הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הכי חזק

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-30/6/22
מצב
השרשור נעול
OYP עדכן/ה את הלוג ״הכי חזק״:

עדכון לוג: 18/05/22

בנץ 80 3×3 PR אני בטוח שהיה לי עוד, לא סגור על כמה אבל לפחות 2.5. מישהו אפילו אמר לי למה לא המשכתי עוד חזרות ולא התאמצתי:sarcastic:

פרס 47.5 5×5 PR מטורף מבחינתי, במשך המון זמן, המון זמן לא הצלחתי לעבור את ה45 3×5, ככה שעוד 2.5 קילו + 2 סטים מבחינתי זה מטורף.

פין פרס 50 3×5 קשה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 19/05/22

אימון שעבר נכשלתי בסקוואט, אבל כמו שאמרתי ידעתי שזה סתם היה יום רע, אז חזרתי היום על אותו אימון

סקוואט 120 3×3 PR

פאוז דדליפט 90 5×5
פחות קשה מפעם שעברה, אבל קשה

לא הספקתי פאוורקלין

אימון אחרון לבלוק הזה, שבוע הבא מתחילים בלוק חדש. מפאת חוסר זמן החלטתי להוריד את הפאוורקלין.
בהצלחה לי:)

קרא את שאר עדכון הלוג...

התחלת בסוף פיק כמו שרצית?
עושה מין חצי פיק חצי בלוק רגיל: חודש של בלוק זהה למה שאני עושה עכשיו רק שהסט הראשון מה3×3 עובר להיות סינגל. בשבוע האחרון של החודש הזה הסינגל אמור להגיע לRIR2 בערך. אחר כך שבוע של מיני פיק, ואז שבוע של 1RM.

אחרי זה כבר לא יהיה לי ציוד מתאים לאימונים בסגנון לתקופה ארוכה מאוד, ככה שאין לי מה לחשוב על הטווח הרחוק:)

עדכון לוג: 22/05/22

פרס 52.5 1×1, 50 2×3 מוזר לעבוד עם משקל שמרגיש כבד אבל עם נפח שמרגיש קל

בנץ 60 5×5 די קל, אבל משום מה לא הצלחתי להכניס את כתף ימין למקום באף סט, והיא הרגישה קצת מוזר (לא כואב)

לקח לי איזה רבע שעה/ עשרים דק כל האימון

קרא את שאר עדכון הלוג...

סחטיין על ההתקדמות!
למה לא תהיה לך גישה יותר לציוד אם אפשר לשאול? סתם מסוקרן:sweatingbullets:

• אהבתי
Reactions: OYP

עדכון לוג: 26/05/22

סקוואט 112.5 1×1, 107.5 2×3

פאוז דדליפט 80 5×5
לא טרחתי לשים מגנזיום, בכל מקרה משקל קל של שבוע ראשון בבלוק. התחלתי משהו חדש, להוריד את האגן משמעותית (בהרגשה משמעותי, בפועל זה לא נראה הבדל גדול) בסט אפ, ולדעתי זה טוב לי יותר, נראה בהמשך כשהמשקלים יעלו. זה שהאגן נוח לי נמוך, וזה שהרגליים נוחות לי עם זווית מאוד פתוחה גורם לי לחשוב שסומו אולי יהיה לי חזק יותר. נקודה למחשבה לעתיד הרחוק, אם אזכור אותה בכלל בעתיד הרחוק.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אתה עוקב אחרי ג׳ף ניפרד?
ראית שהוא נפצע בתרגיל הסומו..
הוא אפילו לא ביצע חזרה,רק התכוון למשוך,ונפל אחורנית. (מסכן)
והוא עושה את שתי הוורסיות
מסקרן אותי היכן יש יותר ׳לחץ על הגב?

• אהבתי
Reactions: OYP
אתה עוקב אחרי ג׳ף ניפרד?
עקבתי קצת בעבר, אבל הוא התחיל לשעמם אותי באיזשהו שלב
מסקרן אותי היכן יש יותר ׳לחץ על הגב?
בעיקרון בקונבנציונלי, בסומו חלק מהלחץ/עומס על השרשרת אחורית (שהגב תחתון הוא חלק ממנה) עובר לקוואדס ומקרבים/מרחיקים. תחשוב שהגב בסומו אנכי יותר, בקונבנציונלי הוא מאוזן יותר, אז התנועה בו קטנה יותר בסומו, ובגלל זה העומס עליו קטן יותר. בנוסף, המומנט ארם בין האגן למוט נמוך יותר בסומו ככה שמבחינת מנופים יש פחות עומס על הגב.

עדכון לוג: 29/05/22

איזה יום קשוח, צריך להתחיל לרווח לעצמי את הזמן. פשוט קרסתי היום מחוסר בשינה, אוכל ומים.
השלמתי הבוקר כבר שלא אספיק להתאמן היום, הלוז שלי קצת השתנה ולשמחתי הספקתי לרוץ לחדכ:)

פרס 55 1×1 52.5 2×3 הסינגל הרגיש כבד למרות שלא מעייף, אני לא משנה בינתיים כלום אבל קצת מפחד שתיכננתי בו את המשקלים קצת כבד מידי. מצד שני השלישיות הרגישו בול כמו שרציתי.

בנץ 65 5×5 סידרתי את הבעיה בכתף שיוצאת מהמקום בעזרת שינוי קטן באחיזה. שיפרתי משמעותית את הארצ', לא יודע מאיפה הגמישות הזאת באה לי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית