הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג - מסה

Synergia עדכן את הלוג לוג - מסה עם העדכון הבא:

03/07/23

סקוואט - 142.5 סינגל
היו לי עוד ארבעה, אני מאד מותש מהגלישה אתמול, מאד. וגם בעבודה היה יום לא בידיוק קל. בעיקר מותש מהגלישה, הכתפיים, הגב והבטן היו מותשים מאד וכבר בחימום ב-130 הרגשתי הרבה הרבה פחות מכווץ היטב לפני כניסה לסט.
המאמן אמר לרדת ל-120. שלשות. ולפחות לשמור על נפח עבודה כולל, אם אני מסוגל. זרמתי. אז,
120 3X3
100 6X4
דדליפט רומני בהגבהה - 60 6X3
מתח - 10X4

אני באמת צריך לראות את השילוב בין סקוואט לגלישה, זה מאד מאד מאד מאד מתיש גלישה של כמה שעות טובות ועוד גם אכלתי שיזוף יתר. בקיצור, כדאי בקבוע לשמר סקוואט ביום הראשון של השבוע, ולפני גלישה.
יאללה, שבוע טוב. מתאר לעצמי שאגיע בראבקיות מוגזמת שבוע הבא לאימון של הסקוואט, יש לי מבחינתי בהחלט יעדים להשלים. לפחות בסקוואט.

לקריאת עדכון הלוג המלא – לחצו כאן

09/07/23

סקוואט - 142.5 ארבעה סינגלים קלילים. הלכה לי נעל אחת של הסקוואטים(אדיפאוור, זו כבר פעם שנייה שהיא נפתחת מהעקב) באמתע החימום. אז…
עברתי מיזה כמעט שנתיים לסקוואט יחף. איזה כיף למען האמת
הלך מצוין, קל, נראה טוב. הגעתי ראבקיסט בעקבות שבוע שעבר.
130 2X2
120 2X3
100 6X2
רומני נאלצתי לוותר כי גלישה לא רציתי עומס
מתח - 12X4

בידיוק סיימתי גלישה אח איזה ים יא ראבק
שבוע טוב
אם השבוע ממשיך כמו שהוא נפתח - פי יה.

12/07/23

גלשתי אתמול בבוקר, שלשום בבוקר ובערב ובראשון בערב. בסך הכל - הייתי חכם אתמול לגלוש בזריחה ממש כשעה וקצת וסלאמת׳. באתי לאחר התאוששות שציפיתי שתהיה קשה יותר - לאימון שהרגיש טוב מאד.

מילטרי פרס - 60 שלושה סינגלים
57.5 X2(סינגלים)
55 X4
52.5 X4
50 3X2
מתח + 32 קילו - 4X4
+16 קילו - 8X1
משקל גוף - 15X1

13/07/23

דדליפט - 142.5 ארבעה סינגלים
130 2X3
120 3X3
100 8X2
בולגריאן - 50 7X3
הדד היה לא פחות ממדויק(וגם קל). מה שכן, איזה מחיר עייפות הוא גבה ממני. כבר בחימום לבולגריאן הרגשתי עייף. נאלצתי להיכנס לכל סט בבולגריאן ממש בראבק. אבל עבר, והאמת שעבר מצוין.
יאללה אחלה שבוע של גלים ואימונים עבר.
סופ״ש פגז.

16/07/23

סקוואט - אמצע הגב תפוס תפוס. קיוותי שלא ישפיע אבל ה-142.5 הרגיש פשוט כבד יתר על המידה.
ירדנו ל-120 3X3
110 3X3
100 6X2
לא אישר המאמן דדליפט רומני סאוחתוכ
מתח - 15X3

אני משום מה מרגיש מותש ברמות קיצוניות.
שבוע טוב. מקווה להרגיש טוב יותר.

17/07/23

בנץ׳ פרס - 75 5X3
65 5X2
60 6X2
לחיצה צרפתית דאמבל 8 כל צד - 15X3
פשיטה בכבל(amrap) - 18X1
הכל הרגיש סבבה. האמת שקל. מנסה להבין למה ככה הגעתי אתמול לסקוואט אבל כדאי לי לשחרר את זה ולהגיע חדור מטרה טוב לאימון הבא פשוט.
מתלבט מאד אם להפסיק להשתמש בנעלי סקוואט ולהתרגל להיות יחף.

30/07/23

סקוואט - 142.5 ארבעה סינגלים
140 שני סינגלים
130 3X2
110 6X1
100 6X1
דדליפט רומני עם הגבהה קטנה - 75 6X3
מתח + 16 קילו - 8X3

לצערי המפרק נוטה לחזור ולהידלק לי. גלשתי אחרי האימון והיה פשוט סשן מדהים. כן אבל מרגיש שהגוף שולח אותות לשלב חכם יותר את האימונים השבועיים לצד גלישה. מצד שני, לא להתאמן לתשישות זה מחיר של חוסר סיפוק מלנצל פוטנציאל, אבל לפעמים זה נדרש. אימון מדהים, במתח שילבתי אחיזה נייטרלית בשני סטים ובסט הסופי סופינציה(ואני די רגיל בהכל פרונציה, אבל האמת שאני משלב מידי פעם את כולן אז נחמד להרגיש שליטה מלאה בכל אחיזה).
אחשב מסלול מחדש לגבי הלחיצות כי הן נוטות להדליק לי את המפרקים הגם ככה עדינים שלי.

06/08/23

בנץ׳ פרס - 75 3X3 פאוז על החזה
65 5X2
60 8X1
לחיצה צרפתית דאמבל כל יד 7 קילו - 20X4
פשיטה בכבל - 15X1

לצערי חווה דלקות במפרקים מאד מפריעות, רוב השבועיים האחרונים לא היה לילה אחד שלא קמתי מכאבים במפרקים. אצטרך לחשב מסלול מחדש, אין מנוס.
שבוע טוב מלא בבריאות.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית