הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות בנוגע לחיטוב

• פותח/ת השרשור Bamba
  • פורסם בתאריך

Bamba

משתמש פעיל
452
17
בליווי אישי
נק' מוניטין:
17
452
17
נכנס לחיטוב כרגע, רוצה לשאול כמה שאלות כי אני רוצה לגוון קצת בחיטוב מהחיטוב הקודם שעשיתי.
רציתי לשאול כמה בערך אימון קרוספיט שורף קלוריות? רק אם מישהו מבין בעניין.

בנוסף לכך, קראתי כתבה באתר מוכר בארץ, לגבי שעדיף לא לרוץ בחיטוב אלא להחליף את הריצה בהליכה מהירה, משום שהגוף נכנס למצבי "לחץ" / "קיצון" שקשה להתאושש מהם ועלול לפגוע בתהליך או בהתאוששות ועלול לגרום לאיבוד מסת שריר יותר גדולה מאשר הליכה מהירה למשל. מה אתם חושבים בנושא?

לגבי החיטוב הקודם, הייתי עושה 4 אימונים אירובי בשבוע שכללו או ריצה 30-40 דקות, או אלפטיקל 30-40 דק. רציתי לשאול לדעתכם, מהו אירובי לגיטימי, מה אתם עושים בחיטוב על מנת להיכנס לגרעון קלורי ולשמור על שפיות בין היתר. לאחרונה מרגיש שקשה לי לשמור על תפריט עם 1800 קלוריות ולשמור על שגרת אימונים כזאת. אשמח לרעעונות לתפריטים.

בן 24 שוקל 82 קילו גובה 1.78
יצא לי במחשבונים bmr של 1800 אז אני חושב שאלך על תפריט 1800 קלוריות + אימוני אירובי מה שיתן לי את הגירעון הרצוי. מה דעתכם?

בנוסף לכך, קראתי כתבה באתר מוכר בארץ, לגבי שעדיף לא לרוץ בחיטוב אלא להחליף את הריצה בהליכה מהירה, משום שהגוף נכנס למצבי "לחץ" / "קיצון" שקשה להתאושש מהם ועלול לפגוע בתהליך או בהתאוששות ועלול לגרום לאיבוד מסת שריר יותר גדולה מאשר הליכה מהירה למשל. מה אתם חושבים בנושא?

גם הליכה מהירה יכולה לפגוע בהתאוששות, וגם עוד עשרות דברים.
מדובר בהשערה כללית ואי אפשר לייחס אותה לכל אינדיבידואל.
במידה וזה לא פוגע לך בהתאוששות - רוץ על זה.

לגבי החיטוב הקודם, הייתי עושה 4 אימונים אירובי בשבוע שכללו או ריצה 30-40 דקות, או אלפטיקל 30-40 דק. רציתי לשאול לדעתכם, מהו אירובי לגיטימי, מה אתם עושים בחיטוב על מנת להיכנס לגרעון קלורי ולשמור על שפיות בין היתר. לאחרונה מרגיש שקשה לי לשמור על תפריט עם 1800 קלוריות ולשמור על שגרת אימונים כזאת. אשמח לרעעונות לתפריטים.

הייתי עושה בסוף כל אימון 40 דק' של אירובי בדופק 140 בהכנה לתחרות.

במידה וקשה לך יש כמה מניפולציות שכדאי ליישם,
שתייה מרובה של מים, צריכת קפאין, ירקות ירוקים (בעיקר), מאכלים בעלי דחיסות קלורית נמוכה, צריכה מרובה של חלבון, דחיית ארוחות ושינה טובה.

BTW,
התחלה של 1,800 קל' + אירובי נשמע לי מעט קיצוני.
יש מצב שהייתי מסתפק ב2,000 + אירובי בתור התחלה אבל זו החלטה שלך.

בהצלחה חבר.

• פותח/ת השרשור
גם הליכה מהירה יכולה לפגוע בהתאוששות, וגם עוד עשרות דברים.
מדובר בהשערה כללית ואי אפשר לייחס אותה לכל אינדיבידואל.
במידה וזה לא פוגע לך בהתאוששות - רוץ על זה.

הייתי עושה בסוף כל אימון 40 דק' של אירובי בדופק 140 בהכנה לתחרות.

במידה וקשה לך יש כמה מניפולציות שכדאי ליישם,
שתייה מרובה של מים, צריכת קפאין, ירקות ירוקים (בעיקר), מאכלים בעלי דחיסות קלורית נמוכה, צריכה מרובה של חלבון, דחיית ארוחות ושינה טובה.

BTW,
התחלה של 1,800 קל' + אירובי נשמע לי מעט קיצוני.
יש מצב שהייתי מסתפק ב2,000 + אירובי בתור התחלה אבל זו החלטה שלך.

בהצלחה חבר.

קל לי מאוד להגיד 1800 ואירובי, בפועל אני מכניס יותר כי קשה לי מאוד לחשב על הקלוריה. ובוא נגיד שעם הציט דייז שלי אני בכלל לא יורד במשקל. משתדל לתפוס את עצמי בידיים

קל לי מאוד להגיד 1800 ואירובי, בפועל אני מכניס יותר כי קשה לי מאוד לחשב על הקלוריה. ובוא נגיד שעם הציט דייז שלי אני בכלל לא יורד במשקל. משתדל לתפוס את עצמי בידיים

אתה מכיר את עצמך הכי טוב כנראה,
כל עוד הירידה השבועית תאומת את הציפיות שלך - מה טוב.

כל הטיפים לחיטוב

איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף

יכול גם להריץ חיפוש על טיפים לחיטוב נפתחו המון נושאים.

מה אנשים עושים לגירעון קלורי

מורידים הכנסה קלורית / מעלים הוצאה קלורית.

אני נגיד שורף באימון קרוספיט או נגיד אימון היט?

אי אפשר לדעת ובספק כמה זה רלוונטי.

• פותח/ת השרשור
איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף

יכול גם להריץ חיפוש על טיפים לחיטוב נפתחו המון נושאים.

מורידים הכנסה קלורית / מעלים הוצאה קלורית.

אי אפשר לדעת ובספק כמה זה רלוונטי.

הכנסה קלורית והוצאה קלורית זה אני יודע אחשלי, אני רק שואל את ציבור המתאמנים מה אתם עושים ספציפיץ, מה מצאתם רלוונטי לכם ואפקטיבי שאתם אוהבים, מחפש לגוון לעצמי קצת זה הכל. בין ריצות, אליפטיקל, היט, שחי אולי, ספינינג, לא יודע שואל פשוט מה כל אחד אוהב לעשות ומה עובד בשבילו לקבל רעיונות

הכנסה קלורית והוצאה קלורית זה אני יודע אחשלי, אני רק שואל את ציבור המתאמנים מה אתם עושים ספציפיץ, מה מצאתם רלוונטי לכם ואפקטיבי שאתם אוהבים, מחפש לגוון לעצמי קצת זה הכל. בין ריצות, אליפטיקל, היט, שחי אולי, ספינינג, לא יודע שואל פשוט מה כל אחד אוהב לעשות ומה עובד בשבילו לקבל רעיונות
תגוון במה שכיף לך בשביל לשרוף קלוריות,אני אוהב מכשיר מדרגות בחדר כושר,הליכה מהירה,שחייה אופניים בחוץ כל אחד ומה שהוא מתחבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית