עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אני רגיש לעבוד על כוח, אז אולי לעבוד על אימוני דופק מהיר.מה זה אומר רגליים בדגש על עבודת סיבולת לב ריאה מבחינתך פרקטית?
עדיף שתעשה רגליים מכשירים,יותר עדין מאשר סקוואטים לאנגים וכאלה אבל עושה את העבודה.אם אני רגיש לעבוד על כוח, אז אולי לעבוד על אימוני דופק מהיר.
לא יודע לא מבין בזה מה סיבולת לב ריאה אבל זה מה שאני רוצה לשפר.
כאילו לא יודע איזה תרגלים צריך לעשות
היי, אני כרגע במסך קצת מעל חצי שנה.
הפסקתי לעשות רגלים והתמקדתי יותר בחזה וגב.
גוף עליןן שלי די מפותח,אבל אני חושב על להוסיף רגלים, אבל לא בעבודה כוח אלה בעבודת של סיבולת לב ריאה
מה זה יעשה בעצם למסה?
עדיין הרגלים שלי יתחזקו? ויגדלו?
לא מחפש שינוי במסה ברגליםעדיף שתעשה רגליים מכשירים,יותר עדין מאשר סקוואטים לאנגים וכאלה אבל עושה את העבודה.
סיבולת יתן לך סיבולת לב ריאה לא תראה שינוי משמעותי במסה.
אז לך על זה,אם תעשה אירובי ותאכל מספיק עדיין תעלה במסה,בלי הגזמה כי זה פוגע בהתאוששות לפי מה שאמרו לי פה גם.לא מחפש שינוי במסה ברגלים
אבל כן לשפר סיבולת לב ריאה ועדיין לעלות מסה בגוף עליון
אז מצויין, לא אמור להיות שום השלכות על התאוששות ובהנחה שאתה לא מתחרה/מתכנן להתחרות גם אם זה פוגע קצת זה לא משנהלא מחפש שינוי במסה ברגלים
אבל כן לשפר סיבולת לב ריאה ועדיין לעלות מסה בגוף עליון
אתה רוצה לשפר משהו שאתה לא יודע מה הוא? פה סיבכת אותיאם אני רגיש לעבוד על כוח, אז אולי לעבוד על אימוני דופק מהיר.
לא יודע לא מבין בזה מה סיבולת לב ריאה אבל זה מה שאני רוצה לשפר.
כאילו לא יודע איזה תרגלים צריך לעשות
אני רוצה לשפר סיבולת לב ריאה1. תעשה מה שאתה רוצה שום דבר הוא לא חובה
2. לא ריצות לא ינפחו לך תרגליים כפרע
אז מצויין, לא אמור להיות שום השלכות על התאוששות ובהנחה שאתה לא מתחרה/מתכנן להתחרות גם אם זה פוגע קצת זה לא משנה
אתה רוצה לשפר משהו שאתה לא יודע מה הוא? פה סיבכת אותי
אבל למה אתה רוצה לשפר משהו שאתה לא יודע מה הואאני רוצה לשפר סיבולת לב ריאה
איך עושים את זה?
איזה תרגלים? ברגלים?
אבל למה אתה רוצה לשפר משהו שאתה לא יודע מה הוא
זה גם כללי בעיני
סיבולת לב ריאה זה אירובי,ריצות אופניים שחייה ועוד מלא סוגים בעצימות בינונית לטווח ארוך תקרא על זה.כי מעבר לכוח אני גם רוצה להיות בריא יותר
ולא רק להיות מנופח זה אומר לשפר את הסיבולת לב ריאה, למטרות שלי בניפוח הגעתי
עכשו אני רוצה לשפר את הדברים שקשורים יותר לבריאות
ואין דרך להמיר את זה לאימונים עם דופק מהיר במקום ריצה? וכל מיני דברים כאלה? ספרינטים,סקוטים עם זמן וכוסיבולת לב ריאה זה אירובי,ריצות אופניים שחייה ועוד מלא סוגים בעצימות בינונית לטווח ארוך תקרא על זה.
ספרינט הוא אנאירובי, כנל סקוואטואין דרך להמיר את זה לאימונים עם דופק מהיר במקום ריצה? וכל מיני דברים כאלה? ספרינטים,סקוטים עם זמן וכו
אני לא ילד ,אין לי זמן לדברים האלה,ספרינט הוא אנאירובי, כנל סקוואט
ריצה זה לא סיוט אם תאתגר את עצמך ותשים לעצמך מטרות כמו באימוני כוח
שחייה גם דבר דיי כיף
פארקור?
גלישה? (לספר שזה כיף זה מיותר כי לא צריך אפילו להסביר)
כדורגל?
כדורסל/עף
בכלל כל תחום שתשים מטרות יהפוך למהנה יותר לפחות בקמת
1. אולי אתה מנהל זמן לא נכון, רוב מוחלט של האנשים שאומרים את זה פשוט לא מנהלים זמן נכוןאני לא ילד ,אין לי זמן לדברים האלה,
אין אימון פוניקצאלי? שעובד על סיבולת לב ריאה דרך אימון כוח?
אני רוצה להיות ממוקד ולהשקיע אימון של רגלים בשיפור סיבולת לב ריאה במקום אימון של עלייה מסה ברגלים1. אולי אתה מנהל זמן לא נכון, רוב מוחלט של האנשים שאומרים את זה פשוט לא מנהלים זמן נכון
2. לא הבנתי איך כל הדברים שרשמתי לוקחים יותר זמן מ "אימון פונקציונלי"
תנסה אולי אימונים כמו נניח סקוואט דדליפט ודחוף עוד כמה דברים להרבה חזרות ומנוחות קצרותאני רוצה להיות ממוקד ולהשקיע אימון של רגלים בשיפור סיבולת לב ריאה במקום אימון של עלייה מסה ברגלים
ריצה זה נחמד,אבל רוצה יותר אגרסבי מסתם ריצה שיתן לי גם כוח ברגלים ועל הדרך סיבולת לב ריאה
אין כזה דבר אימון רגליים לשיפור סיבולת לב ריאה, יש אימון רגליים ויש סיבולת לב ריאה.אני רוצה להיות ממוקד ולהשקיע אימון של רגלים בשיפור סיבולת לב ריאה במקום אימון של עלייה מסה ברגלים
ריצה זה נחמד,אבל רוצה יותר אגרסבי מסתם ריצה שיתן לי גם כוח ברגלים ועל הדרך סיבולת לב ריאה