הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הכי חזק

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-30/6/22
מצב
השרשור נעול
תראה שאתה מחזיק נכון, ריפטו מסביר את זה ברוב הסרטונים שלו

תראה שאתה מחזיק נכון, ריפטו מסביר את זה ברוב הסרטונים שלו
אני מחזיק כמו שריפטו אומר, אבל לא עם הבולדוג גריפ אלא רק עם המיקום בכף היד. פשוט המתקן גבוה מידי ולא מתכוונן אז בולדוג גריפ לא אפשרי לי טכנית.
אתה עובד עם מגנזיום בבנץ'?
לא

אני מחזיק כמו שריפטו אומר, אבל לא עם הבולדוג גריפ אלא רק עם המיקום בכף היד. פשוט המתקן גבוה מידי ולא מתכוונן אז בולדוג גריפ לא אפשרי לי טכנית.

לא

תנסה להחזיק עם מגנזיום,יכול להיות שזה יעזור

• אהבתי
Reactions: OYP
OYP עדכן/ה את הלוג ״הכי חזק״:

עדכון לוג: 29/04/22

פספסתי אימון אתמול בגלל ערב יום השואה...👎 מעצבן, גם שבוע שעבר פספסתי אחד בגלל פסח, ושבוע הבא אפספס לפחות אחד גם כן.
לא נורא, נסתדר עם מה שיש.

עדיין לא עברה לי העייפות, משהו ממש מוזר, אני גם ישן ממש הרבה ועדיין עייף. מרגיש את ההשפעה על האימון.

דדליפט 120 3×3 PR מבלוק קודם. היה מאוד קשה.

פאוז סקוואט 77.5 5×5 הגב מתעייף, עד כדי נימולים בידיים.

פרונט סקוואט 52.5 2×6 PR ראשון בבלוק דווקא לא PR חשוב כל כך, אבל אני אוהב פרונט סקוואטים.

הלוואי שהאימונים הבאים יהיו עם פחות עייפות:)

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 11/05/22

בנץ 75 3×3 PR לא הרגיש בכלל כמו PR, אני כמעט בטוח שיש לי 85 לשלשות עם טכניקה זהה

פרס 45 5×5 היה קשה, אבל אני מאמין שעם הפסקות מספיק ארוכות יש לי 47.5

פין פרס 47.5 3×5 היה קשה, אבל סט שלישי היה יותר קל, אני חושב גם שהטכניקה הייתה טובה יותר, גם ההפסקה אולי הייתה ארוכה יותר, וגם ניסיתי הכנה מנטלית שונה, אני חושב שהיא עבדה. אנסה אותה מחר, אולי עליתי פה על משהו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 12/05/22

יום רע. לוז עמוס ובגלל זה אימון מוקדם, ושילוב עם יום רע פיזית (לא נוראי, אבל רע).

סקוואט 120 3×3 סט שני כשל בשלישי או שני. אני אפילו לא חושב שזה היה כשל אמיתי, הראש שליי פשוט לא נמצא היום.

פאוז דדליפט 90 5×5 קשה בטירוף.

היה אמור להיות גם פאוורקלין אבל אני חייב לעוף.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית