עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע על מי דיברת אבל כרגע הייתי בחדכ והרמתי 95 ל6 ובתחילת האימון שקלתי 69.5סתם פוסט של מלא חרטטנים, בטח כל אחד פה שוקל 70 מעיף 100 ל6 חזרות ורק שנה בחדר כושר 😆
(יש גם כאלה שבאמת מרימים את המשקלים שרשמו)
דווקא בשרשור כאן יש רק שניים, ועוד אחד שרוצה לתת 120 בתחרותמעניין 120 הוא מספר זהב אצל המון חברים פה
כולם פחות/יותר עושים את אותה תוכנית?
אף אחד לא רשם פה משקלים מיוחדים או מרשימים אולי היחיד שבאמת יש לו משקל מרשים על הבנץ זה אלחנן..סתם פוסט של מלא חרטטנים, בטח כל אחד פה שוקל 70 מעיף 100 ל6 חזרות ורק שנה בחדר כושר 😆
(יש גם כאלה שבאמת מרימים את המשקלים שרשמו)
הכל פוטושובב2003 שקלתי 70 קילו והתאמנתי בבית עם משקלים ממש קלים
ב2006 התאמנתי בחדר כושר ולחצתי 80 לשמיניה על 80 קילו משקל גוף
אחר כך זה מה שיש לי מצולם:
2012 - 140 לשש, 90 קילו מ"ג סרטון - BP 140X6
2015 - 150 לתשע, 115 מ"ג סרטון - בנצ' פרס 150ק"ג
2021 - 147.5 לחמש 102 מ"ג סרטון - בנץ' 147.5+צעקות+אינקליין 100X10
יש פה בפורום עוד כמה עם בנץ מרשיםאף אחד לא רשם פה משקלים מיוחדים או מרשימים אולי היחיד שבאמת יש לו משקל מרשים על הבנץ זה אלחנן..
עריכה: המשתמש פנקייק כנל מרשים ביותר
בטוח שכן אבל התייחסתי רק למי שהגיב פהיש פה בפורום עוד כמה עם בנץ מרשים
יש את אלחנן וכל השאריש פה בפורום עוד כמה עם בנץ מרשים
לא יודע מה אתה חושב שמרשים, אבל זה מה שמרשים אותי בגדולבטוח שכן אבל התייחסתי רק למי שהגיב פה
כמובן אלחנן ופנקייק157.5
כנראה לא שמתי לב אליהם בהחלט משקלים גבוהים..לא יודע מה אתה חושב שמרשים, אבל זה מה שמרשים אותי בגדול
כמובן אלחנן ופנקייק
יש פה הרבה שלא מרשימים אותי בטירוף, אבל כן יש לי כבוד לבנץ שלהם
ויש כאלה שלא הגיבו פה אבל לא עליהם דיברת.
אני אתןן בעזרת אלחננוס הגדול בנתיים אני מתקדם אמאלה.דווקא בשרשור כאן יש רק שניים, ועוד אחד שרוצה לתת 120 בתחרות
זה כי לא רשמתי את המשקלים שליאף אחד לא רשם פה משקלים מיוחדים או מרשימים אולי היחיד שבאמת יש לו משקל מרשים על הבנץ זה אלחנן..
עריכה: המשתמש פנקייק כנל מרשים ביותר