הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Coming back from an injury..

אנוניממ

משתמש מתחיל
60
3
נק' מוניטין:
3
60
3
מה הולך?
אז אחרי פיזיותרפיה של חצי שנה (פציעת כתף) חזרתי להתאמן בהדרגתיות לפני כמה חודשים טובים התחלתי fbw ועברתי לAB

בן 19
משקל 74
גובה 185

רוב התרגילים שאני מבצע אני מצליח לבצע אבל חלקם אני מבצע במשקלים נמוכים שלא באמת מבצעים גירוי כל-כך על השריר (כמו בנץ פרס, שולדר פרס, וחתירה כלשהי לגב עדיין יש כאבים.. אני מנסה למצוא תחלופה אולי לעבור לchest press machine אז אשמח לעצה בנוגע לזה) שאר התרגילים (דדליפט, מתח, פולאובר, יד קדמית, יד אחורית, רגליים, גם פרפר לחזה מבצע בלי בעיה) עושה בלי בעיה ככה שזה לא שיקומי.

אני מתלבט אם כדאי לי באמת לאכול לפי תפריט ואם באמת אעלה במשקל ובמסת גוף בצורה מאוזנת. האם כדאי לי לאכול לפי תפריט או שאני אעלה בשומן בגלל שבחלק מהאזורים אני לא מגרה את השריר? תודה חברים
ומה דעתכם על זה

מה הולך?
אז אחרי פיזיותרפיה של חצי שנה (פציעת כתף) חזרתי להתאמן בהדרגתיות לפני כמה חודשים טובים התחלתי fbw ועברתי לAB

בן 19
משקל 74
גובה 185

רוב התרגילים שאני מבצע אני מצליח לבצע אבל חלקם אני מבצע במשקלים נמוכים שלא באמת מבצעים גירוי כל-כך על השריר (כמו בנץ פרס, שולדר פרס, וחתירה כלשהי לגב עדיין יש כאבים.. אני מנסה למצוא תחלופה אולי לעבור לchest press machine אז אשמח לעצה בנוגע לזה) שאר התרגילים (דדליפט, מתח, פולאובר, יד קדמית, יד אחורית, רגליים, גם פרפר לחזה מבצע בלי בעיה) עושה בלי בעיה ככה שזה לא שיקומי.

אני מתלבט אם כדאי לי באמת לאכול לפי תפריט ואם באמת אעלה במשקל ובמסת גוף בצורה מאוזנת. האם כדאי לי לאכול לפי תפריט או שאני אעלה בשומן בגלל שבחלק מהאזורים אני לא מגרה את השריר? תודה חברים
ומה דעתכם על זה

אין קשר בין התרגיל שאתה עושה לצבירת השומן באותו איזור.
הדבר היחיד שיכול להיות זה פשוט יותר היפרטרופיה שרירית.

לגבי תרגילים הייתי ממליץ לגשת לפיזיותרפיסט ספורט שיתן לך מענה לכל הבעיות.

וכן, אני תמיד בעד תפריט.
יותר ממוקד ואפשר לשלוט במגמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית