הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמנת חדשה .

• פותח/ת השרשור Tocayo
  • פורסם בתאריך

Tocayo

משתמש מתחיל
154
12
נק' מוניטין:
-9
154
12
4 ימים. מתאמנת חדשה
אהלן אני מתאמנת חדשה.
3 ימין בחדר כושר .
ברצוני להגדיל את הישבן
ולהוריד שומן בטני.
אך אין בכוונתי לרדת משקל במקומות לא רצויים
( חזה וישבן).
ואני לא יודעת כיצד לפעול .
חשבתי לעשות אימוני בטן , אבל האם זה יעזור?
• כפיפות בטן , אופניים , פלאנק הרמות רגליים ..
(לפחות לעצב את הבטן , כי אני לא שמנה - יש לי שני צמיגים)
בנתיים קיבלתי אימונים לישבן :
היפ טראסט
סקוואט
מכרעיים
ולחזה :
•פרפר חזה ( תורם להגדלת החזה גם אצל נשים?)
•פרפר הפוך .
האם התרגילים האלה עובדים ועוזרים?
או שיש תרגילים אחרים יותר אפקטיביים?
בגדול , לדעת אם תרגיל החזה עובד .
לשמוע ממכם על תרגילים נספים אפקטיביים לישבן ולברכיים (מסת שריר)
ואם ניתן לחטב את *הבטן* עד כמה שאפשר - בעזרת התרגילים שרשמתי .

דקרת את הנקודה יפה, אני גם חושב שקהל היעד שלך יהיה זה שגם ירוויח הכי הרבה ממאמן מקצועי אמיתי בהיבט של עלות-תועלת (במיוחד שכל
הדברים הבסיסיים שלא דורשים הבנה עילאית או ניסיון קיימים פה)
על פי רוב אני אכוון מתאמן למאמן שאני מרגיש מתאים עבורו, ולא פחות חשוב בעדיפות שיוכלו לעבוד פרונטלי.

אני מאמן הרבה אונליין, זה מעולה, אני יכול לגבות פחות ולתת יותר. אני איתם וירטואלית בכל אימון בתשלום חודשי ממש נמוך.

אבל למתאמן מתחיל לדעתי עדיף פרונטלי לפחות לזמן מה.
אני באופן אישי צריך מאמן פרונטלי בלבד, רק ככה אני מבין.

אני תמיד דוחף מאמן לאנשים, כי מה לעשות, גם כאן בפורום בלי מאמן אנשים חלשים, והטופ כאן עם מאמנים או שרכשו את רוב הידע שלהם ממאמנים.
כמה טיפש אני:🤦‍♂️:… וואלה כתבתי שטויות.
אני יודע שלא תעבוד עם בנות ושחכתי שפותחת האשכול בחורה.
הכל טוב, אתה לא טיפש, חחח...

אבל כשניכר שהשואל/ת מתחיל וחסר המון ידע, יש לי שני אפשרות,
1. להעמיס כאן קישורים לסרטונים, לספרים ולפוסטים, בתקווה שהאדם יקרא בסבלנות. 99% מהם יקראו ויצפו ברפרוף, ומתוך האחוז האחרון, 50% מהם יעשו טעויות ולא יצליחו ליישם את הדברים נכון.
2. להמליץ על מאמן טוב.
רוב האנשים הם מתחילים וחסר להם המון ידע, רוב אותם אנשים גם לא יקחו מאמן אני בטוח, אם הם יחשבו שהכל כזה מסובך שחייבים איש מקצוע אני מאמין שחלק גדול ירימו ידיים ויפרשו לפני שהתחילו בכלל וחבל כי ההתחלה היא מאוד פשוטה סה״כ.
לא צריך להעמיס כל כך הרבה כמו שאתה מתאר כאן, הנה אור השקיע ביופי של תשובה 2 תגובות מעליך, 5 דקות קריאה ועונה לה על הכל. אפשר לנפץ יופי את המיתוסים בהודעה אחת לא צריך הרים של סרטונים וכו' וכו', אם בנאדם בוחר להמשיך להאמין למיתוסים זה כבר בעיה שלו.
כשמדובר בבעיה קטנה עם פיתרון פשוט, בשמחה.
אבל כשניכר שהשואל/ת מתחיל וחסר המון ידע, יש לי שני אפשרות,
1. להעמיס כאן קישורים לסרטונים, לספרים ולפוסטים, בתקווה שהאדם יקרא בסבלנות. 99% מהם יקראו ויצפו ברפרוף, ומתוך האחוז האחרון, 50% מהם יעשו טעויות ולא יצליחו ליישם את הדברים נכון.
2. להמליץ על מאמן טוב.
היה כאן פורום מתחילים פעיל בעבר, עכשיו הוא בארכיון, כל השאלות שם היו של מתחילים בלי ידע ונסיון, אף פעם (או כמעט אף פעם, אולי יש משהו שאני לא זוכר) לא ענינו שם לאנשים "קח מאמן" אלא אני ומנהלי פורום מתחילים האחרים השתדלנו לענות ולייעץ לא משנה כמה השואל חסר מושג, להיפך, בשביל זה הם באים לשאול בשביל לקבל מושג.

היה כאן פורום מתחילים פעיל בעבר, עכשיו הוא בארכיון, כל השאלות שם היו של מתחילים בלי ידע ונסיון, אף פעם (או כמעט אף פעם, אולי יש משהו שאני לא זוכר) לא ענינו שם לאנשים "קח מאמן" אלא אני ומנהלי פורום מתחילים האחרים השתדלנו לענות ולייעץ לא משנה כמה השואל חסר מושג, להיפך, בשביל זה הם באים לשאול בשביל לקבל מושג.

צריך להחזיר אותו לדעתי @Mike
ולהוסיף תת-פורום ׳קח מאמן׳ על הדרך (אפשר גם לקרוא לו ״its complicated״)

רוב האנשים הם מתחילים וחסר להם המון ידע, רוב אותם אנשים גם לא יקחו מאמן אני בטוח, אם הם יחשבו שהכל כזה מסובך שחייבים איש מקצוע אני מאמין שחלק גדול ירימו ידיים ויפרשו לפני שהתחילו בכלל וחבל כי ההתחלה היא מאוד פשוטה סה״כ.
לא צריך להעמיס כל כך הרבה כמו שאתה מתאר כאן, הנה אור השקיע ביופי של תשובה 2 תגובות מעליך, 5 דקות קריאה ועונה לה על הכל. אפשר לנפץ יופי את המיתוסים בהודעה אחת לא צריך הרים של סרטונים וכו' וכו', אם בנאדם בוחר להמשיך להאמין למיתוסים זה כבר בעיה שלו.
זה לא התפקיד שלי לדאוג מה בן אדם יעשה עם המידע שאתן לו. תפקידי לדאוג שאני נותן את העיצה הכי טובה.

פעם באמת הייתי חושש, ומנסה להישמע מתאים לכולם, בטח שמעת לא מעט כאלו "גם אם תתאמן פאוורליפטינג תראה כמו בילדר", או "תוכנית זה לא כזה משנה, העיקר טכניקה פוגרסיב אוברלואד".

תשמע אני צריך להגיד את האמת גם אם היא לא נעימה, בתקווה שאנשים ישתמשו בזה ויודו לי אחר כך.

אני יכול להגיד שלא צריך מאמן, רק תקרא... תצפה... אבל מה לעשות, אפילו אלו שקראו וצפו עדיין יושבים מאחורי מקלדת בלי אף הישג מרשים אמיתי.

אמרתי את זה בעבר, ואומר את זה שוב, מי כאן קרא וצפה עד שהצליח להשיג הישג מרשים בלי אף מאמן? תקום ותציג את עצמך.

הפורום הגאוני כאן ש"פעם" עזר לאנשים, תעשה לי טובה, מי הם אותם מתאמנים אבודים שהשיגו קוביות או כוח בזכות עיצות שנתנו להם כאן? תקומו ותגידו לי שאני טועה.

מה שאני רואה זה אנשים כמוני וכמוך עם לא מעט ידע שמשתפתפים ולומדים יותר אחד מהשני, ומתחילים שקיבלו בסיס מסוים וזה מעולה. אבל על פי רוב, למתאמן המתחיל והאבוד הכי טוב שנכוון אותם לאנשי מקצוע שאנחנו יודעים אישית שהם טובים, שלא יפלו לידיים של צמאי בצע שקרנים.

תסלח לי על התשוקה שלי בכתיבה, סתם יוצא לי עכשיו, אני לא בא בטענות אליך או לאף אחד, רק באמת ובתמים רוצה לראות אם אני טועה ורואה שהתחום יותר מורכב ועם יותר אפשרויות לטעות ממה שהוא באמת.

אתה רוצה סקוואט 50 ק"ג לא תחרותי? צודק, תקרא מאמר קצר. אתם מחפשים לרדת כמה ק"ג נוזלים? אתם לא צריכים תזונאי.

צריך להחזיר אותו לדעתי @Mike
חובה. ולנעוץ שם למעלה כמה דברים שיחסכו הרבה שאלות. ש@yujinius יחזור להיות המנהל (אם יש רצון כמובן).
ולהוסיף תת-פורום ׳קח מאמן׳ על הדרך (אפשר גם לקרוא לו ״its complicated״)
אני בשיא הרצינות מאמין שכדאי לפתוח פורום שמאמנים מפרסמים שם את עצמם, עם המלצות, תיאור על עצמם, הישגים, שינויים של מתאמנים שלהם, אזור עבודה ומחירון.

אתה רוצה סקוואט 50 ק"ג לא תחרותי? צודק, תקרא מאמר קצר. אתם מחפשים לרדת כמה ק"ג נוזלים? אתם לא צריכים תזונאי.

אבל למה לקחת לקיצון, ׳50 סקוואט לא תחרותי׳.
אפשר גם להשיג 120 סקוואט תחרותי בלי מאמן. או קוביות בלי מאמן.
לשבור שיאים בתחרות או לעלות על במה עם תחתונים מבלי לעשות מעצמך צחוק, 90% מהאנשים יצטרכו מאמן, זה נכון

אבל למה לקחת לקיצון, ׳50 סקוואט לא תחרותי׳.
אפשר גם להשיג 120 סקוואט תחרותי בלי מאמן. או קוביות בלי מאמן.
לשבור שיאים בתחרות או לעלות על במה עם תחתונים מבלי לעשות מעצמך צחוק, 90% מהאנשים יצטרכו מאמן, זה נכון
בבקשה, תראה לי בחור אחד אבוד שלא ידע דבר על אימונים, ובזכות הפורום המדהים כאן ללא אף מאמן הוא הגיע ל120 סקוואט תחרותי, או לקוביות.

תראה לי כמה הם סטטיסטית גם כן.

הפורום הגאוני כאן ש"פעם" עזר לאנשים, תעשה לי טובה, מי הם אותם מתאמנים אבודים שהשיגו קוביות או כוח בזכות עיצות שנתנו להם כאן? תקומו ותגידו לי שאני טועה.

אחד הבעיות הכי בולטות שיש בפורום הזה.

כל אחד רוצה לדחוף את הדעה שלו, להשמע מבין, וזה מגיע על חשבון הבן אדם שמבקש עצה, שיוצא עם יותר שאלות מתשובות.

כמעת כל שאלה של מתאמן חדש נגררת לcircle jerk על SS יעיל או לא, או איזה דיון שולי על מונחים ותרגילי פלא.

אני בשיא הרצינות מאמין שכדאי לפתוח פורום שמאמנים מפרסמים שם את עצמם, עם המלצות, תיאור על עצמם, הישגים, שינויים של מתאמנים שלהם, אזור עבודה ומחירון.
אם מאמן צריך לפרסם את עצמו בLBS אתה באמת רוצה להעסיק אותו?

אחד הבעיות הכי בולטות שיש בפורום הזה.

כל אחד רוצה לדחוף את הדעה שלו, להשמע מבין, וזה מגיע על חשבון הבן אדם שמבקש עצה, שיוצא עם יותר שאלות מתשובות.
נגעת בנקודה, אנשים רוצים להרגיש שהקהילה כאן זה מספיק ולא צריך מאמן. גם כי זה דפיקה בשכם שלהם, וגם שזה מאשר שהם מבינים ומוכשרים בלי שום הישג בעצמם או לאנשים שהם המליצו.

כן בטח. למה לא?

אין עם זה שום בעיה, אבל בסופו של יום התוצאות של המאמן צריכות לדבר בשם עצמם. ורוב הפרסום העצמי הזה מאוד מטעה, תמונות לפני ואחרי, שמראות את הבודדים שהצליחו, אם בכלל. או שימוש במונחים מפחידים כדי לייצר בעיות איפה שאין

בבקשה, תראה לי בחור אחד אבוד שלא ידע דבר על אימונים, ובזכות הפורום המדהים כאן ללא אף מאמן הוא הגיע ל120 סקוואט תחרותי, או לקוביות.

בחור אחד- אני הגעתי ל120 סקוואט בלי מאמן. לדעתי אם תחפש פה מספיק טוב, תמצא גם סרטוני טכניקה (לא רעים במיוחד) של אנשים שאני בספק שלקחו מאמן בצורה שאתה מתאר. אבל את זה יהיה אפשר לדעת אם תפתח על זה דיון במיוחד בשביל זה. אני מאמין שתופתע.

נגעת בנקודה, אנשים רוצים להרגיש שהקהילה כאן זה מספיק ולא צריך מאמן. גם כי זה דפיקה בשכם שלהם, וגם שזה מאשר שהם מבינים ומוכשרים בלי שום הישג בעצמם או לאנשים שהם המליצו.

טעות גדולה מאוד. זאת לא רק קהילה, יש כאן הרבה מאמרים ומידע. מי שמתעמק יכול לספוג המון ידע ולחסוך לעצמו הרבה ׳שיעורים׳ עם מאמן, במיוחד אם אנחנו מדברים על הבייסיק. חלק פורסמו פה במהלך השנים על ידי הצוות או באופן וולנטרי ע״י גולשים...
לייתר את כל זה פתאום זה ממש מפתיע, במיוחד שזה מגיע ממך

אם הייתי אחד מאנשי הצוות כאן, הייתי אפילו נעלב, לנוכח העובדה שמידי יום מפורסמים פה מאמרים בצורה מאוד נגישה.
ֿ
חברים אתם מתבלבלים.
לא מדובר פה על עליה לתחרות או שבירת שיאים או 200 ק״ג בנץ׳. רוב האנשים לא מספיק מוכשרים בשביל לעשות את זה לבד. לא זה ולא בניית תכנית אימונים מאפס.

אני הגעתי לפי ב2013 עם מעט מאוד ידע. הלכתי מיד לפורטל (עוד כשזה היה באופנה כאן להמליץ על קריאה בפורטל) ועשיתי לעצמי סדר בעיניינים. תוך יום וחצי הבנתי מי נגד מי. אני מאמין שיש או היו עוד מאות או עשרות כמוני, גם אם הם לא בולטים מספיק עם 20 אלף נק׳ מוניטין וסימלון צבעוני ליד השם משתמש.

לעזאזל, רק במכון שלי יש 10 אנשים עם סקוואט 100+, שוברים מקביל הכל טוב ויפה, והמאמן היחיד שאיכשהו דיבר איתם זה המאמן בחד״כ שמקבל שכר שעתי וכולנו יודעים שעצם ההימצאות שלו במכון זה רק לצורך הכסת״ח.
חלק אני מכיר אישית ויודע בוודאות וחלק שנשאלים אומרים לי ׳יוטיוב אחי׳. הגיוני בסך הכל במציאות של היום.

היה פה ניסיון כושל להפוך את המצב בצורה כזאת שמי שאומר ש-׳לא צריך מאמן׳ הוא זה שחי בסרט ורוצה דפיקה בשכם, ואלו שמועדדים שימוש במאמן (בכל מצב) הם אלו נטולי אינטרסים, נטולי אגו (׳מה פתאום שאני למדתי את הנושא 4 שנים/שברתי שיאי ישראל ואתה פתאום מייתר את הצורך בי כמאמן?׳) הם הצודקים.
צריך להיות טיפש אמיתי בשביל להאמין לזה. ועוד יותר טיפש בשביל לומר דבר כזה.
אני אגדיל לומר שזה מפספס את כל הרעיון של הפורום הזה והאתר הזה. לא באנו לקדם קולגות, זה לא לוח מודעות. זה פורום ציבורי, עם פורטל מלא במאמרים שעמלו עליו שנים, והמטרה היא לשתף מהידע והניסיון. זה מקור לידע וצריך להשתמש בו בצורה כזאת.

אל תדאג אלחנן, ברגע שארצה להתחרות, אני כנראה אצור איתך (או עם מי מהקולגות שלך) קשר ואשמח לשלם לכם ממיטב כספי על מנת שתעזרו לי לשבור שיאים בסקוואט. ציניות בצד, אני מתכוון להיעזר בכם בהמשך. עד אז...

רפרנס(בשפת האם!): ★★☼☼ אינדקס מאמרים בפורטל קילוגרם ☼☼★★
תזונה (סה״כ 60 מאמרים):

אימונים (סה״כ 71 מאמרים):

תפריטי תזונה (סה״כ 6 תפריטים):

תוכניות אימון (סה״כ 28 תוכניות):

נערך לאחרונה:

אבל מה כל כך קשה בלבנות תוכנית אימונים?

בסך הכל תעבוד בRIR 2-3 לפי הMEV MAV ALGORITHM תוך כדי בחירת תריגילים בעלי RSM גבוה, בהתחשבות לSFR וSTR של התרגילים תוך כדי יישום PROGRESSIVE OVERLOAD, PHASE POTENTIZATION, ו כמובן UNDULATING PERIODIZATION כי כל השאר פח אשפה

ככה *הכנס אושיית אינסטגרם X אמר והוא jacked

פחות או יותר מה שהולך פה

tenor.gif

וככה הם כנראה נראים, כי הגנטיקה לא טובה מה לעשות

בסופו של יום התוצאות של המאמן צריכות לדבר בשם עצמם
תוצאות לא יכולות לדבר. אבל מאמן כן. לדעתי אם מאמנים יפרסמו את עצמם ויראו את היתרונות שיש להם על פני מאמנים אחרים, ויקבלו המלצות ודברים כאלה זה סבבה לגמרי. אם אלחנן יפרסם את עצמו זה נראה לך לא נכון? הוא יכול להראות הישגים שלו, למי ולמה הוא רלוונטי, מחירון, וכו...

לדעתי עם קצת מחשבה של המנהלים אפשר לבנות פה פורום איכותי (אולי בסגנון של המכירה וקנייה, עם תבנית כזאת, אבל לאו דווקא).

בחור אחד- אני הגעתי ל120 סקוואט בלי מאמן. לדעתי אם תחפש פה מספיק טוב, תמצא גם סרטוני טכניקה (לא רעים במיוחד) של אנשים שאני בספק שלקחו מאמן בצורה שאתה מתאר. אבל את זה יהיה אפשר לדעת אם תפתח על זה דיון במיוחד בשביל זה. אני מאמין שתופתע
אז קודם, כל הכבוד, אתה הצלחה. עכשיו תראה לי כמה עוד כמוך, והאם עלי להמליץ לאנשים לעשות מה שאתה עשית.

עכשיו תן לי להבין, אתה מתאמן מאז 2013 ויש לך 120 סקוואט בזכות הפורום?
אתה מבין שלא עשיתי סקוואטים עד 2016 בערך.
ולבד ועם ידע מוקדם מאנשים במכון בלבד הגעתי ל150 (פחות מהבנץ' שלי) תוך זמן קצר. אבל בזכות מאמן עפתי הרבה יותר גבוה.

ברור שכל מכון הוא שונה, ואולי התמזל מזלי ליפול על מכון שהברוסיינס היה שווה משהו.

כתבתי מאמרים ויעצתי לשיפור טכניקה לרבים, עוד לא השתכנעתי שמאמן הוא מיותר.

אני לא קורא לאנשים לפנות למאמן של המכון, אלא לאדם באמת מנוסה.

השאלה האמיתית זה לא כמה אפשר ללמוד מהפורום, אלא כמה אפשר לטעות בלי מאמן.
לדעתי אפשר ללמוד הרבה מהפורום, אני אישית שיתפתי מידע שלדעתי יכול להביא ל180 בנץ', למה אין אנשים כאלו כאן? למה קיבלתי הודעות "הבנץ' שלי התקדם פלאים" אבל לא "הגעתי ל150 בנץ'"?

וכתבתי גם מאמר איך לקרוא מאמר ולהוציא מזה את המיטב.

אבל כמו שאתה רואה, הידד יש מישהו עם 120 סקוואט תוך 8 שנים. ואני לא מנסה להמעיט בערכך חלילה, רק להראות לך מה אתה ואחרים מפסידים בלי מאמן, לאו דווקא אותי, כך מאמן מנוסה.

יש מושג מספר המסילת ישרים, אלוקים שהוא באמת טוב, לא מסתפק בפחות מלתת את כל הטוב והבריאה והאדם זה תכלית השלמות והטוב (או פוטנציאל).

אני יכול לתת לאנשים עיצות ל120 סקוואט, אבל זה לא מספק אותי, מה אעשה.

איך ריי וויליאמס אמר "סקוואט זה לשבת ולעמוד". זה אשכרה העיצות שאתם ואני לפעמים נותנים לאנשים, הם נכונים, אפילו נכונים מאוד, אבל רוב האנשים לא משיגים מזה כמעט כלום.
אבל מה כל כך קשה בלבנות תוכנית אימונים?

בסך הכל תעבוד בRIR 2-3 לפי הMEV MAV ALGORITHM תוך כדי בחירת תריגילים בעלי RSM גבוה, בהתחשבות לSFR וSTR של התרגילים תוך כדי יישום PROGRESSIVE OVERLOAD, PHASE POTENTIZATION, ו כמובן UNDULATING PERIODIZATION כי כל השאר פח אשפה

ככה *הכנס אושיית אינסטגרם X אמר והוא jacked

פחות או יותר מה שהולך פה

tenor.gif

וככה הם כנראה נראים, כי הגנטיקה לא טובה מה לעשות
הבנתי את הרוב, ודרך אגב, זה אני בתמונה שם.
תוצאות לא יכולות לדבר. אבל מאמן כן. לדעתי אם מאמנים יפרסמו את עצמם ויראו את היתרונות שיש להם על פני מאמנים אחרים, ויקבלו המלצות ודברים כאלה זה סבבה לגמרי. אם אלחנן יפרסם את עצמו זה נראה לך לא נכון? הוא יכול להראות הישגים שלו, למי ולמה הוא רלוונטי, מחירון, וכו...

לדעתי עם קצת מחשבה של המנהלים אפשר לבנות פה פורום איכותי (אולי בסגנון של המכירה וקנייה, עם תבנית כזאת, אבל לאו דווקא).
מי שרוצה לעקוב אחרי האינסטגרם שלי pashutpowerlifting, מידי פעם אני מעלה סרטונים לסטורי של מתאמנים שהשיגו משהו משמעותי שלדעתי לא היו משיגים לבד.
וכמובן מידי פעם משתף מחשבות ומאמרים.

זה הפרסום שלי, אני מעדיף להשקיע בלקוחות שלי שיהיו מבסוטים וימליצו עלי על פני כל שיווק אחר.

כי בסופו של דבר זה גם מה שנותן לי אושר, לא שאהיה מוכר כמאמן תותח, אלא שהמתאמנים שלי יהיו מאושרים ועם הישגים כמו שאני מאושר עם ההישגים שלי.

טעות גדולה מאוד. זאת לא רק קהילה, יש כאן הרבה מאמרים ומידע. מי שמתעמק יכול לספוג המון ידע ולחסוך לעצמו הרבה ׳שיעורים׳ עם מאמן, במיוחד אם אנחנו מדברים על הבייסיק. חלק פורסמו פה במהלך השנים על ידי הצוות או באופן וולנטרי ע״י גולשים...
לייתר את כל זה פתאום זה ממש מפתיע, במיוחד שזה מגיע ממך

קח דוגמא
מתאמנת חדשה . | LBS - תזונה וכושר

מתאמנת ללא ניסיון, באה ושואלת כמה שאלות בסיסיות, שהיה ניתן לענות עליהם בקלות, והם נענו בצורה מאוד עניינית. בצורה שבמקרה הרע ביותר לא תפגע בהתקדמות שלה

מפה לשם, 2 עמודים על דיון על החשיבות של מאמן או לא, נושא שלא קשור בכלל לכלום. לא הייתה פה שאלה לגבי ייעוץ אישי, או אם כדאי להתאמן לבד או לא.

אפילו אם הכוונות תמימות. מה המסקנות של פותחת האשכול? או אולי מה עלול להשתמע ממה שנכתב באשכול הזה? אולי אני צריכה לקחת מאמן? בטח כל החרא הזה מורכב, *הכנס סטיגמות לגבי פציעות פה וחשש וביצוע לא נכון, סטריוטיפ א' ב'*

אבל מאמן יקר, לוקח איזה 100 שקל לאימון, ותוכנית זה עוד כסף, ותפריט עוד.

אולי עדיף להשאר על ההליכון, ולא לעשות סקואטים, או אימונים עם משקלים. או בכלל לא להרשם למכון.

וזה קורה בכל כך הרבה אשכולות, כל כך הרבה זיוני שכל, כי אנשים חוטפים אשכולות של אנשים שמבקשים עזרה בסיסית מאוד כדי להפגין את הידע שרכשו מסרטון של ג'ף ניפארד, וזה פשוט מייצר בלבול מיותר, וזה מקשה מאוד על למצוא מידע איכותי ולהקשיב לו, כי יש כל כך הרבה שטויות ומידע לא רלוונטי.

אני לא נגד דיון אגב. אבל אם מישהו רוצה לייצר דיון, פשוט שיפתחו אשכול נפרד לנושא, במקום להחיות את אותם הנושאים פעם אחר פעם.
הבנתי את הרוב, ודרך אגב, זה אני בתמונה שם

חוב לראק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית