Resource icon

לוג - מסה

Synergia עדכן את הלוג לוג - מסה עם העדכון הבא:

07/05/23

בנץ פרס - 72.5 7X3
אינקליין דאמבל 20 כל צד - 12X4
פשיטה בכבל - 15X4
אני בדומס במרכז הגב ובזוקפים בעקבות האימון של חמישי(אם כי אפשר לומר שכבר היום במהלך היום הדומס ה׳יותר קשים׳ שהורגשו ביומיים האחרונים עברו) אז רציתי להגיע לסקוואט כמה שיותר פראשי. בדרך כלל עד יום חמישי(האימון של הדד והבולגריאן) אני מתאושש ממנו אז סבבה היה להחליף אותו ביום חזה.
שבוע טוב. יוצא לאיזו שעה בכיף סשן גלישה וכנראה גם מחר אחרי האימון של הסקוואט, נראה אם התוספת הזו עכשיו תפגע במידה מסוימת בהתאוששות מהאימונים.

לקריאת עדכון הלוג המלא – לחצו כאן

09/05/23

סקוואט - 140 2X3
ארבעה סינגלים
100 5X2
דדליפט רומני עם הגבהה - 70 8X3
מתח - 12X4
חשבתי באתי חלש לסקוואט כי סט שני היה גבולי המקביל, סט שלישי ביצוע חבל על הזמן. סינגלים טווח תנועה נמוך מאד. ככה שיש כאן עניין של ביטחון. זה בהחלט אבל הכניס בי ביטחון לזוגות והשלושות העתידיות לבוא.
נראה לי שהדדליפט של חמישי והגלישה אתמול(למרות שהייתה לייט כזה, המים קרים) גררו אחריהם התאוששות לא אידיאלית לגמרי היום.

11/05/23

דדליפט - 140 ארבעה סינגלים
2X3
100 10X2
בולגריאן - 65 4X3
בעקבות העומס של האימון בדד הקודם המאמן רצה לקחת מעט אחורה בעצימות אל מול כמות החזרות אך לשמור על נפח. בסך הכל אימון שהרגיש די קליל.

24/05/23

מילטרי פרס - 55 4X3
37.5 8X2
מתח + 32 קילו - 4X4
מתח + 16 קילו - 6X1
מתח + 10 קילו - 10X1
הרחקת כתפיים דאמבל 10 כל צד - 10X3

התחלתי מעט לשלב גיוון באחיזות של המתח, הייתי מקובע על פרונציה. התחלתי לשלב סופינציה במשקלים הכבדים והאמת שהיום ה-32 הרגיש קל. קל משמעותית יותר מאיך שמרגיש בפרונציה. אם בפרונציה אני באמת מרגיש כמעט על הקשקש בחזרה הרביעית, היום זה הרגיש שבקלות יש עוד 2-3 חזרות בכל סט. ככה ש… נראה שאני אמשיך לגוון באחיזות.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית