הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני לא יודע איך לבנות את התפריט שלי

ליאור531

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי אני מתאמן בן 15 ואני מתקשה טיפה עם בניית התפריט שלי.
בתור התחלה לפי מה שאני הבנתי מאנשים ומאמנים שעדיף לי להתחיל במסה ( אני 25% שומן ) משום שאני בגיל ההתבגרות וחיטוב יכול לפגוע לי בגדילה, ואני לא ידוע אם זה נכון או לא.
ואני מפחד לבנות לבדי את התפריט עלייה במסה משום שאני מפחד לא להכניס לתפריט מאכלים שנחוצים לגדילה שלי ואני נכנסתי כאן לבעיה.
ראיתי באינסטגרם ובאינטרנט שיש אנשי מקצוע שיכולים לבנות לי את התפריט אבל הם מבקשים סכומים מוגזמים, וגם יש לי חברים שבנו בעצמם את תפריט התזונה שלהם והם נראים ממש טוב עם גוף מאוד יפה ואני לא יודע מאיפה להתחיל.
אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לבנות את התפריט שלי.

היי אני מתאמן בן 15 ואני מתקשה טיפה עם בניית התפריט שלי.
בתור התחלה לפי מה שאני הבנתי מאנשים ומאמנים שעדיף לי להתחיל במסה ( אני 25% שומן ) משום שאני בגיל ההתבגרות וחיטוב יכול לפגוע לי בגדילה, ואני לא ידוע אם זה נכון או לא.
ואני מפחד לבנות לבדי את התפריט עלייה במסה משום שאני מפחד לא להכניס לתפריט מאכלים שנחוצים לגדילה שלי ואני נכנסתי כאן לבעיה.
ראיתי באינסטגרם ובאינטרנט שיש אנשי מקצוע שיכולים לבנות לי את התפריט אבל הם מבקשים סכומים מוגזמים, וגם יש לי חברים שבנו בעצמם את תפריט התזונה שלהם והם נראים ממש טוב עם גוף מאוד יפה ואני לא יודע מאיפה להתחיל.
אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לבנות את התפריט שלי.

אף אחד לא יבנה לך פה תפריט בחינם.
יש כאלה גם יותר זולים שעושים ליווי, אתה בהחלט צריך לגשת לתזונאי או להתחיל לנבור בחומר רלוונטי.

לא הבנתי את הקשר בין תפריט לגדילה שלך . לא יודע עד איזה גיל זה גיל ההתבגרות אבל לפי מה שאתה אומר עד סוף גיל ההתגברות נניח גיל 17 כל העולם צריך להיות במסה כדאי לא לפגוע בגדילה שלו . ברור שזה לא נכון !

אני לא יודע מה הגובה שלך ומה המשקל , אבל אם אתה על 25 אחוז שומן אתה בטוח צריך חיטוב !

יש תפריטים מוכנים באתר , קח אחד מהם , תשנה מה שאתה אוהב למה שאתה אוהב שיהיה עם אותם ערכים , שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אני
לא הבנתי את הקשר בין תפריט לגדילה שלך . לא יודע עד איזה גיל זה גיל ההתבגרות אבל לפי מה שאתה אומר עד סוף גיל ההתגברות נניח גיל 17 כל העולם צריך להיות במסה כדאי לא לפגוע בגדילה שלו . ברור שזה לא נכון !

אני לא יודע מה הגובה שלך ומה המשקל , אבל אם אתה על 25 אחוז שומן אתה בטוח צריך חיטוב !

יש תפריטים מוכנים באתר , קח אחד מהם , תשנה מה שאתה אוהב למה שאתה אוהב שיהיה עם אותם ערכים , שיהיה בהצלחה.

אני קראתי בפורומים שאנשים אומרים שהחיטוב יכול לפגוע בגדילה כי אני לא יכול לשלול כל מיני קבוצות מזון
מתייג פה כמה מהתותחים כאן שיכולים לעזור לך

@Yuval Maimon @Ben2648 @kotzer

שייהיה בהצלחה !

תודה רבה
יש מישהו שיכול להמליץ לי על מסלול בטוח ומסודר בשבילי
תודה רבה

יש חשש לפגיעה בגדילה כאשר אוכלים מעט מדי קלוריות. זה לא אומר שגירעון קלורי או מאזן ניטרלי בהכרח יפגעו בגדילה, זה פשוט אומר שצריך להתאים לנער גירעון באופן ספציפי (אם בכלל זה נדרש) ולעקוב אחר הגדילה שלו. כלומר, אם עושים את זה נכון ועם איש מקצוע זה ממש לא יזיק. צריך לעשות דברים באופן מאוד שגוי כדי שזה יזיק.

אתה יכול לגשת לדיאטן ספורט לכמה פגישות ומשם לקבל כלים איך לעבוד לבד, אתה יכול גם לחפש אחד כזה שעובד בהסדר עם קופת החולים שלך, מה שאמור להוזיל את העלות. השאלה גם מה אתה מגדיר כסכום מוגזם וכמה אתה מצפה לשלם בערך.

מוזמן להגיב

מתייג פה כמה מהתותחים כאן שיכולים לעזור לך
תודה רבה 😁

חבל לך לבזבז זמן..ממליץ לך לשלם כמה שצריך וללכת לבעל מקצוע שיבנה לך תפריט בהתאם למטרות שלך..אגב 25 אחוז שומן? נשמע לי הזוי בגילך..איך הגעת למסקנה שאתה באחוז שומן הנל?

• פותח/ת השרשור
חבל לך לבזבז זמן..ממליץ לך לשלם כמה שצריך וללכת לבעל מקצוע שיבנה לך תפריט בהתאם למטרות שלך..אגב 25 אחוז שומן? נשמע לי הזוי בגילך..איך הגעת למסקנה שאתה באחוז שומן הנל?
במחשבון אחוזי שומן באינטרנט

ממליץ לך פשוט להתחיל ללמוד על הנושא ואיך לבנות תפריט

איש מקצוע יכול להביא לך דג אבל עדיף שתלמד לדוג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית