הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעליים שטוחות לסקווט

ronikan

משתמש מתחיל
53
1
נק' מוניטין:
86
53
1
הבנתי שנעליים לשסקוואט הכי טובות שיהיו שטוחות. מכאן רציתי לשאול אם נעליים כמו של GLOBE, או VANS, טובות לחדר כושר מנסיון?
ידוע לי שהן שטוחות והיו לי של GLOBE שהספיקו לשנתיים! השאלה אם הם יעמדו במשקלים עם סקוואט ואם למישהו יצא מנסיון לעבוד איתם?
אגב בתור אחד שיש לו פלתפוס, יש לי מדרסים, אז כדאי לי בכול זאת להתאמן עם נעל שטוחה? כמו GLOBE?
כאבים מפלתפוס אין לי, יש לי רק בזמן ריצה אחרי לפחות קילומטר וחצי, ובגלל זה קניתי מדרסים בשביל ריצות בחיטוב.
👏

הבנתי שנעליים לשסקוואט הכי טובות שיהיו שטוחות. מכאן רציתי לשאול אם נעליים כמו של GLOBE, או VANS, טובות לחדר כושר מנסיון?
ידוע לי שהן שטוחות והיו לי של GLOBE שהספיקו לשנתיים! השאלה אם הם יעמדו במשקלים עם סקוואט ואם למישהו יצא מנסיון לעבוד איתם?
אגב בתור אחד שיש לו פלתפוס, יש לי מדרסים, אז כדאי לי בכול זאת להתאמן עם נעל שטוחה? כמו GLOBE?
כאבים מפלתפוס אין לי, יש לי רק בזמן ריצה אחרי לפחות קילומטר וחצי, ובגלל זה קניתי מדרסים בשביל ריצות בחיטוב.
👏
אני מתאמן עם DC. אין תלונות. (כמובן שלא ניסיתי נעל טובה יותר)
אבל השוותי עם אולסטאר והסוליה קשה יותר, ועם עקב טיפה יותר גבוה

התאמנתי עם נעליים מהסגנון שאתה מדבר עליו (סקייט) וביום שעברתי לאולסטאר, זה היה עולם אחר פשוט.
ככה אני פי כמה יותר יציב.

אני עם נעלי איגרוף. קיבלתי ליפני שבועיים נעלי אטומיקס אדבנסד פרו (חלום של כל בילדר,סוג של ארטיפקט וסמל שאתה מיקצועי) -קישלון,אכזבה ובולשיט. פעם נוספת התאכזבתי מפרסומות ולא הקשבתי ליוסי יד 56...
נעלי איגרוף-סוף הדרך!

אני חושב ש
adidas [FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]adiStar Weightlifting[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
[/FONT] Weightlifting הם הנעליים הכי איכותיות להרמת משקלות שאפשר למצוא היום בטווח המחירים היחסית סביר, אין לי מושג מה משתמשים ברמות הגבוהות

יש גם את אלו באתר של אינזייר קראתי עליהם תגובות טובות
The Pillar

יש גם לריפ נעליים לא ראיתי שהרבה קנו/לובשים, אני מעדיף במחיר שהנעליים שלו עולות לקנות אדידס..

אני בדיוק חשבתי על זה שהנעליים שיש לי די תוקעות את הסקוואטים שלי בגלל חוסר היציבות (נעלי כדורסל......)

בכל אופן, אני מבין שההמלצה הכי טובה לניובי כמוני (שנה במכון) היא אולסטארס, נכון?

אגב, גם אני עם פלאטפוס אם זה משנה במשהו.

ההתייחסות שלי רצינית, אבל אין לי פז"ם מספק בשביל לקרוא לעצמי ככה.

כושר זה חלק גדול מהחיים שלי אז אני מניח שאין לי בעיה להשקיע.

יש לך איזושהי המלצה למיד טייר טוב שמומלץ לרמה המתוארת?

אני מחפש עכשיו משהו כזה-אדידס גבהה עם סוליה דקה ושטוחה

למה סוליה דקה ושטוחה? למה שלא תלך על נעלי הרמת משקולות.

Moshe - זה לא נעל של ריפ, זה נעל של Rogue Fitness. גובה העקב בהתאם לבקשה של ריפ.

אם אתה לא הולך לעשות הרמות אולימפיות אולסטאר הכי טובות. ואדידס סתם יקר, שוני אמר לי ששלי אחלה נעליים, vs‎‎)‎‎‎‎‏)‏

אם אתה לא הולך לעשות הרמות אולימפיות אולסטאר הכי טובות. ואדידס סתם יקר, שוני אמר לי ששלי אחלה נעליים, vs‎‎)‎‎‎‎‏)‏

מזתומרת 'הכי טובות'?
בן אדם שלצורך הענין מתענין רק בסקוואט (LB) - אולסטאר יותר טוב עבורו מנעל בסגנון VS לטעמך?
(ושים רגע בצד מחיר נעל)

קולדפייר,אני נסיתי שטאנגטקי של אדידס שיש לצוות של אסא ב"ש. לא התרשמתי משהו... אין זרימה... חוצמזה,אני אגיד לכם בכנות,אני חייב נעליים גם עם פוזה של מטרופלקס ג'ים,נו בא לי,מה אני אעשה?

קולדפייר,אני נסיתי שטאנגטקי של אדידס שיש לצוות של אסא ב"ש. לא התרשמתי משהו... אין זרימה... חוצמזה,אני אגיד לכם בכנות,אני חייב נעליים גם עם פוזה של מטרופלקס ג'ים,נו בא לי,מה אני אעשה?

שמע, אם בא לך שיהיה בכיף. סתם עניין אותי למה אתה לא בקטע של נעלי הרמת משקולות. לא מכיר נעל יותר יציבה מזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית