הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Arms Check

• פותח/ת השרשור OA
  • פורסם בתאריך
הוא כותב - אדם שמנטיות ליבו לא מוכן לגבורה בכל זאת יוכל להיות גיבור עם הרבה קושי ויגיעה, בשונה מאדם שנטיית ליבו לגבורה וישיגה בקלות.

אתה מסכים שזה משתמע מדבריו?

אז האם חזרת בך?

קל וקשה לא חוזה פוטנציאל הצלחה

ניקח שני אנשים
א בורך גנטי בבנצ' אבל לא מוכן לעשות בנצ'
ו
ב קולל גנטי בבנצ' אבל משקיע את החיים שלו בבנצ'
אז אדם ב יגיע לתוצאות יותר טובות אבל אדם ב לעולם לא יכול להיות אלוף עולם וספק כמה רחוק הוא יוכל להגיע ( כן יוכל להגיע רחוק אפילו מאוד אבל תמיד ישאר רחוק מאוד מההכי טובים)
התמדה זה חלק מאוד חשוב (וגם זה גנטי)

כמעט הכל בחיים גנטי אני פשוט חושב שההבדל הגנטי ככל שהוא יהיה אולי לא תיהיה אלוף עולם אבל תוכל להגיע לתוצאות

כן ברור לי, אני מאוד מאמין בגנטיקה, אבל דעתי האישית שהתמדה משחקת תפקיד יותר חזק.
בסוף אם תיקח את א וב והם ישקיעו אותו הדבר, ברור לי שהבחור עם הגנטיקה ככל הנראה יקח.
דוגמא קלאסית לדעתי זה קאי גרין ופיל היט, למרות שאני לא יכול לדעת בוודאות מי משקיע יותר, פיל תמיד יראה טוב יותר, יש לו הרבה יותר יתרונות מאשר קאי.

אבל במקרה הנורמלי, התמדה ואמונה זה המפתח לחיים בריאים יותר.

הנה מחקר על הנושא Genetic influence on athletic performance
לא אכנס לאופן שעשו את המחקר, ומה אני חושב על זה, אבל הנה המסקנות שלה.

However, though a few genes have now been repeatedly associated with elite athletic performance, these associations are not strong enough to be predictive and the use of genetic testing of these variants in talent selection is premature.

קל וקשה לא חוזה פוטנציאל הצלחה.
הם טעונים רק שגנים ספציפים לא מקושרים בכל מקרה כנס להרצאות על גנטיקה ותראה שהיום יודעים שכמעט הכל זה גנטיקה
כן ברור לי, אני מאוד מאמין בגנטיקה, אבל דעתי האישית שהתמשה משחקת תפקיד יותר חזק.
התמדה משחק תפקיד מאוד גבוה (אבל גם התמדה זה דבר גנטי) אבל זה כבר תלוי כמה כל אחד מתמיד וכמה כל אחד בורך
אבל התמדה אכן אחד הדברים הכי חשובים בחיים

לא, רק שמהפרשנות של הרמב"ם אין הוכחה לכלום לדעתי. גם אם הוא אמר מה שאתה טוען שהוא אומר.

השלב הבא במהלך שלי היה אמור להיות:

אם שני בני אדם משיגים את אותה התוצאה, רק שמאחד זה לקח הרבה יותר זמן והשקעה והשני הגיע די בקלות. מה יקרה כשהמבורך גנטית יתחיל לעבוד קשה? האם המעבר מעבודה קלה לעבודה קשה לא תקדם אותו? הרי זה שעבד קשה מלכתחילה לא יוכל להתחיל לשחק עם גנטיקה טובה ולראות מה הוא יקבל. אמנם,הבחור עם הגנטיקה הטובה יכול להתחיל לשחק גם עם עבודה קשה, ולקבל הרבה יותר.

בכל אופן, אין לדיון שום תועלת. לוזר לא יעבוד קשה וווינר יעבוד קשה, ללא תלות בגנטיקה שלהם.

כנס להרצאות על גנטיקה ותראה שהיום יודעים שכמעט הכל זה גנטיקה
תן לי קישור, כשיהיה לי זמן פנוי, בלי נדר אצפה בזה.
אשמח לשמוע את הטיעונים.
בכל אופן, אין לדיון שום תועלת. לוזר לא יעבוד קשה וווינר יעבוד קשה, ללא תלות בגנטיקה שלהם.
בדיוק, זה המסקנה.
תשנה מיינדסט ותגיע הכי רחוק שאתה יכול.
הנה מחקר נוסף ספציפית על גנים בספורט כוח.
Is athletic performance determined by genetics?: MedlinePlus Genetics
the significance of most of these genetic changes have not been identified. It is likely that a large number of genes are involved, each of which makes only a small contribution to athletic performance

אבל גם התמדה זה דבר גנטי
אתה בוחר מה לעשות עם הזמן שלך
התמדה זה דבר גנטי? יש לך בחירה מה לעשות עם הזמן שלך
אתה בוחר אם להתמיד או לא, הרגלים שפיתחת בגיל צעיר יגרמו לך ליותר משמעת או פחות ביחס לעצמך
אבל התמדה זה בסך הכל לעשות משהו ואז לעשות אותו שוב ואז לעשות אותו שוב, איפה הגנטיקה שם

אתה בוחר מה לעשות עם הזמן שלך
התמדה זה דבר גנטי? יש לך בחירה מה לעשות עם הזמן שלך
אתה בוחר אם להתמיד או לא, הרגלים שפיתחת בגיל צעיר יגרמו לך ליותר משמעת או פחות ביחס לעצמך
אבל התמדה זה בסך הכל לעשות משהו ואז לעשות אותו שוב ואז לעשות אותו שוב, איפה הגנטיקה שם

אני חושב שהוא מתכוון שזה פשוט מובנה לכל אחד בצורה גנטית, משם תלוי בבנאדם איך הוא מתכוון לשפר את זה.
בסוף התמדה זה גם חלק מחשיפה לדברים מסויימים בחיים.
אני אקח את עצמי בתור דוגמא, בתור נער בתיכון, הייתי נער ממוצע, לא היו בי שברים יוצאי דופן כמו ציונים או איזה גוף החלומות או וואט אבר, לקחתי על עצמי להשתנות ואני יכול להעיד שאני פי כמה ממה שהייתי, ואם היו מקטלגים אותי בתור נער מה יהיה איתי בעתיד 95% לא היו מצפים מימני להגיע לאן שהגעתי (קטונתי כן?)

מה שאני בא להגיד ששינוי זה ההתמדה שלנו, ואני כן חושב שזה עניין של בחירה בשורה התחתונה, ואם גנטית זה משחק תפקיד, אני חושב שזה משחק באחוז קטן.
אני אישית לא יצא לי להכיר את זה בתור מחקר מדעי אבל אשב על זה כי זה נשמע מעניין.

תן לי קישור, כשיהיה לי זמן פנוי, בלי נדר אצפה בזה.
אשמח לשמוע את הטיעונים.
לא יודע אם אפשר לצפות בזה תבדוק אם יש העלו ליוטיוב קורס על גנטיקה
או שתיסע לאוניברסיטת תא וכנס להרצאות
, ואם גנטית זה משחק תפקיד, אני חושב שזה משחק באחוז קטן.
ממש לא קטן פושט התמדה גם משחק תפקיד מאוד גדול

מחכה להזמנה לפני שיתחיל עוד סגר.

21 סטים טרייספס בשבועיים.

24 סטים בייספס בשבועיים.

תחילת מסה (סוף חיטוב קודם) - 40.5 ס"מ
סוף מסה - 44 ס"מ
נוכחי - 42.5 ס"מ

תודה.

@Serg איך האסתיטיקו נטורולו טרילילולו? 🤣
מטורללו אחי,כל הכבוד

למה להיות בתחרות מול עצמי כשאני יכול להתחרות בחבר שלי
דגש קטן לחיים מאושרים יותר.
תמיד יש מישהו שנראה יותר טוב, מישהו יותר חזק, וכו'.
אם תנסה תמיד לעקוף אחרים בדברים, לעולם לא תצליח.
אבל את עצמך תמיד אפשר לנצח.
ואם תתמיד מספיק זמן, ותעבוד מספיק חכם,
יכול להיות שבדברים מסוימים תנצח את אותם האנשים שבתחילת הדרך חשבת לעצמך "זה אני מולו".

יכול להיות שבדברים מסוימים תנצח את אותם האנשים שבתחילת הדרך חשבת לעצמך "זה אני מולו".
הצבא עושה לך טוב אני רואה

זה מה שהמפקד אמר?

נראה ואו ! שאפו אח יקר מקצוען אמיתי . בהשוואה לשנה שעברה אני חושב ששברת שיא , איך אתה מרגיש בשלב הזה לעומת שנה שעברה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית