חטיפי חלבון טבעוניים

ג'ינג'י צהוב

משתמש קבוע
1,459
263
נק' מוניטין:
376
1,459
263
האם יש יתרון כלשהו באכילת חטיפי חלבון טבעוניים לכאלו שאינם טבעוניים? החלבון המוביל בהם הוא חלבון אפונה, שנחשב לחלבון הרבה פחות איכותי ממי גבינה, נכון?

אולי אני לבד במערכה הזאת, אבל לדעתי עודף עצום של מזון מן החי שאופייני למתאמנים רבים, היא לא בריאה, ולא בגלל הנזק לכליות.

מזון מן החי עשיר במינרלים כמו זרחן וכלור, עודף עצום של מינרלים מסוימים כמו זרחן וכלור עלול לגרום לנו לחוסר במינרלים אחרים כמו אשלגן ונתרן.
ולמה? כי אתה אוכל פחות מזונות אחרים כמו פירות וירקות שמכילים מינרלים אחרים. וכי מינרלים מסוימים יכולים לתפוס את המקום של אחרים בגוף.

אני משתמש באבקת חלבון מן הצומח, ואני לא טבעוני.
אני מצמצם את אכילת הבשר שלי, ומשתדל להכניס הרבה מזון מהצומח.

אין ספק שאדם שאוכל רק מזון מן החי יסבול מיותר חסרים תזונתיים מטבעוני מושבע.
לדעתי הדרך האופטימלית זה לצמצם את כמות המזון מן החי, אך לא להוריד לגמרי.

האם יש יתרון כלשהו באכילת חטיפי חלבון טבעוניים לכאלו שאינם טבעוניים? החלבון המוביל בהם הוא חלבון אפונה, שנחשב לחלבון הרבה פחות איכותי ממי גבינה, נכון?
אין שום יתרון וכן, החלבון נחשב לפחות איכותי מאשר חלבון מי גבינה.

האם יש יתרון כלשהו באכילת חטיפי חלבון טבעוניים לכאלו שאינם טבעוניים?
לך עם ההעדפה שלך. זה לא מאוד משנה אם אתה אומניבור ומגיע לכמות החלבון המומלצת ביום.
כן הייתי אומר שיותר חשוב כאן שלא תבסס את החלבון שלך על בעיקר על אבקות וחטיפים.

אין ספק שאדם שאוכל רק מזון מן החי
אתה מכיר אנשים כאלה? יש כל מיני דיאטות 100% קרינבוריות אבל לרוב האנשים זה לא פרקטי (אלא אם כן אתה אידיוט מושלם עם כוח רצון מברזל).

אתה מכיר אנשים כאלה? יש כל מיני דיאטות 100% קרינבוריות אבל לרוב האנשים זה לא פרקטי (אלא אם כן אתה אידיוט מושלם עם כוח רצון מברזל).
למה?
דווקא אני עשיתי keto והיה מעולה
רק שיקר קצת

• פותח/ת השרשור
לך עם ההעדפה שלך. זה לא מאוד משנה אם אתה אומניבור ומגיע לכמות החלבון המומלצת ביום.
כן הייתי אומר שיותר חשוב כאן שלא תבסס את החלבון שלך על בעיקר על אבקות וחטיפים.

.

מבחינתי, החלבון היומי מחושב על-פי כל החלבון, ולא משנה מאיפה הוא מגיע (איכותי יותר או פחות)?

לא, אבל הכרתי אנשים שאוכלים מעל 90% מזון מן החי.
ורבים, כל המזון שלהם שמהצומח מתבטא בתפו"א בטיגון עמוק ולחם אולטרה מעובד.

מבחינתי, החלבון היומי מחושב על-פי כל החלבון, ולא משנה מאיפה הוא מגיע
זו הדרך הנכונה לחשב חלבון, כן. רק אל תיקח את זה לקיצון פשוט ותחליט שאתה אוכל רק חלבונים באיכות נמוכה* כמו סייטן או ג'לטין.

*יכול לקרוא כאן יותר: תזונה ותוספים - כיצד מוגדרת איכות החלבון של מזונות שונים?

דווקא אני עשיתי keto והיה מעולה

קטו זה לא 100% קרינבורי (זו הכוונה שלי במשפט, בהתייחס לטרנד החדש הזה), לפעמים זה קרוב אבל לא בהכרח, כי אתה עדיין יכול לאכול מקורות שומן מן הצומח וקצת פירות דלי פחמימה (נניח פירות יער). זה משנה את התמונה מבחינת פרופיל הוויטמינים / חומצות שומן / נוגדי חמצון וכו'.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית