הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב

מור123

משתמש מתחיל
7
3
נק' מוניטין:
3
7
3
היי אני בן 29 גובה 1.85 שוקל 90 ירדתי מ106 לא בחיטוב מסוים פשוט ירדתי אין לי עודפי עור או כאלה מיזה 4 חודשים מתאמן 3 פעמים פול באדי בשבוע
השאלה שלי אני ממש מתקשה לרדת לאזור ה80 ולהתקדם במשקלים מה כדאי לעשות להוסיף אירובי והאם לא לצפיות להתקדם במשקלים בחיטוב
תודה על המענה

להיות בבקרה על כמות קלוריות זאת הדרך היעילה ביותר, אירובי זה בעיקר בריא ללב, יתן לך בוסט של שריפת קלוריות במידה ואתה רעב במהלך החיטוב, וככה אתה יכול להוסיף קצת קלוריות ולכפר על הרעב.

שים לב שאם אתה עולה במשקלים אפילו קצת, או אפילו רק שומר על המשקלים ויורד במשקל זה בסדר גמור .
בעיקר שאתה בחיטוב ארוך .

אם שקלת 100 קילו והרמת 100 קילו , אז אתה מרים את המשקל גוף שלך , אם אתה שוקל 90 קילו ומרים 100 קילו אתה מרים יותר ממשקל הגוף , אז נכון זה נראה שלא הוספת משקל , אבל הורדת משקל מעצמך משמע ש"הוספת" משקל עבודה.

נשמע שאתה בדרך הנכונה , שים לב אני לא יודע כמה אחוז שומן אתה , אבל מבחינת הגובה המשקל שלך הוא לא בשמיים , אולי כדאי להיות על ניטרלי , אבל זה רק אתה יודע איך אתה מרגיש עם איך שאתה נראה ומה המטרות שלך .

בהצלחה.
* גם שים לב לא רשמת את האימון , יש מצב שהוא עם נפח גבוהה מידי מה שמקשה עלייך להתאושש / להתקדם .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית