הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך לחשב חלבון לא איכותי?

מתאמן שזקוק לעצות

משתמש מתחיל
31
5
נק' מוניטין:
17
31
5
היי, השאלה שלי היא כזאת
כשאני מחשב את כמות החלבון היומית שאני צורך לכלול את כל החלבון שאני אוכל (כולל חלבון בפיתה קלה / 3.5 גרם בסלט ירקות / 4.5 בירקות אפויים / 2 גרם שיש בארטיק דיאט)

או

שצריך לחשב ולהתייחס רק לחלבון האיכותי לצורך מטרותיי (טונה, קוטג׳, ביצים, דגים, יוגורט, עוף, בשר, חטיף חלבון וכו)?

תודה ושבוע טוב!

השאלה אם החלבון הלא איכותי כמו למשל זה שבלחם קל תורם לשמירה ולבניית השרירים באותו האופן של החלבון האיכותי שבטונה וביצים למשל?

תיאורטית כנראה שלא, אבל זה לא משנה, כי אף אחד לא אוכל רק חלבון של לחם.

רוב האנשים אוכלים תערובת של חלבון איכותי ופחות איכותי (כאשר מרבית החלבון הוא איכותי, אלא אם הם לא יודעים לנהל את התזונה שלהם בהגזמה), וכל ההמלצות של צריכת החלבון היומית לוקחות זאת בחשבון. גם במחקרים על חלבון ושינוי הרכב גוף - כל החלבון נספר.

שאל את התזונאי שלך למה הוא לא מפרגן לך את הכמה גרמים של החלבון שאתה משיג מהלחם, לא מבין למה זה ככ משנה אם מרבית החלבון שלך איכותי.

תיאורטית כנראה שלא, אבל זה לא משנה, כי אף אחד לא אוכל רק חלבון של לחם.

רוב האנשים אוכלים תערובת של חלבון איכותי ופחות איכותי (כאשר מרבית החלבון הוא איכותי, אלא אם הם לא יודעים לנהל את התזונה שלהם בהגזמה), וכל ההמלצות של צריכת החלבון היומית לוקחות זאת בחשבון. גם במחקרים על חלבון ושינוי הרכב גוף - כל החלבון נספר.

שאל את התזונאי שלך למה הוא לא מפרגן לך את הכמה גרמים של החלבון שאתה משיג מהלחם, לא מבין למה זה ככ משנה אם מרבית החלבון שלך איכותי.
במידה וצורכים כמות נורמלית/מספיקה של חלבון בכל ארוחה(לא 10 גרם) AKA במידה ואתה צורך מספיק קלוריות במהלך היום ממקורות מזינים ולא משיג חלבון מפאקינג אוראו
אתה תגיע למספיק לאוצין גם מלחם מלא

במידה וצורכים כמות נורמלית/מספיקה של חלבון בכל ארוחה(לא 10 גרם) AKA במידה ואתה צורך מספיק קלוריות במהלך היום ממקורות מזינים ולא משיג חלבון מפאקינג אוראו
אתה תגיע למספיק לאוצין גם מלחם מלא
רק אומר שבייגלה הוא 10 אחןז חלבון.
אפשר לצרוך את החלבון היומי מבייגלה ותפוציפס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית