הוא כותב - אדם שמנטיות ליבו לא מוכן לגבורה בכל זאת יוכל להיות גיבור עם הרבה קושי ויגיעה, בשונה מאדם שנטיית ליבו לגבורה וישיגה בקלות.
אתה מסכים שזה משתמע מדבריו?
לא. חחח...
אז האם חזרת בך?
קל וקשה לא חוזה פוטנציאל הצלחה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא כותב - אדם שמנטיות ליבו לא מוכן לגבורה בכל זאת יוכל להיות גיבור עם הרבה קושי ויגיעה, בשונה מאדם שנטיית ליבו לגבורה וישיגה בקלות.
אתה מסכים שזה משתמע מדבריו?
לא. חחח...
קל וקשה לא חוזה פוטנציאל הצלחה
לא, רק שמהפרשנות של הרמב"ם אין הוכחה לכלום לדעתי. גם אם הוא אמר מה שאתה טוען שהוא אומר.אז האם חזרת בך?
ניקח שני אנשים
א בורך גנטי בבנצ' אבל לא מוכן לעשות בנצ'
ו
ב קולל גנטי בבנצ' אבל משקיע את החיים שלו בבנצ'
אז אדם ב יגיע לתוצאות יותר טובות אבל אדם ב לעולם לא יכול להיות אלוף עולם וספק כמה רחוק הוא יוכל להגיע ( כן יוכל להגיע רחוק אפילו מאוד אבל תמיד ישאר רחוק מאוד מההכי טובים)
התמדה זה חלק מאוד חשוב (וגם זה גנטי)
כמעט הכל בחיים גנטי אני פשוט חושב שההבדל הגנטי ככל שהוא יהיה אולי לא תיהיה אלוף עולם אבל תוכל להגיע לתוצאות
הם טעונים רק שגנים ספציפים לא מקושרים בכל מקרה כנס להרצאות על גנטיקה ותראה שהיום יודעים שכמעט הכל זה גנטיקההנה מחקר על הנושא Genetic influence on athletic performance
לא אכנס לאופן שעשו את המחקר, ומה אני חושב על זה, אבל הנה המסקנות שלה.
However, though a few genes have now been repeatedly associated with elite athletic performance, these associations are not strong enough to be predictive and the use of genetic testing of these variants in talent selection is premature.
קל וקשה לא חוזה פוטנציאל הצלחה.
התמדה משחק תפקיד מאוד גבוה (אבל גם התמדה זה דבר גנטי) אבל זה כבר תלוי כמה כל אחד מתמיד וכמה כל אחד בורךכן ברור לי, אני מאוד מאמין בגנטיקה, אבל דעתי האישית שהתמשה משחקת תפקיד יותר חזק.
לא, רק שמהפרשנות של הרמב"ם אין הוכחה לכלום לדעתי. גם אם הוא אמר מה שאתה טוען שהוא אומר.
תן לי קישור, כשיהיה לי זמן פנוי, בלי נדר אצפה בזה.כנס להרצאות על גנטיקה ותראה שהיום יודעים שכמעט הכל זה גנטיקה
בדיוק, זה המסקנה.בכל אופן, אין לדיון שום תועלת. לוזר לא יעבוד קשה וווינר יעבוד קשה, ללא תלות בגנטיקה שלהם.
אתה בוחר מה לעשות עם הזמן שלךאבל גם התמדה זה דבר גנטי
אתה בוחר מה לעשות עם הזמן שלך
התמדה זה דבר גנטי? יש לך בחירה מה לעשות עם הזמן שלך
אתה בוחר אם להתמיד או לא, הרגלים שפיתחת בגיל צעיר יגרמו לך ליותר משמעת או פחות ביחס לעצמך
אבל התמדה זה בסך הכל לעשות משהו ואז לעשות אותו שוב ואז לעשות אותו שוב, איפה הגנטיקה שם
לא יודע אם אפשר לצפות בזה תבדוק אם יש העלו ליוטיוב קורס על גנטיקהתן לי קישור, כשיהיה לי זמן פנוי, בלי נדר אצפה בזה.
אשמח לשמוע את הטיעונים.
ממש לא קטן פושט התמדה גם משחק תפקיד מאוד גדול, ואם גנטית זה משחק תפקיד, אני חושב שזה משחק באחוז קטן.
שמעת משהו ספציפי, או שאתה רק משער שיש משהו?לא יודע אם אפשר לצפות בזה תבדוק אם יש העלו ליוטיוב קורס על גנטיקה
או שתיסע לאוניברסיטת תא וכנס להרצאות
לא משערשמעת משהו ספציפי, או שאתה רק משער שיש משהו?
מטורללו אחי,כל הכבודמחכה להזמנה לפני שיתחיל עוד סגר.
21 סטים טרייספס בשבועיים.
24 סטים בייספס בשבועיים.
תחילת מסה (סוף חיטוב קודם) - 40.5 ס"מ
סוף מסה - 44 ס"מ
נוכחי - 42.5 ס"מ
תודה.
@Serg איך האסתיטיקו נטורולו טרילילולו? 🤣
דגש קטן לחיים מאושרים יותר.למה להיות בתחרות מול עצמי כשאני יכול להתחרות בחבר שלי
הצבא עושה לך טוב אני רואהדגש קטן לחיים מאושרים יותר.
תמיד יש מישהו שנראה יותר טוב, מישהו יותר חזק, וכו'.
אם תנסה תמיד לעקוף אחרים בדברים, לעולם לא תצליח.
אבל את עצמך תמיד אפשר לנצח.
ואם תתמיד מספיק זמן, ותעבוד מספיק חכם,
יכול להיות שבדברים מסוימים תנצח את אותם האנשים שבתחילת הדרך חשבת לעצמך "זה אני מולו".
דגש קטן לחיים מאושרים יותר.
תמיד יש מישהו שנראה יותר טוב, מישהו יותר חזק, וכו'.
אם תנסה תמיד לעקוף אחרים בדברים, לעולם לא תצליח.
אבל את עצמך תמיד אפשר לנצח.
ואם תתמיד מספיק זמן, ותעבוד מספיק חכם,
יכול להיות שבדברים מסוימים תנצח את אותם האנשים שבתחילת הדרך חשבת לעצמך "זה אני מולו".
לא, הוא אמר לי להתעלם מאנשים מזלזלים.זה מה שהמפקד אמר?
לא, הוא אמר לי להתעלם מאנשים מזלזלים.
חכה עד שהמפקדים יתחילו לזלזללא, הוא אמר לי להתעלם מאנשים מזלזלים.