עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחרי שבוע תעשה ממוצע מכל הימים וזה הממוצע השבועי שלך.
תשווה כל שבוע בין הממוצעים ותדאג שאתה עולה במשקל לפי איך שתכננת.
אם אני אומר לך ככה בלי לחשוב יש שלוש אופציות לדעתי למה זה קורה:אני לא המפרסם אבל יש אצלי קטע הזוי שהעלייה אף פעם לא קרובה להיות לינארית למרות שאני אוכל את אותה כמות קלוריות.
בהרבה שבועות אני קולט שהעלייה מהירה מדי ואני נכנס לפאניקה. אבל יש שבועות שהעלייה יותר נורמלית.
אוכל קצת מעל 2000 קלוריות כל יום, מאוד פעיל מבחינת פעילות לא יזומה (15,000+ צעדים כל יום בלי אירובי מכוון) ועדיין עולה מהר. יכול להיות שיש לי ניטרלי של ילדה? או שהרבה ממה שעולה זה שריר כי לא הייתה עליי שום מסה בכלל והתחלתי לאכול סוף סוף?
יש לך הסבר לדבר כזה?
יכול לנבוע בעיקר בגלל פחמימות, פחמימה סופחת נוזלים, כל גרם פחמימה - 3 גרם נוזלים.אני לא המפרסם אבל יש אצלי קטע הזוי שהעלייה אף פעם לא קרובה להיות לינארית למרות שאני אוכל את אותה כמות קלוריות.
בהרבה שבועות אני קולט שהעלייה מהירה מדי ואני נכנס לפאניקה. אבל יש שבועות שהעלייה יותר נורמלית.
אוכל קצת מעל 2000 קלוריות כל יום, מאוד פעיל מבחינת פעילות לא יזומה (15,000+ צעדים כל יום בלי אירובי מכוון) ועדיין עולה מהר. יכול להיות שיש לי ניטרלי של ילדה? או שהרבה ממה שעולה זה שריר כי לא הייתה עליי שום מסה בכלל והתחלתי לאכול סוף סוף?
יש לך הסבר לדבר כזה?