הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הכי חזק

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-30/6/22
מצב
השרשור נעול
OYP עדכן/ה את הלוג ״הכי חזק״:

עדכון לוג: 04/04/22

אימון שני בדילואוד. קליל ביותר.

דדליפט 90 3×3 ציפיתי שיהיה קצת מאתגר, בפועל לא הרגשתי כמעט התנגדות. אפילו לא טרחתי לשים מגנזיום.

פאוז סקוואט 60 5×5 אירובייייייי! לא ציפיתי שיהיה כזה אירובי. בכל אופן המשקל לא אתגר בכלל, לא מפתיע.

פרונט סקוואט 35 2×6 קליל. התגמשתי מאוד מאז הפעם הראשונה שביצעתי אותו, בין היתר בעומק. לגמרי אס טו גראס.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 06/04/22

אימון שלישי לדילואוד

בנץ 50 3×3 מוזר להתחיל אימון מחוץ לכלוב

פרס 35 5×5 עדיין מתקשה עם לנעול מעל מרכז כף הרגל, די בטוח שיש בעיית גמישות קלה. אני חושב שאתחיל לבצע אימוני גמישות לתנועה הזאת.

פין פרס (מגובה העיניים/מצח) 30 3×5 תרגיל כיף. קשה להחזיר את המוט לנקודה ההתחלתית, אבל במשקל הזה לא הפריע כל כך. מקווה שיעזור לי בנעילה.

חזרתי להרגיש איזה אי נוחות בשורש כף היד, לא כאב אלא אי נוחות מחשישה. לא יודע אם זאת ההרגשה שמרגישים כשצריך רצועות, בכל מקרה חושב על לקנות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 07/04/22

סקוואט 85 3×3 קליל

פאוז דדליפט (מתחת לברך) 70 5×5 קל וכיף. החלטתי שאני אוהב ואריאציות.

פאוורקלין 30 3×לא יודע כמה היה ממש קל אבל טכניקה מחורבנת. הזעתי כל כך הרבה שהמוט פשוט החליק על הירכיים. לא נורא, אני מאמין שהרבה מהטעויות באות מהחוסר התנגדות בגלל שזה כולה 30 קילו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 10/04/22

פרס 45 3×3 בעיקרון לא היה יותר מידי קשה, מה שכן שיניתי טיפה את הטכניקה וזה גרם לטיפה קושי. מקווה שהשינוי הזה יועיל.

בנץ 50 5×5 קליל ביותר

סופר סט של
פרפר בדאמבל 20 4×12
לא היה קשה בכלל בחזה, אבל הייתה הרגשה לא נעימה באמות
פשיטת מרפקים יד יד מעל הראש בדאמבל 10 4×10 היה קשה והיה פאמפ מטורף, אבל החלק של הנעילה הוא עם בקושי התנגדות וזה החלק הכי חשוב אז...

אני מיואש מהתרגילי עזר. מרגיש שכל מה שמבוצע עם כל דבר שהוא לא בארבל גרוע.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מניסיון,פרפר במכונה יותר ידידותי לאמות
ואולי שווה להכניס בנץ' צר בתרגיל עזר
הבעיה בשניהם זה שהם עובדים על שתי הידיים ביחד ולא בנפרד, והמטרה שלי זה לבודד את הצדדים

הבעיה בשניהם זה שהם עובדים על שתי הידיים ביחד ולא בנפרד, והמטרה שלי זה לבודד את הצדדים
אבל אם אתה מרגיש שכל תרגיל עזר שהוא לא בארבל הוא חרא,אולי שווה לנסות...

• אהבתי
Reactions: OYP

עדכון לוג: 11/04/22

יום חלש, מרגיש לא משהו. למזלי זה אימון בתחילת בלוק.

דדליפט 105 3×3 בסט הראשון והשלישי ניסיתי טכניקה קצת שונה. אין לי כל כך מסקנות לגביי מה עדיף לי.

פאוז סקוואט 67.5 5×5 @עמיחי כץ מה אתה מעודד אותי לעשות את זה:🤦‍♂️:😆 אם אני נח בזה פחות מ2 דקות אני כאילו אחרי מרתון.

פרונט סקוואט 42.5 2×6 קליל

חוזר לשים שעון לסקוואט, אחרת אני נח פחות מידי זמן.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה שינית בטכניקה של הדדליפט?
במקום לתפוס את המוט ולהצמיד שוקיים ואז לקחת ברייס וליישר את הגב
לתפוס את המוט עם ברכיים כמה שיותר פתוחות, לקחת ברייס וליישר את הגב תחתון, ואז להוריד את האגן תוך כדי שאני מפעיל כוח לרצפה
זה בעיקרון אמור לעזור שהאגן יהיה בנקודה יעילה יותר ושהשרשרת האחורית תהיה מתוחה יותר. אני לא בטוח בכלל שיישמתי אותה כמו שצריך.
זה הסרטון הזה
הטכניקה שאני עושה בדרך כלל זה הטכניקה של SS

עדכון לוג: 13/04/22

בנץ 60 3×3 עדיין לא קשה. יופי.

פרס 40 5×5 צריך לדאוג למנוחות ארוכות.

פין פרס 35 3×5 חולה על המבטים של כל מי שמסביבי וחושב שאני לא יודע איך "לחיצת כתפיים" נראית

קצת תרגילי גמישות לפרס, אבל אין לי כוח לפרט כל פעם על זה. פשוט שיהיה לי כתוב שאני התחלתי היום את זה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 18/04/22

פרס 50 3×3 לא מקסימלי אבל מרגיש כבד מידי לשבועיים לפני השיא (ספויילר:79nb:)

בנץ 55 5×5 לא מפסיק להפתיע אותי לטובה לאחרונה

זהו, אימון קצר ביותר האימון של יום ראשון (אומנם היום יום שני, אבל אתמול לא הספקתי להתאמן)

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית