הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמנת חדשה .

• פותח/ת השרשור Tocayo
  • פורסם בתאריך

Tocayo

משתמש מתחיל
154
12
נק' מוניטין:
-9
154
12
4 ימים. מתאמנת חדשה
אהלן אני מתאמנת חדשה.
3 ימין בחדר כושר .
ברצוני להגדיל את הישבן
ולהוריד שומן בטני.
אך אין בכוונתי לרדת משקל במקומות לא רצויים
( חזה וישבן).
ואני לא יודעת כיצד לפעול .
חשבתי לעשות אימוני בטן , אבל האם זה יעזור?
• כפיפות בטן , אופניים , פלאנק הרמות רגליים ..
(לפחות לעצב את הבטן , כי אני לא שמנה - יש לי שני צמיגים)
בנתיים קיבלתי אימונים לישבן :
היפ טראסט
סקוואט
מכרעיים
ולחזה :
•פרפר חזה ( תורם להגדלת החזה גם אצל נשים?)
•פרפר הפוך .
האם התרגילים האלה עובדים ועוזרים?
או שיש תרגילים אחרים יותר אפקטיביים?
בגדול , לדעת אם תרגיל החזה עובד .
לשמוע ממכם על תרגילים נספים אפקטיביים לישבן ולברכיים (מסת שריר)
ואם ניתן לחטב את *הבטן* עד כמה שאפשר - בעזרת התרגילים שרשמתי .

אהלן אני מתאמנת חדשה.

ברוכה הבאה.

ברצוני להגדיל את הישבן
ולהוריד שומן בטני.

זה קצת סותר מבחינת המאזן הקלורי הנדרש אבל בהתחלה יש סיכוי לא רע שתצליחי להשיג את זה.
איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף

( חזה וישבן).

זה לא בשליטתך לצערי, בחיטוב אי אפשר להחליט מאיפה יורד השומן.
הפיתרון הוא גירעון קלורי, ועדיף אפילו ליווי של איש מקצוע.

זה שתעשי אימון על שריר מסויים לא אומר שבאותו מקום תשרפי שומן,
את תצברי בשיטה הזו מסת שריר באיזור וזה יכול לתת איזשהו מראה יותר טוב אבל זה לא ישרוף שומן בבטן.

היפ טראסט
סקוואט
מכרעיים
ולחזה :
•פרפר הפוך .

רשימת תרגילים בסדר, אין תרגילים טובים יותר ופחות, הכל תלוי מטרה.
הייתי ממליץ לקחת מאמן שיכוון אותך כי את מאמינה בהרבה מיתוסים (לגיטימי)

יש המון תרגילים, ואין כזה דבר מסת שריר בברכיים.
ואי אפשר לחטב בעזרת תרגילים כמו שכתבתי קודם, רק בעזרת גירעון קלורי.
(וגם אז אי אפשר להחליט מאיפה ירד השומן)

בהצלחה, וכדאי באמת לשקול איש מקצוע שיעשה לך סדר.

הלוואי שהייתה איזו בובת וודו שהיית יכול לנעוץ מחט כדי שרק שם תרדי, בפועל זה לא קיים ואת הגוף לא מעניין איזה מקומות את מעוניינת להוריד בהם אחוזי שומן ואיזה לא. התפקיד שלו זה לשרוד.

אהלן אני מתאמנת חדשה.
3 ימין בחדר כושר .
ברצוני להגדיל את הישבן
ולהוריד שומן בטני.
( חזה וישבן).
היפ טראסט
סקוואט
מכרעיים
ולחזה :
•פרפר הפוך .
ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה למצוא מאמן/ת מקצועי.
זה יחסוך לך הרבה כאב ראש וטעויות.
אני ממליץ על @OA
ברוכה הבאה.

זה קצת סותר מבחינת המאזן הקלורי הנדרש אבל בהתחלה יש סיכוי לא רע שתצליחי להשיג את זה.
איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף

זה לא בשליטתך לצערי, בחיטוב אי אפשר להחליט מאיפה יורד השומן.
הפיתרון הוא גירעון קלורי, ועדיף אפילו ליווי של איש מקצוע.

זה שתעשי אימון על שריר מסויים לא אומר שבאותו מקום תשרפי שומן,
את תצברי בשיטה הזו מסת שריר באיזור וזה יכול לתת איזשהו מראה יותר טוב אבל זה לא ישרוף שומן בבטן.

רשימת תרגילים בסדר, אין תרגילים טובים יותר ופחות, הכל תלוי מטרה.
הייתי ממליץ לקחת מאמן שיכוון אותך כי את מאמינה בהרבה מיתוסים (לגיטימי)

יש המון תרגילים, ואין כזה דבר מסת שריר בברכיים.
ואי אפשר לחטב בעזרת תרגילים כמו שכתבתי קודם, רק בעזרת גירעון קלורי.
(וגם אז אי אפשר להחליט מאיפה ירד השומן)

בהצלחה, וכדאי באמת לשקול איש מקצוע שיעשה לך סדר.
אני רואה שהחלפת תמונה, אני חיכיתי לרגע הזה שתעבור לפאוורליפטינג, ברוך הבא חבר.
מהלך מאוד חכם, אתה לא תתחרט.

אני רואה שהחלפת תמונה, אני חיכיתי לרגע הזה שתעבור לפאוורליפטינג, ברוך הבא חבר.
מהלך מאוד חכם, אתה לא תתחרט.

הוא עדיין עם קוביות וגוף אסטתי בתמונה, כלומר יכול להיות שהוא *עדיין* לא עבר. אל תקפוץ למסקנות משמחות אלחנן.. שלא תתאכזב ח״ו

הוא עדיין עם קוביות וגוף אסטתי בתמונה, כלומר יכול להיות שהוא *עדיין* לא עבר. אל תקפוץ למסקנות משמחות אלחנן.. שלא תתאכזב ח״ו

התמונה ישנה אבל תודה,
תקרא את הפירוט במוניטין שנתתי לאחלנן ותבין.

ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה למצוא מאמן/ת מקצועי.
אני רואה שאתה ועוד כמה אנשים הרבה פעמים ממליצים לאנשים לקחת מאמן/ת. מסכים שזה תמיד הכי טוב מבחינת תוצאות (כמובן בהנחה שמדובר במאמן טוב עם מספיק ידע ונסיון שיודע מה הוא עושה) אבל הפורום קיים בשביל לעזור ולייעץ לאנשים שבאים לשאול לא בשביל על כל שאלה להגיד "קח מאמן", אפשר במקום זה להפנות למאמרים שתקרא ותלמד או לשתף מהידע שלך, אחרת למה צריך את הפורום

אני רואה שאתה ועוד כמה אנשים הרבה פעמים ממליצים לאנשים לקחת מאמן/ת. מסכים שזה תמיד הכי טוב מבחינת תוצאות (כמובן בהנחה שמדובר במאמן טוב עם מספיק ידע ונסיון שיודע מה הוא עושה) אבל הפורום קיים בשביל לעזור ולייעץ לאנשים שבאים לשאול לא בשביל על כל שאלה להגיד "קח מאמן", אפשר במקום זה להפנות למאמרים שתקרא ותלמד או לשתף מהידע שלך, אחרת למה צריך את הפורום

אתה ממש צודק, אבל התעוררת כבר אחרי הדקה ה90. ממזמן זורקים לכל אחד ״קח מאמן״. תכלס כדי להגיע למקום שיספק את רוב האנשים בכלל לא צריך לדעת הרבה…
ברצוני להגדיל את הישבן
ולהוריד שומן בטני

הייתם אומרים שזאת מטרה שבשבילה צריך מאמן? גם אם רמת הידע שלהמתאמן היא 0 עגול?
שעה - שעתיים של קריאה והיא מקבלת מושג בסיסי איך להשיג את המטרות וכמובן לומדים עם הזמן.

הייתי אומר דווקא למתאמנים יותר מתקדמים לקחת מאמן, מתחילים ירוויחו בעיני יותר מללמוד ולטעות בעצמם, נוסף על כך - מתאמן מתחיל יתקדם מהר מאוד, וכתוצאה מכך הוא עלול לייחס למאמן חשיבות גדולה ממה שהוא באמת מביא.
מצד שני, אם בסביבה הזאת ימליצו על מאמן אפשר להיות בראש שקט שהמאמן טוב.
אמנם זה שהוא טוב לא בטוח שהוא יהיה מוסרי עד כדי שהוא יגיד ״תשמעי באופן כללי את די מכירה את כללי המשחק, את יודעת איפה לחפש מידע, את מכירה את עקרונות הבסיס בעולם הזה - תפסיקי לשלם לי ותתאמני לבד״

*גילוי נאות - לי יש מאמן שאני ממש לא מתכוון להפסיק את התהליך איתו בקרוב
אהה ואור, זה שאני קצת מבקר את ההודעה שלך לא אומר שאני באופוזיציה של LBS - זה אומר שאני לא מסכים עם מה שרשמת.

נראה שהתעוררה ציפייה 🤣🤣🤣

נראה אחרי התחרות, תמיד הייתה לי פינה בלב לליפטינג.

אז אתה מתכנן להזניח כמעט לגמרי את הבילדינג?

שמע אני מסכים חלקית, מה שכן טוב להוסיף מאמר ככה השואל יוכל ללמוד משהו חדש ואולי גם ליישם במקרה הטוב,
אבל כשאתה מושפע ממיתוסים שהם הבסיס של הבסיס, לפעמים שווה להמליץ לאדם מסויים ללכת לפי אדם שיש לו ידע, הרבה פעמים (אפילו הרוב)
קשה להם לקחת החלטה מאחורי הודעות באיזה פורום מסויים, וכשאתה רואה מולך מאמן, עם הידע הדרוש וכו' זה יכול לעשות טוב יותר מאשר הפורום.

הלב שלי לא ישא כזה אכזבה.
התמונה ישנה אבל תודה,
תקרא את הפירוט במוניטין שנתתי לאחלנן ותבין.
ליפטר בנשמה.
כשמדובר בבעיה קטנה עם פיתרון פשוט, בשמחה.
אבל כשניכר שהשואל/ת מתחיל וחסר המון ידע, יש לי שני אפשרות,
1. להעמיס כאן קישורים לסרטונים, לספרים ולפוסטים, בתקווה שהאדם יקרא בסבלנות. 99% מהם יקראו ויצפו ברפרוף, ומתוך האחוז האחרון, 50% מהם יעשו טעויות ולא יצליחו ליישם את הדברים נכון.
2. להמליץ על מאמן טוב.

הייתי מוכן לעשות את שניהם, גם לתת את כל הקישורים הרלוונטים ולכוון. אבל המשכורת שלי מLBS לא מספיק, ולא הצלחתי כמו @nlr666 לקנות במכולת עם המוניטין.
הייתם אומרים שזאת מטרה שבשבילה צריך מאמן?
בשביל המטרה? לא, רק שיחה פתוחה על ציפיות ריאליות והבנת התהליך.
אבל השאלה מעידה על משהו עמוק יותר, חוסר הבנה בסיסית (בלי להעליב) ולזה כדאי מאמן.

כשמדובר בבעיה קטנה עם פיתרון פשוט, בשמחה.
אבל כשניכר שהשואל/ת מתחיל וחסר המון ידע, יש לי שני אפשרות,
1. להעמיס כאן קישורים לסרטונים, לספרים ולפוסטים, בתקווה שהאדם יקרא בסבלנות. 99% מהם יקראו ויצפו ברפרוף, ומתוך האחוז האחרון, 50% מהם יעשו טעויות ולא יצליחו ליישם את הדברים נכון.
2. להמליץ על מאמן טוב.

הייתי מוכן לעשות את שניהם, גם לתת את כל הקישורים הרלוונטים ולכוון. אבל המשכורת שלי מLBS לא מספיק, ולא הצלחתי כמו @nlr666 לקנות במכולת עם המוניטין.

אז כרגע הסטטוס קוו פה הוא : אנחנו עונים על שאלות פשוטות בלבד. א״כ - בשביל מה צריך את האתר? אפשר לשאול ״כמה גרם חלבון ביום״ גם בreddit.

אם כל שאלה מסובכת קצת נענית ״בקח מאמן״ אז אפשר להסב את השם של האתר ל144 של מאמנים.

כל אחד יפרסם תמונות, הישגים, המלצות וכו..

אתה צודק. אבל,
אף אחד לא יכול לתת מספיק מידע לאדם בלי ידע קלוש בתחום עם ותק אימונים של 3 ימים.

כמו שאתה רואה כן נתתי תשובה מפורטת ופשוט נפתח על ידה נושא חדש עם אותן שאלות בניסוח אחר ובסוג של ביקורת של ״לא קיבלתי תשובות״, אז כן לא אני ולא אף אחד צריך להתחיל לחפש מדריכים ורפרנסים על כל אחד שיפתח נושא (עזוב שיש פה אלפי נושאים זהים).

שאתה רואה מישהו עם הבנה ורצון ללמוד באהבה יעזרו לו ויכוונו אותו, לצערי 90% מהמקרים הם לא כאלה.

אז כרגע הסטטוס קוו פה הוא : אנחנו עונים על שאלות פשוטות בלבד. א״כ - בשביל מה צריך את האתר? אפשר לשאול ״כמה גרם חלבון ביום״ גם בreddit.

אם כל שאלה מסובכת קצת נענית ״בקח מאמן״ אז אפשר להסב את השם של האתר ל144 של מאמנים.

כל אחד יפרסם תמונות, הישגים, המלצות וכו..
מה רע?
לפעמים זה התשובה הכי טובה.
מי כמוך יודע כמה פוסטים כתבתי כדי לעזור למתאמנים בלי מאמן, ויש לי לא מעט נסיון עם אנשים עם ובלי מאמנים.
והרבה מכותבי העיצות כאן באתר אין להם אף הישג מלבד הקלדה מהירה ושנונה.

אני בעד לחסוך כסף, ואני בעד שאנשים ילמדו בעצמם, אבל לפעמים החיסכון הכי גדול זה להוציא כסף על מאמן, ולפעמים כך תלמד הכי הרבה.

מה רע?
לפעמים זה התשובה הכי טובה.
מי כמוך יודע כמה פוסטים כתבתי כדי לעזור למתאמנים בלי מאמן, ויש לי לא מעט נסיון עם אנשים עם ובלי מאמנים.
והרבה מכותבי העיצות כאן באתר אין להם אף הישג מלבד הקלדה מהירה ושנונה.

אני אשאל בכנות.
האם כשאתה מציע למישהו מאמן, אתה שם ב100% את האינטרס שלך בצד?

אני אשאל בכנות.
האם כשאתה מציע למישהו מאמן, אתה שם ב100% את האינטרס שלך בצד?
לרוב אני מעדיף מתאמנים וותיקים ומנוסים שרוצים להגיע לטופ שלהם. פשוט זה המיינדסט שלי אישית, וקל לי להזדהות ולהדריך.

בין היתר, אין לי מתאמנות, ואני מעדיף לעבוד עם גברים.

וכמו שראית, המלצתי על @OA ולא על עצמי.

אז זה לא האינטרס שלי. אבל עם כל זה, להניח את האינטרס שלי בצד ב100% יהיה להדריך אותה בחינם, אז אולי אני לא באמת אובייקטיבי, אבל זה לא הכי רלוונטי.

הלוואי שהייתה איזו בובת וודו שהיית יכול לנעוץ מחט כדי שרק שם תרדי

אני עובד על זה.

לרוב אני מעדיף מתאמנים וותיקים ומנוסים שרוצים להגיע לטופ שלהם. פשוט זה המיינדסט שלי אישית, וקל לי להזדהות ולהדריך.

דקרת את הנקודה יפה, אני גם חושב שקהל היעד שלך יהיה זה שגם ירוויח הכי הרבה ממאמן מקצועי אמיתי בהיבט של עלות-תועלת (במיוחד שכל
הדברים הבסיסיים שלא דורשים הבנה עילאית או ניסיון קיימים פה)

אבל עם כל זה, להניח את האינטרס שלי בצד ב100% יהיה להדריך אותה בחינם, אז אולי אני לא באמת אובייקטיבי, אבל זה לא הכי רלוונטי.
סחתיין על הכנות, מוניטיןן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית