הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא יכול להכנס לדדליפט נכון

מוטינחליאלי35

משתמש מתחיל
60
23
נק' מוניטין:
123
60
23
כן, אני יודע. קצת הזוי להגיד דבר כזה... אבל הגעתי למסקנה שכנראה משהו לא בסדר. אני אתן קצת רקע, אני רק לאחרונה התחלתי להתאמן ובתכנית שלי יש דדליפט, עכשיו לא משנה כמה אני מתמתח וכמה עושה מתרגלי מובליזציה הגב התחתון שלי תמיד מתעגל. לא משנה כמה אני מתאמץ לגב ישר. האם אני צריך להגביה את המשקולות?

אין כמעט אף אדם בריא שלא יכול להיכנס לדדליפט, רק צריך למצוא איך.
אתה יכול להעלות לפה סרטון וננסה לעזור לך, אבל רוב הסיכויים שתצטרך את עזרתו של מאמן

לי הייתה את אותה הבעיה. פתרתי אותה על ידי אימוץ של דדליפט קלאסי עם עמידה יחסית רחבה (לא כמו סומו)
@kotzer שהיה מתאמן איתי בזמנו יודע על מה אני מדבר

לי הייתה את אותה הבעיה. פתרתי אותה על ידי אימוץ של דדליפט קלאסי עם עמידה יחסית רחבה (לא כמו סומו)
@kotzer שהיה מתאמן איתי בזמנו יודע על מה אני מדבר
אני בעצמי עדיין משתמש בעמידה רחבה יחסית כשאני עושה קלאסי

• פותח/ת השרשור
אין כמעט אף אדם בריא שלא יכול להיכנס לדדליפט, רק צריך למצוא איך.
אתה יכול להעלות לפה סרטון וננסה לעזור לך, אבל רוב הסיכויים שתצטרך את עזרתו של מאמן
נעזרתי במאמן אמר לי האמסטרינגס. זה משהו שיקח לי שנים לתקן בגלל שהנזק נבנה על גבי שנים של ישיבה ומודה שלא בזין להתמתח.. השאלה אם יש דרך לעקוף? שוב מציע אולי להגביה או לא יודע...

נעזרתי במאמן אמר לי האמסטרינגס. זה משהו שיקח לי שנים לתקן בגלל שהנזק נבנה על גבי שנים של ישיבה ומודה שלא בזין להתמתח.. השאלה אם יש דרך לעקוף? שוב מציע אולי להגביה או לא יודע...
איך אני אוהב מאמנים שישר מעבירים את החוסר מוגבלות שלהם למוגבלות של המתאמן

שלח סרטון נעזור לך

אם המאמן אמר משהו על ההאמסטרינגס אז הוא כנראה לא מבין בעצמו.
זה היה סתם מאמן של חדר הכושר, או מישהו חיצוני?

• פותח/ת השרשור
אם המאמן אמר משהו על ההאמסטרינגס אז הוא כנראה לא מבין בעצמו.
זה היה סתם מאמן של חדר הכושר, או מישהו חיצוני?
מישהו חיצוני ששמו הולך לפניו. אין לי סרטון יש לי תמונה. זה הגב תחתון מן הסתם, הכי שטוח שאני יכול.

קבצים מצורפים

• IMG_20210902_033634.jpg
    IMG_20210902_033634.jpg
    KB 8.8 · צפיות: 85
אתה רק מראה את מה שקורה אבל אי אפשר לראות ככה את הסיבות לכך, זה יכול להיות עניין של הבנת תנועה, רוחב עמידה, וכו.

בלי סרטון אל תצפה שיפתרו לך את הבעיה כי בסופו יום אתה רק מקבל ניחושים שמבוססים על נקודת המבט שלך. ולמי שעוזר לך אין הרבה על מה להתבסס

מעבר לכך שאין דבר רע בהכרח במה שצילמת

מה שצילמת לא נראה כזה רע כמו שאתה חושב.

בכל מקרה פשוט תנסה להיכנס יותר לAPT לפני המשיכה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית