נק' מוניטין:
376
- 1,459
- 263
האם יש יתרון כלשהו באכילת חטיפי חלבון טבעוניים לכאלו שאינם טבעוניים? החלבון המוביל בהם הוא חלבון אפונה, שנחשב לחלבון הרבה פחות איכותי ממי גבינה, נכון?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין שום יתרון וכן, החלבון נחשב לפחות איכותי מאשר חלבון מי גבינה.האם יש יתרון כלשהו באכילת חטיפי חלבון טבעוניים לכאלו שאינם טבעוניים? החלבון המוביל בהם הוא חלבון אפונה, שנחשב לחלבון הרבה פחות איכותי ממי גבינה, נכון?
לך עם ההעדפה שלך. זה לא מאוד משנה אם אתה אומניבור ומגיע לכמות החלבון המומלצת ביום.האם יש יתרון כלשהו באכילת חטיפי חלבון טבעוניים לכאלו שאינם טבעוניים?
אתה מכיר אנשים כאלה? יש כל מיני דיאטות 100% קרינבוריות אבל לרוב האנשים זה לא פרקטי (אלא אם כן אתה אידיוט מושלם עם כוח רצון מברזל).אין ספק שאדם שאוכל רק מזון מן החי
למה?אתה מכיר אנשים כאלה? יש כל מיני דיאטות 100% קרינבוריות אבל לרוב האנשים זה לא פרקטי (אלא אם כן אתה אידיוט מושלם עם כוח רצון מברזל).
לך עם ההעדפה שלך. זה לא מאוד משנה אם אתה אומניבור ומגיע לכמות החלבון המומלצת ביום.
כן הייתי אומר שיותר חשוב כאן שלא תבסס את החלבון שלך על בעיקר על אבקות וחטיפים.
.
לא, אבל הכרתי אנשים שאוכלים מעל 90% מזון מן החי.אתה מכיר אנשים כאלה? יש כל מיני דיאטות 100% קרינבוריות אבל לרוב האנשים זה לא פרקטי (אלא אם כן אתה אידיוט מושלם עם כוח רצון מברזל).
זו הדרך הנכונה לחשב חלבון, כן. רק אל תיקח את זה לקיצון פשוט ותחליט שאתה אוכל רק חלבונים באיכות נמוכה* כמו סייטן או ג'לטין.מבחינתי, החלבון היומי מחושב על-פי כל החלבון, ולא משנה מאיפה הוא מגיע
דווקא אני עשיתי keto והיה מעולה
בהתייחס לטרנד החדש הזה)
אתה מדבר לדיאטה שיובל התכוון ? או אתה מדבר על קיטו?טרנד טרנד, מכיר כמה אנשים שזה עשה להם פלאים
אתה מדבר לדיאטה שיובל התכוון ? או אתה מדבר על קיטו?
אני חושב שה"טרנד" שהוא דיבר עליו זה דיאטת קרניבורים 100% ולא קיטוketo