הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה כדאי לעשות במסה הבאה?(תוכנית אימונים)

mrko102

משתמש פעיל
574
0
נק' מוניטין:
393
574
0
כרגע אני די מתלבט בין SS לתוכנית אחרת(כרגע לאדע מה)
הסיבה שאני לא רוצה לעשות כרגע SS כי אני עדיין ממש צעיר ותוכנית כזאת עם עצימות כזאת לא תתאים לי כרגע,אז אני מחפש תוכנית לינארית עם פחות עליה מטורפת במשקלים ובמשקל.
(כלומר אינלי בעיה להעלות עוד 10-15 קילו אבל לא בחודשיים אלא בפרק זמן יותר ארוך)
בקיצור אחרי חפירה קטנה ישלכם תוכנית בשבילי?
*עם עדיפות בלי אירובי כי אני עצלן תחת(עצלן אירובי לא עצלן הרמת משקולות)*

הערת הכותב:אנא להימנע מירידות נוסח שחיף,אנורקס,ליצן ושאר ירידות טרוליות.

נראה לי שאתה כן עצלן משקולות כי אתה כל הזמן מחפש סיבות לא לעשות את הSS, היה כאן בפורום לא מזמן סרטון של ילד בן 14 עושה סקוואט של איזה 120 קילו, אם ילד בן 14 יכול גם אתא יכול..

מה הבעיה לעשות SS ולהתקדם בצורה מתונה יותר? מה גם שתשים לב שאתה מסוגל להתקדם מהר. תשאל את עצמך מה יותר טוב ביותר נפח לעומת עצימות כמו שאני שואל את עצמי עכשיו, נפח תמיד יבוא על חשבון עצימות ולהיפך, אחרת אתה בכלל לא תאמץ/תתקדם באופן יחסי.

• פותח/ת השרשור
נראה לי שאתה כן עצלן משקולות כי אתה כל הזמן מחפש סיבות לא לעשות את הSS, היה כאן בפורום לא מזמן סרטון של ילד בן 14 עושה סקוואט של איזה 120 קילו, אם ילד בן 14 יכול גם אתא יכול..

גמאני יכול להגיד שאתה עצלן והנה דוגמא לזה:
נגיד שאתה בן 18,אתה יושב בבית לפני גיוס אבל יש בני 18 שיש להם כבר תואר ולומדים באוניברסיטה,אז זה אומר שאתה עצלן?
נגיד שאתה בן 30,יש אנשים מיליונרים בני 30 ואתה לא,זה אומר שאתה עצלן?
לך תדע כמה זמן הילד הזה מתאמן?וכמה אני?אתה לא יכול להביא דוגמא כזאת כי על כל אחד אפשר להביא דוגמאות לזה שיש אנשים יותר מתקדמים ממנו.
ואדיג'ו אני לא מחפש נפח גבוה ועצימות נמוכה אלא תוכנית לינארית יותר מתונה ופחות עצימה מה SS.
אני מודע לזה שאפשר להלעלות משקלים בצורה מתונה אבל אני מחפש תוכנית שתימשך 4-5 חודשים ושבה אני יעלה 15 ק"ג ולא תוך חודשיים...

נגיד שאתה בן 18,אתה יושב בבית לפני גיוס אבל יש בני 18 שיש להם כבר תואר ולומדים באוניברסיטה,אז זה אומר שאתה עצלן?
לך תדע כמה זמן הילד הזה מתאמן?וכמה אני?אתה לא יכול להביא דוגמא כזאת כי על כל אחד אפשר להביא דוגמאות לזה שיש אנשים יותר מתקדמים ממנו.
ואדיג'ו אני לא מחפש נפח גבוה ועצימות נמוכה אלא תוכנית לינארית יותר מתונה ופחות עצימה מה SS.
אני מודע לזה שאפשר להלעלות משקלים בצורה מתונה אבל אני מחפש תוכנית שתימשך 4-5 חודשים ושבה אני יעלה 15 ק"ג ולא תוך חודשיים...

לא אמרתי שאתה עצלן כי אתה לא עושה סקוואט עם 120 קילו.. אני בן 18 ואני לא מתקרב ל100 קילו בסקוואט, זה גם לא אומר שאני עצלן.
פשוט אני לא מבין מה כל כך מפחיד אותך בזה שתעלה 10 קילו בחודשיים, זה נראה כמו עצלנות..

• פותח/ת השרשור
בסדר אתה יכול להגיד שאני עצלן
למישהו יש משהו בשבילי?אינלי בעיה אפילו לקרוא מאמר על תוכנית טובה באנגלית

אפשר לארגן לך משהו.

סקוואט, דדליפט, שראגס עושה?

בכל מקרה כנה לאתר הבא http://muscleandbrawn.com/routines/

יש לך שם מלא תכניות שרובן הגיוניות ויתנו צוצאות אם תתמיד ולא תשנה תכנית כל פעם (לא רומז לשום דבר או משהו, אבל חשוב להתמיד בכל תכנית לפחות חודשיים)

• פותח/ת השרשור
ראיתי שם תוכנית נוסח AB למתחילים,נכנסתי לאחת אחרת והיא לא הייתה משהו כל כך אז יצאתי

• פותח/ת השרשור
כרגע אני עובד עם מוט ריק(וזה די קל לי) לשיפור טכניקה...
כרגע אני עדיין מתקשה לשבור מקביל בלי שהברכיים יגלשו ואני מנסה לעבוד על זה...

---------- התגובה התווספה ב 19:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:18 ----------

אבל הלינארית זה למתאמנים שעברו את שלב המתחילים...למתחילים אין יותר מדי מגוון של תוכניות לינאריות...

כרגע אני עובד עם מוט ריק(וזה די קל לי) לשיפור טכניקה...
כרגע אני עדיין מתקשה לשבור מקביל בלי שהברכיים יגלשו ואני מנסה לעבוד על זה...

---------- התגובה התווספה ב 19:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:18 ----------

אבל הלינארית זה למתאמנים שעברו את שלב המתחילים...למתחילים אין יותר מדי מגוון של תוכניות לינאריות...

נכון כי מתחילים לא צריכים מגוון של תוכניות ליניאריות.כי הם מתחילים!!!
תוכנית ליניארית שתכלול משיכות,לחיצות ותרגילי עזר (מתח,מקבילים,שכיבות סמיכה) תעשה את העבודה.
עצימות,נפח,תדירות,העמסה פרוגרסיבית והתאוששות בהתאם.
אתה יכול להעלות פחות משקל\כל שני אימונים\על בסיס שבועי.אבל אין כל סיבה נראית לעין בחודש הראשון.
אם אתה מעדיף תוכנית עם נפח גבוה ועצימות נמוכה אז תבחר משהו שהוא +- קרוב למה שתיארתי. (FBW)

נערך לאחרונה:

מה יצא לך מזה.. אתה תעלה את אותו משקל ב5 חודשים במקום בחודשיים אבל תתקדם פחות במשקלי עבודה.

בכל מקרה יש לך FBW באתר..

טוב לא משנה חברה כנראה נלך על ABCD תודה על העזרה
סתם חחח אם אין עוד תוכנית נלך על SS
אתה צוחק נכון? הצלחת לשכנע אותי שאין לך שמץ של מושג למה אתה לא רוצה לעשות SS ואתה לא עושה סתם כי לא בא לך כמו עוד קומץ אנשים בפורום, חבל. כבר אמרתי את הכל בתגובה הראשונה שלי ואתה מסרב להבין, אם בתוכנית שתבחר תיהיה פחות עצימות (סביר להניח שזה יקרה אם לא תבחר SS), יהיה בתוכנית יותר נפח כי ככה הדברים פועלים, וכבר הסברתי שאין לנפח יתרון ממשי על עצימות למתאמן המתחיל, אבל תעשה מה שבא לך, אותי אישית לא ממש מעניין אם תתקדם או לא.

• פותח/ת השרשור
גבר תראה מה רשמתי בקטן קטן קטן חחחחחח LOL
גבר לא באמת אני הולך על ABCD אני אישית חושב שצריך להפסיק ת'מנוי לכל מי שעושה את התוכנית הזאת...
בכל מקרה אני רוצה לנצל את המתחילות שלי ולהגיע להישגים רציניים...

---------- התגובה התווספה ב 21:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:13 ----------

טוב לא משנה חברה כנראה נלך על ABCD תודה על העזרה
סתם חחח אם אין עוד תוכנית נלך על SS

אתה רואה?

גבר תראה מה רשמתי בקטן קטן קטן חחחחחח LOL
גבר לא באמת אני הולך על ABCD אני אישית חושב שצריך להפסיק ת'מנוי לכל מי שעושה את התוכנית הזאת...
בכל מקרה אני רוצה לנצל את המתחילות שלי ולהגיע להישגים רציניים...

---------- התגובה התווספה ב 21:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:13 ----------

אתה רואה?

אתה מוזר אחי..🤫

יש עוד מספיק תוכניות, אני עדיין חושב שתתקדם בצורה יעילה יותר עם SS ולכן ההמלצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית