הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כח בכח [הוסר]

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אין על חזרות נמוכות אתה מרגיש כמו ברייאן שואו שהמשקלים יחסית כבדים
מתי סרטון מתי לך לאיזה חדכ מעפן 20/30 כניסה תן כמה סרטונים ושלום על ישראל

BeN35 עדכן/ה את הלוג ״כח בכח״:

עדכון לוג: 12/10/21

טוב
אני משלים עם המצב,שדדליפט פעמיים בשבוע לא בא בחשבון..
פשוט לא מצליח להתאושש/להתקדם
ניסיתי כבד/בינוני נפח/כח
לא עובד,מה גם שהכאב שהיה לי,מופיע במשקלים כבדים.

לכן חשבתי על
יום שני דדליפט בינוני וסקאווט
ויום חמישי בכלל בלי דדליפט,אלא תרגילי גב ״רגילים״ וסקאווט

דעתכם?
תודה

קרא את שאר עדכון הלוג...

למה לא לעשות את התוכנית של דאג גם לדדליפט פשוט?

זה 8 סטים של 2 שיהפכו ל8 סטים של 3
ותוספת של עוד 3 סטים של 6 שיהפכו לשמניות
לא נשמע לי בשמיים. כן נשמע קצת מעיק בברייסינג אבל זהו. מה גם שעל פי אלחנן אפשר להתקדם יופי בדדליפט עם נפח. אשמח אם יפתחו בפורום אחת ולתמיד וויכוח על הנפח המתאים לדדליפט בשביל להגיע למסקנה נורמאלית.
וויכוח @elchonon vs @StrongEnough

יש שיגידו 1x5 מספיק פעם בשבוע עם התקדמות
ויש שיגידו 3x5 פלוס 1x5

אין פה נוסחת קסם
זה מה שמתסכל

לא נשמע לי בשמיים. כן נשמע קצת מעיק בברייסינג אבל זהו. מה גם שעל פי אלחנן אפשר להתקדם יופי בדדליפט עם נפח. אשמח אם יפתחו בפורום אחת ולתמיד וויכוח על הנפח המתאים לדדליפט בשביל להגיע למסקנה נורמאלית.

אם אתה שואל אותי, הייתי עובד במינימום שאתה מצליח להתקדם איתו. יש לי מתאמן שעם 6 חזרות בשבוע הגיע ל187.5 לשלשה. מצד שני יש לי אחד שכבר ב100 הוספתי לו עוד עבודה.

בקיצור זה דיי משתנה בין מתאמנים והכשרון שלהם, הכלל אצבע שלי זה להתחיל במינימום שיוצר התקדמות ולהעלות נפח רק כשההתקדמות מאטה. אם סט אחד בשבוע עובד, לא רואה סיבה לעשות שניים. יגיע זמן שלא תיהיה ברירה ונהיה חייבים לעשות.

קשה לי לומר מה עדיף, בסופו של דבר ים נפח עם עצימות ממש נמוכה, או עצימות מטורפת עם מעט נפח קשים במידה די דומה.

היתרון של נפח זה יותר תרגול טכניקה והיפרטרופיה, והייתרון של עצימות זה יותר ספציפי.

למתאמנים מתחילים שבין כה וכה אני רוצה הרבה תרגול ולא הרבה משקל, אדחוף נפח ותדירות אלא אם כן יש הגבלת זמן.

למתאמן מתקדם שגרוע בprים או לקראת תחרות, נוריד נפח לטובת עצימות.

אבל אם עושים תוכנית רשומה, פשוט עושים מה שרשום.

מה שכן, הרבה כאן מנסים לשמור על עצימות גבוה באימונים, ואז לא מבינים איך אני מעיז להציע עוד נפח, פשוט תורידו עצימות.

לעבוד עם 65% מהrm1 ל5×5 שלוש פעמים בשבוע, זה לא קשה. הבעיה שבחור שמבצע סט אחד בשבוע ל5 חזרות עם 88% חושבים שהשתגעתי כשאני מציע יותר נפח ותדירות.

אם אתה שואל אותי, הייתי עובד במינימום שאתה מצליח להתקדם איתו
אני מסכים, אני מעדיף מינימום עצימות שאפשר, לכן אני מוסיף נפח.
אתה מעדיף מינימום נפח, אז יוצא שאתה מוסיף עצימות.
תקן אותי אם אני טועה.

אין צודק ולא צודק, זה הסתכלות שונה.

אם אתה שואל אותי, הייתי עובד במינימום שאתה מצליח להתקדם איתו.
פעם בשבוע? לסט אחד כפול 5 עם התקדמות(שבועית) אם מתאפשר?

לא יפגע במהלך האימונים בהמשך השבוע?

אצלי זה משקלים של תינוק,ועדין זה מפריע לי
מה נסגר עם השפיץ ?
טרם אחי
מנסה קודם להסתדר עם מה שיש(4.9 טסט טוטאל)
חחח

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית