הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמן מתחיל רוצה להתחזק

Orelvak

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
הי אני יחסית מתאמן מתחיל לא מתאמן הרבה זמן אבל אני לא בדיוק סגור על מה לעשות אני מוקף בחברים שהם מאמני כושר, כל אחד אומר לי משהו אחר לעשות אחד להעלות המסת שריר השני להתחזק כל אחד עם תרגילים אחרים, אני לפני שהתחלתי הצבתי לעצמי מטרה להתחזק ולהגיע ל
Deadlift -150 קילו לפחות סקוואט-140 בנץ 120 אין לי תוכנית האימונים שלי פשוט מפוזרים כי כל פעם אני מקשיב למישהו אחר אני אישית לא מאמן רק לקחתי את הקורס תזונה של מייק פה., בקיצור מה לעשות אני בכלל לא יודע מה לעשות

• פותח/ת השרשור
שאלתי מאמן מקצועי את דניאל צ'רבקוב והוא הפנה אותי לפה לאתר הזה כדי לקחת תוכנית אימון שתעזור לי ואז הבנתי שזה של מייק..

הגעת ב3 חודשים לבנץ משקל גוף , ודד ליפט וסקוואט תלת ספרתי כשאתה שוקל כמה .. ?
שקלתי 68.5 הגעתי ל80 בנץ תוך חודשיים ולסקוואט 100 תוך 3 פלוס מינוס עם טעויות טכניות משמעותיות שהאריכו את הדרך. דדליפט לא עושה כרגע

1. מתאמן איתי אונליין סביב החודש וחצי, דדליפט 125, סקוואט 102.5, ואני ממש לא מתגאה במספרים האלה, זה דיי בסיסי. הוא ממש לא מוכשר גנטית ולא בסיטואציה הכי נוחה בעולם להתחזק (עובד לילות, תינוק חדש, מתאמן אונליין שלא פגשתי בחיי):
לוג התקדמוות שלי

2. יש לו קצת ניסיון מלפני אבל הוא היה תקוע תקופה ארוכה. הוא עובד איתי אונליין כמעט 3 חודשים. לקחנו את הסקוואט שלו מאיזור ה90 ל120 לחמישיה, את הדדליפט מ120 ל150+ לחזרות ואת הבנץ מסביב ה65 לסביב 80 לחזרות. הוא פשוט מסרב לאכול ולעלות מ72 קילו: קנדיטו ועמידות ידיים

ושני אלה הם ממש ממש לא בטופ של המתאמנים. התוצאות שלהן דיי בסיסיות וממוצעות כל עוד עושים מה שצריך. הם ממש לא מוכשרים גנטית ויש לי מתאמנים שהגיעו הרבה יותר רחוק באותו סדר גודל של זמן פשוט הם לא פה אז אין לי איך להוכיח לך.
אני חס וחלילה לא זלזלתי בכישורייך , לא יודע כמה אתה לוקח אבל שמתי לב שאתה בחור רציני ואם הייתי רוצה יש מצב שגם הייתי פונה אלייך לעזרה וייעוץ בתשלום גם .

אבל כל האנשים שהבאת כדוגמא אני מתקשה להאמין שהפעם הראשונה שהם הרימו משקולות זה היה באימון הראשון איתך , לכן זה לא להגיע לתלת ספרתי תוך חודש .

זה שאתה משפר אותם אני לא חלקתי או רמזתי שלא .
אני רק אומר אדם שדורך במכון בפעם הראשונה ותוך חודש מגיע לתלת ספרתי - זה לא משהו רגיל אם לחלק את זה לציון מ0-100 זה 97 + אצל בוחן מחמיר ואצל כל השאר 100.
שקלתי 68.5 הגעתי ל80 בנץ תוך חודשיים ולסקוואט 100 תוך 3 פלוס מינוס עם טעויות טכניות משמעותיות שהאריכו את הדרך. דדליפט לא עושה כרגע
אחי הבנץ נשמע מטורף !
כמה היום הסקוואט והבנץ שלך - וכמה זמן עבר מאז ?

אני חס וחלילה לא זלזלתי בכישורייך , לא יודע כמה אתה לוקח אבל שמתי לב שאתה בחור רציני ואם הייתי רוצה יש מצב שגם הייתי פונה אלייך לעזרה וייעוץ בתשלום גם .

אבל כל האנשים שהבאת כדוגמא אני מתקשה להאמין שהפעם הראשונה שהם הרימו משקולות זה היה באימון הראשון איתך , לכן זה לא להגיע לתלת ספרתי תוך חודש .

זה שאתה משפר אותם אני לא חלקתי או רמזתי שלא .
אני רק אומר אדם שדורך במכון בפעם הראשונה ותוך חודש מגיע לתלת ספרתי - זה לא משהו רגיל אם לחלק את זה לציון מ0-100 זה 97 + אצל בוחן מחמיר ואצל כל השאר 100.

אחי הבנץ נשמע מטורף !
כמה היום הסקוואט והבנץ שלך - וכמה זמן עבר מאז ?

איפה תמצא היום אנשים במדינת ישראל שדרכו במכון פעם ראשונה והם לא בני 12 בערך? אין דבר כזה. רוב האנשים מבלים במכון שנים ועדיין לא נקראים מתאמנים, לפחות להגדרתי.

אבל זה מה יש. אין לי כרגע מתאמן שנגע במשקולות פעם ראשונה בחיים איתי. בכל מקרה זה סתם ויכוח מפגר. סקוואט ודדליפט תלת ספרתי לגבר במשקל גוף 70-80 זה מטרה קלה.

איפה תמצא היום אנשים במדינת ישראל שדרכו במכון פעם ראשונה והם לא בני 12 בערך? אין דבר כזה. רוב האנשים מבלים במכון שנים ועדיין לא נקראים מתאמנים, לפחות להגדרתי.

אבל זה מה יש. אין לי כרגע מתאמן שנגע במשקולות פעם ראשונה בחיים איתי. בכל מקרה זה סתם ויכוח מפגר. סקוואט ודדליפט תלת ספרתי לגבר במשקל גוף 70-80 זה מטרה קלה.
אז אתה מגדיר את פותח האשכול כמתאמן מתחיל ?

דרך אגב לפותח האשכול במידה ויש לך קושי מסויים , מצאת פה מישהו שיוכל להוביל אותך למטרה שלך : )

אתה בהחלט עושה משהו דומה.
מה הקשר בין מה שהוא עשה לss? זה שהוא שילב sbd?
להגיע לתת ספרתי בחודש ?!?!?1 לא קונה את זה
יש לי 2 חברים שחיפים רצח, כל היום מעשנים, ולא זזים מהמיטה כל היום. פעם אחת סתם בשביל הכיף ניסו להרים 100 קילו דדליפט והם הצליחו שניהם והם אמרו לי שגם לא היה להם בכלל קשה. קיצור 100 קילו דדליפט זה משקל למתחילים.
חד משמעית כן.

כמה היום הסקוואט והבנץ שלך - וכמה זמן עבר מאז
בנץ 85 אחרי שעשיתי ריסט ב90 כי התחת היה מתרומם וסקוואט 100 אחריי שירדתי מ107 בגלל בעיות שונות בטכניקה, אולי אוריד משקל עכשיו שוב מאותן סיבות. שניהם ל6
עבר מאז חודש, אבל אני לא חושב שאפשר להסיק מזה משהו חוץ מזה שעם מאמן בלי בזבוזי זמן וניסיונות עם עצמך אפשר להתקדם מהר יותר

זאת ההודעה הראשונה שלך ---

בנץ 85 אחרי שעשיתי ריסט ב90 כי התחת היה מתרומם וסקוואט 100 אחריי שירדתי מ107 בגלל בעיות שונות בטכניקה, אולי אוריד משקל עכשיו שוב מאותן סיבות. שניהם ל6
עבר מאז חודש, אבל אני לא חושב שאפשר להסיק מזה משהו חוץ מזה שעם מאמן בלי בזבוזי זמן וניסיונות עם עצמך אפשר להתקדם מהר יותר

לא הבנתי אתה רשום פה באתר שנה ו3 - ולפי התיאור שלך פה אתה מתאמן סה"כ 3 חודשים .

מה גם שקפצת ל80 בנץ ומאז עלית עוד 5 קילו , אז בהנחה שאתה מתאמן שנה ו3 (לדעתי יותר תתקן אותי אם אני טועה) תוך חודשיים הגעת ל80 ובמשך שנה וחודש העלת 5 קילו ?
ובסקוואט העלת 7 קילו ועכשיו חזרת למשקל שעשית אחרי 3 חודשים שדרכת במכון .
מה הקשר בין מה שהוא עשה לss? זה שהוא שילב sbd?

יש לי 2 חברים שחיפים רצח, כל היום מעשנים, ולא זזים מהמיטה כל היום. פעם אחת סתם בשביל הכיף ניסו להרים 100 קילו דדליפט והם הצליחו שניהם והם אמרו לי שגם לא היה להם בכלל קשה. קיצור 100 קילו דדליפט זה משקל למתחילים.

חד משמעית כן.
א - הוא שם אותם בכל אימון עם דגש עלייה במשקל .

ב - קודם כל יהיה מעניין לראות את ההרמה שלהם , ובנוסף אין קשר בין הרמה חד פעמית לאימון .

ג - אם אלה המתאמנים המתחילים שלנו , אז המצב בישראל בענף הזה ברמה הגבוהה ביותר .

מה גם שאם אחרי 3 חודשים הגעת לתוצאות כאלה , השמיים הם הגבול בשבילך בתחום הזה , חסר עוד קפיצה קטנה בשביל להגיע למגרש של הגדולים , זה קצת נשמע הזוי אבל תסכים איתי שתוך שנה וחצי אתה אמור להתקדם גם אם לאט , אבל להתקדם .
זו המטרה..
לא בורכתי בכלום והגנטיקה שלי לבילדינג או ליפטינג ממוצעת ביותר. עבודה קשה והשמיים הם הגבול לכל אחד

דרך אגב לפותח האשכול במידה ויש לך קושי מסויים , מצאת פה מישהו שיוכל להוביל אותך למטרה שלך : )

אני מגדיר רמת מתאמן לפי קצב ההתקדמות שלו (לא אני המצאתי את זה). אם הוא יכול להתקדם כל 48-72 שעות, הוא מתחיל. פשוט מבחינת תכנון הכי קל ויעיל לעבוד ככה.

לא הבנתי אתה רשום פה באתר שנה ו3 - ולפי התיאור שלך פה אתה מתאמן סה"כ 3 חודשים .
נרשמתי ביום שהפסקתי לעשן סיגריות והחלטתי להכנס לכושר. התאמנתי שנה על סיבולת אירובית ואימוני משקל גוף. לא היה חדר כושר בגלל הקורונה, התאמנתי בחוץ בצורה הכי לא אפקטיבית שיש אבל הגעתי למשהו סביר מינוס מינוס מבחינת מראה שרציתי. אני יכול לשלוח לך בפרטי אח''כ תמונה בסוף השנה הזו, ותמונה אחרי 4 וחצי חודשים בחדר כושר.
האימונים בחוץ בשנה הביאו לי בסיס נחמד של כושר והרבה משמעת עצמית, לא מעבר ובטח שלא משהו שתרם לי יותר מידי לבנץ או לסקוואט.

נרשמתי ביום שהספקתי לעשן סיגריות והחלטתי להכנס לכושר. התאמנתי שנה על סיבולת אירובית ואימוני משקל גוף. לא היה חדר כושר בגלל הקורונה, התאמנתי בחוץ בצורה הכי לא אפקטיבית שיש אבל הגעתי למשהו סביר מינוס מינוס מבחינת מראה שרציתי. אני יכול לשלוח לך בפרטי אח''כ תמונה בסוף השנה הזו, ותמונה אחרי 4 וחצי חודשים בחדר כושר.
האימונים בחוץ בשנה הביאו לי בסיס נחמד של כושר והרבה משמעת עצמית, לא מעבר ובטח שלא משהו שתרם לי יותר מידי לבנץ או לסקוואט.
יפה מאוד , אין ספק שזה באיזשהו אופן תרם לך למראה החיצוני ולשריר , אבל יחסית לאדם שמתאמן רק 4 חודשים בחד"כ אתה במצב מעולה !

אז שורה תחתונה עדיף לי לעשות ss ?
לפי המטרות שהצגת בהחלט כן .
או כל תוכנית כוח אחרת , אבל זאת בהחלט אחת התוכניות המומלצות אם לא הכי , למתחילים שרוצים כוח בתרגילים המורכבים כמו סקוואט בנץ ודדליפט.

68 קילו 160 דדליפט ל5 אתה אומר לגיטימי בעיינך?

הוא שם אותם בכל אימון עם דגש עלייה במשקל .
הוא שם אחד מהם בכל אימון והוסיף משקל לא מבוקר כל אימון. חוץ מזה ששתיהן תוכניות כוח ובשתיהן יש התקדמות כלשהי במשקלים אין קשר.
קודם כל יהיה מעניין לראות את ההרמה שלהם , ובנוסף אין קשר בין הרמה חד פעמית לאימון .
למה הרמה חד פעמית לא אומרת כלום? תכלס, אם היו מתאמנים חודש הם היו מרימים 120 +
אם אלה המתאמנים המתחילים שלנו , אז המצב בישראל בענף הזה ברמה הגבוהה ביותר .
לצערי הם לא מתאמנים מתחילים- הם לא מתאמנים בכלל. כמו שאמרתי, שחיפים, מעשנים ובטטות כורסא.
אז שורה תחתונה עדיף לי לעשות ss ?
כן. בהצלחה, ואם תרצה לשתף אותנו בהתקדמות שלך תפתח לוג. ושוב, בהצלחה!

הכוונה שלי האם אתה רואה את היחסים האלו בצורה גורפת אצל המתאמנים שלך.
יש לך מתאמנים שמרימים פי 3 ממשקל הגוף?

אני רואה כן, בעיקר אצל מתאמנים ששוקלים במשקל שלך. ככל שהמתאמן כבד יותר הרטיו פחות טוב. אבל יש לי איזה שלושה מתאמנים ששוקלים סביב ה70 ומושכים 180-185 סינגל. וזה יפה, אז תיהיה מבסוט. ברור גם שיש לי כאלה ששוקלים סביב ה60-70 ולא מושכים פי 3 משקל גוף. נקווה שיום אחד כן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית