,חזרות סטים בלי לנסות להתקדם?מהניסיון שלכם זה אפשרי?לנסות להרים יותר משקל?

השאיפה היא תמיד להתקדם,
וזה בטח אפשרי למתאמן מתחיל כמוך.

תעבוד עם תכנית, תקרא על איך להתקדם בעזרתה, ואולי ושאלות כמו "לנסות להרים יותר משקל?" יעלמו.

קח תוכנית סטנדרטית ותרוץ איתה, בחיטוב אפשר לעבוד גם עם תוכנית שעבדת במסה, אם אתה רואה אבל שהנפח מאוד מקשה עליך בגלל שאתה גם בגרעון קלורי אז אפשר לקצץ קצת.

• פותח/ת השרשור
השאיפה היא תמיד להתקדם,
וזה בטח אפשרי למתאמן מתחיל כמוך.

תעבוד עם תכנית, תקרא על איך להתקדם בעזרתה, ואולי ושאלות כמו "לנסות להרים יותר משקל?" יעלמו.
מה יש לך אחי?
עוד תגובת התנשאות,בוא תכוון אותי איפה אני יכול לקרוא..

במהלך חיטוב אני פשוט אמור לשמור על המשקל,חזרות סטים בלי לנסות להתקדם?מהניסיון שלכם זה אפשרי?לנסות להרים יותר משקל?

בתור מתאמן מתחיל אם הגירעון לא יהיה גבוה מידי אין סיבה שלא תמשיך להתקדם, המטרה היא פשוט לא לרדת בנפח.
אם תוכל להמשיך להתקדם, מה טוב.

• פותח/ת השרשור
איך אתה עובד כרגע? מה המטרות שלך?
עובד פול באדי 3 פעמים בשבוע ומתחיל עכשיו ab.
המטרה כרגע היא לרדת באחוזי שומן,אם אעלה תוך כדי במסה שריר מה טוב.. לאחר החיטוב כמובן להמשיך לעלות במסת שריר כמה שיותר.

אני מתאמן שלושה חודשים.
זאת התוכנית הקודמת:
רגליים:סקוואט,לאנגים,כפיפת ברכיים(האמסטרינג).
חזה:בנץ פרס,פרפר משקולות.
גב:פולי עליון רחב,חתירה במכונה.
כתפיים:לחיצת כתפיים דאמבלים,הרחקות לצדדים.
יד אחורית:פולי עליון.
יד קדמית:כפיפת מרפקים מוט דאבליו,פטישים דאמבלים.

פול באדי 3 פעמים בשבוע.

נערך לאחרונה:
עובד פול באדי 3 פעמים בשבוע ומתחיל עכשיו ab.
המטרה כרגע היא לרדת באחוזי שומן,אם אעלה תוך כדי במסה שריר מה טוב.. לאחר החיטוב כמובן להמשיך לעלות במסת שריר כמה שיותר.
פול באדי לא אומר לי כלום, מעבר לזה שאתה מאמן את כל הגוף.

תכנית זה תכנון אמיתי של איך להתקדם הכוללת בתוכה את רמת העצימות והנפח, מעבר לסוגי התרגילים.
וטוב לדעת מה לעשות במצב של תקיעה.

אצלי זה היה בעיקר אינטואיטיבי, עד לרמה בה החלטתי לעבוד עם מאמן.

אם מה שאתה עושה עובד לך, המשך לעשות אותו.
חיטוב מתון ברמתך לדעתי לא אמור לפגוע בהתקדמות.
אלא אם כן לא יודעים מה עושים.

אני אישית בור בנושא, אבל יודע שיש הרבה תכניות מוכנות באינטרנט שאנשים ביצעו והתקדמו איתם.
סתם דוגמה, לג'וני קנדיטו יש תכנית,
ובתכנית אפשר לבצע שלושה סגנונות מעט שונים בבלוקים אחרים, כשבכל פעם הדגש הוא או לכוח, או לעוצמה(power), או להיפרטרופיה(מה שהבנתי שיותר מעניין אותך-פיתוח מסת שריר).

• פותח/ת השרשור
פול באדי לא אומר לי כלום, מעבר לזה שאתה מאמן את כל הגוף.

תכנית זה תכנון אמיתי של איך להתקדם הכוללת בתוכה את רמת העצימות והנפח, מעבר לסוגי התרגילים.
וטוב לדעת מה לעשות במצב של תקיעה.

אצלי זה היה בעיקר אינטואיטיבי, עד לרמה בה החלטתי לעבוד עם מאמן.

אם מה שאתה עושה עובד לך, המשך לעשות אותו.
חיטוב מתון ברמתך לדעתי לא אמור לפגוע בהתקדמות.
אלא אם כן לא יודעים מה עושים.

אני אישית בור בנושא, אבל יודע שיש הרבה תכניות מוכנות באינטרנט שאנשים ביצעו והתקדמו איתם.
סתם דוגמה, לג'וני קנדיטו יש תכנית,
ובתכנית אפשר לבצע שלושה סגנונות מעט שונים בבלוקים אחרים, כשבכל פעם הדגש הוא או לכוח, או לעוצמה(power), או להיפרטרופיה(מה שהבנתי שיותר מעניין אותך-פיתוח מסת שריר).
בדיוק ערכתי את התשובה חח ופירטתי את הנפח והאימון.
תודה רבה על התשובה עכשיו אני מעריך אותה מאוד.

בדיוק ערכתי את התשובה חח ופירטתי את הנפח והאימון.
תודה רבה על התשובה עכשיו אני מעריך אותה מאוד.
שוב, כרגע עובד עם מאמן שמכתיב לי הכול(ברוך השם), אבל בכל זאת רוצה בהמשך להתעמק לי וללמוד על תכניות, סתם בשביל לדעת, אולי לא סתם.

אם בא לך, אלו תכניות שאני יודע שקיימות(ואין לי מושג עליהן):
Starting strength
Texas method
5/3/1
סמולוב
קורטה

אם אני זוכר נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית