הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלוריות במקדונלדס

ziiivvvvv

משתמש מתחיל
84
6
נק' מוניטין:
6
84
6
היי, סתם לאחרונה התעניינתי ויצא לי לבדוק את החישוב הקלורי של התפריט של מקדונלדס,
ראיתי שיש שם מנות שבהחלט יכולות להשתלב אצלי בתפריט בתור בן אדם עסוק ממש שלא מוצא זמן להכין ולארגן את התזונה,
אני יכול לחטוף מהם סתם משהו.. ולשלב בתפריט,
השאלה היא עד כמה המחשבון הקלורי שהם נותנים על הארוחות הוא אמיתי?..
כי בוא נזרוק למשל את הדאבל מק מיני שהערך שלו בסביבות 270 קלוריות כמובן שתתכן סטייה כי זה מאכל שמכינים במקום ולא במפעל וכו׳
מה אתם אומרים? אני יכול להסתמך עליהם?

כל הלחמניות באותו הגודל, שמים אותו סוג בשר במשקל שווה(כמעט) שמים אפילו אותו מספר חמוצים בכל המבורגר

יכולה להיות סטייה קטנה אבל זה לא משנה

ואם אתה אוכל חד פעמי ולא קבוע אז זה בכלל לא משנה

• פותח/ת השרשור
כל הלחמניות באותו הגודל, שמים אותו סוג בשר במשקל שווה(כמעט) שמים אפילו אותו מספר חמוצים בכל המבורגר

יכולה להיות סטייה קטנה אבל זה לא משנה

ואם אתה אוכל חד פעמי ולא קבוע אז זה בכלל לא משנה
ואם אני מאמץ את זה בדרך קבע? כמובן שזה בול לפי הערכים?
אני מכיר מלא תזונאים שממשיכים להבהיר את זה שאפשר לאכול ליטרלי כל מה שרוצים רק שיכנס בתפריט.

אני מכיר מלא תזונאים שממשיכים להבהיר את זה שאפשר לאכול ליטרלי כל מה שרוצים רק שיכנס בתפריט.
יש הבדל בין תזונה בריאה לתזונת כושר.
לתזונת כושר כל מה שחשוב זה הערכים (כולל ויטמינים וזה), כל עוד הגעת לערכים הכל טוב.
לתזונה בריאה יש מחלוקת אם אפשר לאכול דברים כאלה בדרך קבע או לא.
אז אם מעניין אותך רק להישאר בכושר, הסר דאגה מליבך. אם אתה גם רוצה להיות בריא, תשמע פה הרבה דעות ואז תחליט מה דעתך.

מן הסתם זה לא משנה אם תאכל חזה עוף ואורז או המבורגר ממקדונלדס כל עוד הקלוריות שוות
מבחינת עלייה וירידה במשקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית