נק' מוניטין:
0
- 43
- 0
היי שלום לכולם 😃
יש לכמה שאלות בנוגע לחזרה לחיטוב אך עם אימונים
כרגע הורדתי ממשקל 87.7 למשקל 66 אך ללא תזונה נכונה,
ללא ערכי תזונה/תפריט מסודר
כרגע אני רוצה להמשיך טיפה להוריד אחוזי שומן
ולהרשם כמובן לחדר כושר להוסיף מסת שריר
אחרי חישוב של כל הערכים התזונתים שאני צריך ביום (לפי המדריך לחיטוב הנכתב באתר)
מבחינית חלבונים..שומן...קלוריות וכו..
עכשיו הרגע לשאלות :
1.להתחיל במאזן קלורי שלילי בערך כ-חודש (כול שבועיים בערך להוריד כ-200 קלוריות מהתפריט)
ובמחינת עבודה לעשות AB בכדאי לחזור רק לכושר ולמשקלים לפי התבנית ABXXABX
שבימי מנוחה אני פשוט העשה אירובי האם AB היא בסדר ? (קראתי על AB הבנתי שהיא בסדר גמור לחיטוב)
פשוט מוודא שוב 😃
2. לאחר החודש של החיטוב חשבתי על חודש/חודשים של מצב סטטי זאת אומרת להשאר עם הערכים בדיוק כמו שהם (ללא ירידה למאזן קלורי שלילי)
ולהתחיל עם 5/3/1 של jim wendler (קראתי את הנאמר על 5/3/1 באתר) וזה לדעתי בסדר כי base line של התכונית היא מקסימום "כוח" בכמה שפחות זמן) יותר נכון אפקטיביות
הזמן אשר מצויין הוא תלות התבנית משום שראיתי שיש את השישה שבעות ואז את השלושה שבועות ואז דילואד חשבתי על התבנית של 3 שבועות ואז דילואד
ולאחר מכן מסה בכל בכוח לכבר לעבור לתבנית 6 שבועות
השאלה האם אפשרי לעשות אותה במצב ססטי ?
3.או פשוט להמשיך על AB חודשים על מאזן קלורי שלילי ( איך במקום 200 קלוריות בשבועים להוריד ל-150 בכל שבוע )
ואז במסה כבר לעבוד על 5/3/1
4. תודה רבה לכל העוזרים 😃
יש לכמה שאלות בנוגע לחזרה לחיטוב אך עם אימונים
כרגע הורדתי ממשקל 87.7 למשקל 66 אך ללא תזונה נכונה,
ללא ערכי תזונה/תפריט מסודר
כרגע אני רוצה להמשיך טיפה להוריד אחוזי שומן
ולהרשם כמובן לחדר כושר להוסיף מסת שריר
אחרי חישוב של כל הערכים התזונתים שאני צריך ביום (לפי המדריך לחיטוב הנכתב באתר)
מבחינית חלבונים..שומן...קלוריות וכו..
עכשיו הרגע לשאלות :
1.להתחיל במאזן קלורי שלילי בערך כ-חודש (כול שבועיים בערך להוריד כ-200 קלוריות מהתפריט)
ובמחינת עבודה לעשות AB בכדאי לחזור רק לכושר ולמשקלים לפי התבנית ABXXABX
שבימי מנוחה אני פשוט העשה אירובי האם AB היא בסדר ? (קראתי על AB הבנתי שהיא בסדר גמור לחיטוב)
פשוט מוודא שוב 😃
2. לאחר החודש של החיטוב חשבתי על חודש/חודשים של מצב סטטי זאת אומרת להשאר עם הערכים בדיוק כמו שהם (ללא ירידה למאזן קלורי שלילי)
ולהתחיל עם 5/3/1 של jim wendler (קראתי את הנאמר על 5/3/1 באתר) וזה לדעתי בסדר כי base line של התכונית היא מקסימום "כוח" בכמה שפחות זמן) יותר נכון אפקטיביות
הזמן אשר מצויין הוא תלות התבנית משום שראיתי שיש את השישה שבעות ואז את השלושה שבועות ואז דילואד חשבתי על התבנית של 3 שבועות ואז דילואד
ולאחר מכן מסה בכל בכוח לכבר לעבור לתבנית 6 שבועות
השאלה האם אפשרי לעשות אותה במצב ססטי ?
3.או פשוט להמשיך על AB חודשים על מאזן קלורי שלילי ( איך במקום 200 קלוריות בשבועים להוריד ל-150 בכל שבוע )
ואז במסה כבר לעבוד על 5/3/1
4. תודה רבה לכל העוזרים 😃