הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יחס בין שומן וחלבון לפחמימות

l3ilabong

משתמש פעיל
349
0
נק' מוניטין:
0
349
0
אז ככה אני במסה כרגע עובד AB עד שאני יתחיל SS
אני לא אוכל לפי תפריט כי זה משגע אותי אני פשוט דואג לאכול הרבה... עכשיו העניין הוא שאני אוכל
בסביבות ה100 גרם שומן ו100 גרם חלבון ובסביבות ה300 גרם פחמימה על משקל גוף 55..
השאלה שלי האם זה נכון לעשות דבר כזה? יוצא גם לפעמים שאני אוכל 140 גרם חלבון 130 גרם שומן ו250 גרם פחמימות ולפעמים גם יותר(זה מגיע לכאלה רמות בגלל שאני פשוט לא עולה במשקל ואני אוכל כל הזמן יותר ויותר)...אני לא שואל בגלל שומן רווי או כולסטרול רע אלא יותר בהקשר ליחס שצריך בין השלושה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
למה הוא צריך 200 גרם חלבון?

הבן אדם כתב שהוא שוקל 50 קילו (מקווה שקראתי נכון)
55 ליתר דיוק... ואני לא מתכוון להגיע ל200 גרם חלבון בזמן הקרוב... זה ניראה לי מוגזם למשקל גוף שלי.

---------- התגובה התווספה 27-05-2010 ב 22:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה 26-05-2010 ב 22:21 ----------

מישהו? ועוד שאלה זה בסדר שאני לא אוכל כל יום אותם ערכים? גם מבחינת קלוריות... יש ימים שאני אוכל 2800 (מאזן חיובי של 1000 קלוריות) יש ימים ש3000 ויש ימים שאני מגיע ל3500 ופעם אחת גם ל4000... זה ניראה לכם מוגזם או לא נכון? 😲 חשוב לציין שניתקעתי מבחינת משקל גוף ומשקלי עבודה.

• פותח/ת השרשור
העניין הוא שאני אוכל הרבה שומן ביחס לחלבון... רוב הפעמים יוצא לי שההבדל בין כמות החלבון לשומן היא 5 גרם... אני דואג לאכול כמה שפחות פחמימות וכמה שיותר בשר וחלב ודברים אם הרבה שומן וחלבון אבל אני לא יודע אם זה נכון לעשות...

עזוב אותך - תאכל את החלבון שאתה צריך (פי 1.5-2.5 ממשקל גוף) ולגבי השאר פשוט תטחן אל תחשוב שומן\פחמימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית