Resource icon

לוג - מסה

Synergia עדכן/ה את הלוג ״לוג - מסה״:

עדכון לוג: 02/10/22

סקוואט - 117.5 3X3
100 6X1
בולגריאן - 40 6X3
בנץ׳ פרס - 40 10X3 פאוז שעה על החזה
מתח - 10X3
גב בדומס רציני מאז חמישי. הורגש בכל דבר אפשרי, תודה לאל הסקוואט הכבד עבר מצוין ותודה שעבר. הייתי חייב להוריד עומס ובגלל זה הבולגריאן והמתח יחסית קלילים. מחר האמס, ונראה בחמישי ובשישי איפה עוד אדחוף אימונים(אולי רק באחד מהם, תלוי איך ארגיש בגב ובעיקר בזוקפים).
117.5 לשלשות, נחמד מאד להתחיל לראות קצת פיק לסקוואט ביחס אלי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 06/10/22

דדליפט - 117.5 2X4
110 2X3
100 4X2
גוד מורנינג - 40 6X3
GHD משקל גוף - 15X2

בדד הכל הלך פגז. ברייס רעיל, כתפיים מאד אחורה, שמירת כיווץ בין חזרות מצוינת. מכירים את הימים שפשוט הכל מרגיש טוב באימון? לא שקליל מבחינת משקל, אלא הכל מדויק מבחינה טכנית, הכל נינוח, הכל נשלט, אז זה היה יום כזה.
בידיוק חזרתי מהגלישה אז המאמן לא רצה שאתן היום לחיצת כתפיים ומתח. מחר אימון נפח סקוואט ובולגריאן, כנראה אשלב אותם מחר. מצד שני, גם מחר אני אגלוש. אבל כנראה שעדין יותר מבחינת הזמן במים(די אני עייף חזרתי עכשיו מסשן מ-12 וחצי בצהריים עד עכשיו כולל עוד אימון בבוקר, אני מותש).
יהיה חכם לי מחר לתת בגלישה שעה שעה וקצת בראש לקראת שקיעה ולעוף לנוח היטב בסופ״ש.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 07/10/22

סקוואט - 80 6X3 פאוז בתחתית
בולגריאן - 40 6X3
מילטרי פרס - 45 5X3
מתח - 15X2
מפסיק עם הגלישה רבת השעות בים. סשן גג שעה וחצי שעתיים, לא יכול יותר. זה פוגע לי בהתאוששות מאימוני הכוח. אפילו ברייס הופך להיות מעמסה, הכתפיים עייפות. חאליק.
שבת שלום וסוכות שמח לכולם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 20/10/22

דדליפט - 100 6X2
סקוואט - 90 5X2
מילטרי פרס - 40 5X3
מתח - 10X3
כנראה התקררתי/וירוס מראשון. יום ראשון כנראה דלקתיות הייתה בגרון, חולשה בגוף, מתחת לאזניים, עייפות מוגברת, ליווה אותי ליום שני ושלישי. שני ושלישי התווסף צינון שמלווה אותי עד לכרגע, מרגיש אתמול והיום שזה מתחיל לדעוך. בשלישי גלשתי. אתמול(רביעי) גם.
נחמד לדעת שמבחינה מנטלית אני לא נשבר, מצד שני זה לא בהכרח תמיד חכם. צריך גם לדעת מתי לנוח ומתי לתת לגוף להתאושש. מקווה שלא טעיתי. המאמן היום נתן משקלים נמוכים אז האימון עבר מהר. נתתי דגש על טכניקה - פאוזים וטמפואים בעיקר.
*הים מתקרר ועוד חודש חודש וחצי שוב צריך חליפה למים סאוחתוככ איך לא התגעגתי לזה, אני מרגיש שאני סוחב תינוק איתי במים, אוףף*

בשורות טובות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 23/10/22

סקוואט - 122.5 ארבעה סינגלים 1X4
110 - 2X3
בולגריאן - 40 6X4
מתח עם 8 קילו - 8X4

הכל בסקוואט מכווץ היטב היה. הכל היה נמוך, שליטה בירידה מלאה, פשוט חבל על הזמן של אימון. מתחיל לחזור לאט לאט. הגלישה באופן כללי גוררת מחיר התאוששות ובעיקר בכתפיים ובבטן. לאחר ימי גלישה הברייסינג והכיווץ הופכים לקשים. ולראיה - לאחר שלא גלשתי מרביעי שעבר, כל האימונים מאז הרגישו בכיווץ קלי קלות(ועוד הרגשתי לא טוב והאמת שהיום זה שלהי הצינון שהיה לי מההתקררות). כנראה שיש מחיר לכל דבר.

שבוע מבורך.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:

עדכון לוג: 13/11/22

סקוואט - סינגל 125 לבדיקת העומק(היה מצוין) וההרגשה לקראת שלשות לראשונה(pr לשלשות במשקל כזה).
3X3 בה בה בם
100 6X1 פאוז בתחתית
6X1 ללא פאוז
בולגריאן - 50 8X2
מילטרי פרס - 52.5 4X4
הרחקת כתפיים דאמבל 10 כל צד - 12X3

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 15/11/22

דדליפט - 125 2X3
1X2(שני סינגלים)
100 6X2
מתח עם 15 קילו - 8X3
AMRAP משקל גוף - 16X1(בקל בקל בקל בקלל בקל בקל יכולתי לסגור אזור העשרים, כל חזרה ביצעתי טמפו של החיים עם עלייה עד לחזה כמעט, אמרתי נדקדק את האמא של הטכניקה והקושי בכל דרך אפשרית).
מרגיש שמתחזק, כל החימום לדד הרגיש קל ומכווץ היטב ובעיקר המאה עשרים שהרגיש כמו שמרגיש לי מאה. עזר לי מאד לרדת מכווץ כבר לכתחילה לפשיטה(כתפיים משוכות אחורה, חזה יוצא קדימה, לטיסימוס מכווץ היטב). בכלל, מאז שסוף סוף חדר לי לראש איך הינג׳ אמור להיראות מבחינת מותן נשארת מקבילה לרצפה - ההינג׳ מרגיש לי מיזה תקופה יעיל ופחות בזבוזי אנרגיה.

אימון תענוג. רביעי הבא כנראה גלים וזה יוצא טוב זה אחרי האימונים הכבדים שיהיו של השבוע, מאמין שאתאושש היטב. אם יום למחרת ארגיש עייפות אעביר אולי את האימון לשישי(בשבוע הבא, כן, כבר מראש חושב על זה).
סלאמת׳.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית