הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

באתי לשעמם אותכם עם ריצה

דניאלביטון10

משתמש קבוע
1,371
575
נק' מוניטין:
270
1,371
575
בגדול עוד חודש וקצת יש לי ריצת 2000, אני מסתכל על זה כעל תחרות אפילו שזה סתם בראור וקיצר בהתאם לתחרות יש הכנה ואימונים אליו אבל השאלה היא כמה נוראי לבדוק שיא נוכחי על חשבון יום אימון וגם סוג של לפגוע בהתאוששות, כי תכלס אם אדע את התוצאה הנוכחית זה לא ישנה את האימונים הקרובים כנראה זה רק יתן לי מודעות לאיפה אני עומד.

מרגיש לי שגם פירטתי מלא על כלום ולרוב זה אומר שזה סתם אוברטינקינג

בגדול עוד חודש וקצת יש לי ריצת 2000, אני מסתכל על זה כעל תחרות אפילו שזה סתם בראור וקיצר בהתאם לתחרות יש הכנה ואימונים אליו אבל השאלה היא כמה נוראי לבדוק שיא נוכחי על חשבון יום אימון וגם סוג של לפגוע בהתאוששות, כי תכלס אם אדע את התוצאה הנוכחית זה לא ישנה את האימונים הקרובים כנראה זה רק יתן לי מודעות לאיפה אני עומד.

מרגיש לי שגם פירטתי מלא על כלום ולרוב זה אומר שזה סתם אוברטינקינג

2קמ בפחות מ11 דחות זה קצת בדיחה למרות זאת אני מתאר לעצמי שאתה רוצה לעשות שיא
לא חושב דאם תעדה לדוגמא היום או עוד שבוע בדיקת שיא זה יפגע לך במשהו...
(בצבא היינו עושים ריצות בשעות לא שעות באינטסיביות לא אינטנסיביות והכל היה בסדר והשתפרתי מריצה לריצה)

• פותח/ת השרשור
2קמ בפחות מ11 דחות זה קצת בדיחה למרות זאת אני מתאר לעצמי שאתה רוצה לעשות שיא
לא חושב דאם תעדה לדוגמא היום או עוד שבוע בדיקת שיא זה יפגע לך במשהו...
(בצבא היינו עושים ריצות בשעות לא שעות באינטסיביות לא אינטנסיביות והכל היה בסדר והשתפרתי מריצה לריצה)
בצבא איזה חצי מחלקה שלי נפצעו כל אחד ממשהו אחר בשלב אחר חחח לא חושב שזו דוגמא טובה

ומן הסתם שהמטרה היא לא לעבור אלא יותר מזה

בצבא איזה חצי מחלקה שלי נפצעו כל אחד ממשהו אחר בשלב אחר חחח לא חושב שזו דוגמא טובה

ומן הסתם שהמטרה היא לא לעבור אלא יותר מזה
זה בגלל שרוב האנשים בצבא בדרך כלל בגדודים באים בלי שום רקע של כושר אתפלא אם בכלל קצו מתישהו בחייהם.. ויש גם את עניין המסעות חוסר שינה אוכל ביזיון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית