הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי הזמן הנכון להתחיל?

GymMasters

משתמש מתחיל
35
5
נק' מוניטין:
2
35
5
שלול לכולם!
אז אחרי מלא לבטים הגעתי למקום שאני כן רוצה להיכנס לנושא הזה ואולי גם להתחיל סייקל...
אני בן 24 גובה 1.81 עם 70 קילו ובערך 15 אחוז שומן.
מאז ומתמיד הייתי מאלה ש"קשה להם" לעלות במשקל.
כן אני עם דיאטנית קלינית צמודה והערך הקלורי היומי שלי מאוד גבוה אבל לא באתי להתייעץ בנושא קלוריות.
הפוסט נועד כדי להבין האם אחרי סייקל אחד למרות שלא הגעתי "לתקרת הפוטנציאל הגנטי" יש מה לעשות סייקל.
וזה כמובן בתנאי שאני אוכל טוב ישן טוב ומתאמן טוב.
אני לא רוצה לעשות יותר מסייקל אחד ומצד שנאי אני חושב שה"בוסט" הזה יעשה את שלו ויתן לי נקודת פתיחה טובה יותר כי אני צריך אותה.
קשה לי לעלות במסת שריר.
תודה לכולכם!

זה בעיקר סמנטיקה אבל נכון כמובן שיש יותר דברים בגו ואם השאלה הייתה נשאלת בצורה אמיתית ללא אינטרס לעקוץ או להתנשא הייתי מסביר הסבר מפורט יותר הרי כל הכוונה כאן זה לעזור לפותח הפוסט לבחור בדרך שנכונה לו בעיקרון 2 סוגי הטיפולים נועדו לטיפול בחסר הורמונלי כפי שציינתי במקרים האלה יש יותר יתרונות מחסרונות בשונה משימוש בסטרואידים זאת במידה והטיפול מתבצע תחת מעקב של רופא/אינדוקרינלוג .
זו בדיוק התשובה שחיכיתי לשמוע...
חבל מאוד שהיית צריך ללכת מסביב כדי להגיד.

חשבתי בטעות שאתה אולי רואה יתרונות לtrt בשימוש שלא לטובת טיפול בהיפוגונדיזם ולא על ידי אנדו.
Trt זה טיפול מכוון לשימוש בטסטוסטרון
לכן האות T טסטוסטרון

Hrt זה טיפול שיכול לכלול (לוטרזול/פרגניל) לכן המילה האות H "הורמון״
ממזמן לא שמענו ממך אדון בן...
נו יש התקדמות לגבי המצב שלך?

דבר ראשון לפני שאתה מגיב ומנסה לתקן ולהוציא אותי לא בסדר תקרא את כל התגובה ותנסה להבין

דבר ראשון זאת תמונה הכי לא עדכנית שיש של הבחור אז אם כבר בחרת לשתף תמונה שלו כדוגמא תתן תמונה עדכנית

הבנאדם שאל מה הגיל המתאים להתחיל.
לקחתי דוגמא מהאינטרנט של בחור שבתמונה הנ"ל בן 25 בלי קשר בן כמה היא היום. פשוט הראתי תמונה של בחור בן 25 .
לא רשמתי שזה תמונה עדכנית בשום נקודה . ציינתי במפורש שמדובר בתמונה "כשהו היה בן"
וסביר להניח שאת הסייקל הראשון הוא התחיל לא בגיל 23-24 כמו הבחור ששאל את השאלה בתחלית האשכול.

אז אני לא מבין מה הקטע לתקן ולתווכח על כל דבר
דבר שני פרסמת תמונה של בחור שהוא עילוי גנטי עם פוטנציאל לזכות במר אולימפיה ככה שמה הקשר לעזאזל לשאלה של פותח הפוסט למתי הזמן הנכון להתחיל
קשר ישיר מאוד - במידה והמטרה להצלחת בבודי בילדינג אז צריך להתחיל כמה שיותר מוקדם ולא בגיל 35 "בסוף קריירת הספורטאי".
אם אין מטרה להיות מר משהו.... אין טעם להקדים את המאוחר ואפשר להתחיל בכל גיל
״גם בסייקל חובבנים״ הוא יראה יותר טוב מכל בן אדם שתכיר ככה שדוגמא לא קשורה בעליל
אגב עדכנית שלו שבוע לפני הארנולד קלאסיק
אני באמת שלא בא ללמד אנשים איזה סייקל לעשות כדי להיות כזה או כזה.
שוב רושם :
נתתי דוגמא של ספורטאי שנראה טוב לדעתי , לא יודע בדיוק מה המוניטין שלו וגם לא מעניין אותי מה התארים שלו - שיהיה לו בהצלחה.
פשוט בא להגיד שאם יש מטרה למישהו להיות בודי בילדר מקצועי אז שישקול מתי ובאיזה גיל להתחיל-
אם אין מטרה להיות מקצוען אז יש שיקולים אחרים של מתי להתחיל .

לפני שאת תענה תגובה מתלהמת שטוענת שאני מדבר שטיות ומטעה אנשים וכו וכו...
תקרא ותנה להפנים מה רשמתי
לא אומר את זה כדי לפתח ויכוח אלא כדי למנוע ויכוח מיותר שנוצר כתוצאה מקצר בתקשורת

בהחלט אחי.
אמרתי שכן היה אמור להיות לי תור לאנדו,שהתבטל
עקב בידוד שלו..

אל דאגה אתה הראשון שאני מתייג אותו 😃
אבל תפרגן לי גם אם אבחר בג׳ל 😉
אני אפרגן לכל מה שיוציא אותך מהמצב הזה.
אם תבחר ללכת על המסורבל והיעיל פחות וזה יתן עבודה מבחינת - פחות ת לוואי ויותר יציבות אפרגן לך ובכייף!

אני לא מחפש..שואל שאלות ענייניות
אבל אחד כמוך שלא ראה מחט מימיו ונותן המלצות איזה סייקל מומלץ ואיזה לא..לא יוכל להבין זאת
דווקא ההפך חבר.
אגב, ההמלצות שלי הן המלצות של אנשים שראו מספיק מחטים בחיים:)

דווקא ההפך חבר.
אגב, ההמלצות שלי הן המלצות של אנשים שראו מספיק מחטים בחיים:)
עם קצת יותר אינטילגנציה היית מבין שמי שפותח אשכול בפורום סטרואידים לא מחפש להחליף דיעות עם חתול במגפיים שאין לו מושג מה ולמה...

סמוך על האינטיליגנציה של החברים לקרוא בעצמם את מה שאתה ממליץ בשם אחרים שקראת..ועוד בהחלטיות.
זה לא שאתה כותב "קראתי ש..."
דבר ראשון לפני שאתה מגיב ומנסה לתקן ולהוציא אותי לא בסדר תקרא את כל התגובה ותנסה להבין

לקחתי דוגמא מהאינטרנט של בחור שבתמונה הנ"ל בן 25 בלי קשר בן כמה היא היום. פשוט הראתי תמונה של בחור בן 25 .
לא רשמתי שזה תמונה עדכנית בשום נקודה . ציינתי במפורש שמדובר בתמונה "כשהו היה בן"
וסביר להניח שאת הסייקל הראשון הוא התחיל לא בגיל 23-24 כמו הבחור ששאל את השאלה בתחלית האשכול.

קשר ישיר מאוד - במידה והמטרה להצלחת בבודי בילדינג אז צריך להתחיל כמה שיותר מוקדם ולא בגיל 35 "בסוף קריירת הספורטאי".

שוב רושם :
נתתי דוגמא של ספורטאי שנראה טוב לדעתי , לא יודע בדיוק מה המוניטין שלו וגם לא מעניין אותי מה התארים שלו - שיהיה לו בהצלחה.
פשוט בא להגיד שאם יש מטרה למישהו להיות בודי בילדר מקצועי אז שישקול מתי ובאיזה גיל להתחיל-

לא אומר את זה כדי לפתח ויכוח אלא כדי למנוע ויכוח מיותר שנוצר כתוצאה מקצר בתקשורת
סחטיין על ההשקעה

שוב רושם :

אוקיי לא הבנתי אותך נכון עדיין לא מסכים עם צורת ההשוואה בכל זאת זה ניק ווקר אין שום קשר למתי הוא התחיל הבן אדם פריק אבל אני מכבד ומקבל את ההסבר שלך

נערך לאחרונה:
אוקיי לא הבנתי אותך נכון עדיין לא מסכים עם צורת ההשוואה בכל זאת זה ניק וולקר אין שום קשר למתי הוא התחיל הבן אדם פריק אבל אני מקבל את ההסבר שלך
תקראו על dallas mccarver שהלך לעולמו בגיל 26.

זו לא הדוגמה היחידה ולא הכל מסתיים במוות..אבל יש לשימוש המוגזם הזה מחירים!

תקראו על dallas mccarver שהלך לעולמו בגיל 26.

זו לא הדוגמה היחידה ולא הכל מסתיים במוות..אבל יש לשימוש המוגזם הזה מחירים!
אתה קורא בכלל מה שאני רושם או שאתה באמת נהנה מעקיצות והתנשאות על אנשים?
אין בערך מקום כאן בפורום שאני לא רושם ומציין שזה נזק לגוף ומפציר באנשים כאן לשקול את השימוש באנבוליים שוב ושאני מודע לנזק המתמשך שאני עושה לגוף שלי לכן גם רשמתי שפרט לטיפול בחסר הורמונלי אני לא ממליץ על שימוש בסטרואידים.

עם קצת יותר אינטילגנציה היית מבין שמי שפותח אשכול בפורום סטרואידים לא מחפש להחליף דיעות עם חתול במגפיים שאין לו מושג מה ולמה...

סמוך על האינטיליגנציה של החברים לקרוא בעצמם את מה שאתה ממליץ בשם אחרים שקראת..ועוד בהחלטיות.
זה לא שאתה כותב "קראתי ש..."
דעות*
מה שאני כותב בהקשר לחומרים זה המלצות של אנשים שמספיק מבינים יותר ממך תהיה בטוח.
אם אין לי מושג מה לכתוב אז אני לא מגיב.
תפסיק להיות ליצן חבר.

אתה קורא בכלל מה שאני רושם או שאתה באמת נהנה מעקיצות והתנשאות על אנשים אין בערך מקום שאני לא רושם שזה נזק לגוף ומפציר באנשים כאן לשקול את השימוש באנבוליים שוב ושאני מודע לנזק המתמשך שאני עושה לגוף שלי לכן גם רשמתי שפרט לטיפול בחסר הורמונלי אני לא ממליץ על שימוש בסטרואידים.
לא כתבתי את זה לך..אלא כהערה כללית
ואני יודע שאתה ממליץ פה על מינונים אחרים לגמרי.
חבל שיש לך נטייה להבין דברים הפוך.
אבל אם כבר אתה מדבר ומעיר לי על הבנת הקריאה שלי.
בגלל אותה בעיה ובהסתמך על כך שפותח האשכול לא שאל על התמודדות עם בעיה הורמונלית..אלא על סייקל,
הבנתי שאתה רואה בtrt או hrt יו ניים איט..סוג של פרוטוקול בעל יתרונות לעניין זה.

נערך לאחרונה:
אוקיי לא הבנתי אותך נכון עדיין לא מסכים עם צורת ההשוואה בכל זאת זה ניק ווקר אין שום קשר למתי הוא התחיל הבן אדם פריק אבל אני מכבד ומקבל את ההסבר שלך

אני באמת שלא יודע מי זה הבחור הזה.
רשמתי בגוגל בודי בילדר צעיר.
יצאו כמה בחרתי אקראי. יכולתי באותו המידה לעלות תמונה של ג'י קטלר בגיל 25 או מישהו מפורסם מהארץ - פשוט לא מצאתי. רציתי תמונה של מעשהו ענק - בגיל צעיר למען הדוגמאות שיש כאלו שהתחילו מוקדם עם סטרואידים.

הנקודה שרציתי להבהיר:
אם רוצים להיות מפתח גוף מקצועי צריך להתחיל מוקדם . ממש מוקדם - אי אפשר להתחיל לעשות סייקלים בגיל 35 ולהיות אלוף- בעצם כן אפשר אבל זה כבר מסטרים ואין שם ממש "אור זרקורים"

אני לא בא להגיד שהוא עושה סייקל כזה או אחר בצורה ביקורתית. מי אני שאבקר אותו הוא תותח בתחמו - ותאכלס זה לא אכפת לי מה הוא מזריק וכמה.

אני רק מחדד נקודה : רוצה להיות מקצוען- תתחיל מוקדם עם הסייקלים. מן הסתם צריך לעשות הכל נכון ומדויק עם ליווי ויועצים .
אם אין מטרה להיות מקצוען בתחום פיתוח הגוף אז לא חייב "לקפוץ למים מוקדם" אפשר ועדיף להמתין עם זה.

אני באמת שלא יודע מי זה הבחור הזה.
רשמתי בגוגל בודי בילדר צעיר.
יצאו כמה בחרתי אקראי. יכולתי באותו המידה לעלות תמונה של ג'י קטלר בגיל 25 או מישהו מפורסם מהארץ - פשוט לא מצאתי. רציתי תמונה של מעשהו ענק - בגיל צעיר למען הדוגמאות שיש כאלו שהתחילו מוקדם עם סטרואידים.

הנקודה שרציתי להבהיר:
אם רוצים להיות מפתח גוף מקצועי צריך להתחיל מוקדם . ממש מוקדם - אי אפשר להתחיל לעשות סייקלים בגיל 35 ולהיות אלוף- בעצם כן אפשר אבל זה כבר מסטרים ואין שם ממש "אור זרקורים"

אני לא בא להגיד שהוא עושה סייקל כזה או אחר בצורה מבקרת - זה לא אכפת לי מה הוא מזריק וכמה.

אני רק מחדד נקודה : רוצה להיות מקצוען- תתחיל מוקדם עם הסייקלים. מן הסתם צריך לעשות הכל נכון ומדויק עם בליווי יועצים .
אם אין מטרה להיות מקצוען בתחום פיתוח הגוף אז לא חייב "לקפוץ למים מוקדם" אפשר ועדיף להמתין עם זה.
רק שמה לעשות שהיום המתחרים הם מיעוט קטן בעולם המשתמשים.

רק שמה לעשות שהיום המתחרים הם מיעוט קטן בעולם המשתמשים.
שכל אחד יעשה את החשבון נפש שלו.
אני רושם ענייני לגבי הנושא של האשכול - שאלו מתי כדי להתחיל.
נתתי דוגמא של כאלו שהתחילו מוקדם.
אמרתי גם את הדעה שלי לגבי מתי להתחיל ומ השיקול שצריך לעשות.
וכמובן ציינתי שאני לא מתנגד אלא משתמש
@Mr. Gent
זה שוק קשה
יש המון המון כוכבים בימינו במיוחד בעידן האינטרנט.
רק מעטים זוכים לתהילה

טיפה סוטה מהנושא - היום לדעתי צריך יותר מלהיות הכי גדול והכי חטוב כדי להצליח.
צריך גם מזל ויכולת שיווק עצמי גבוהה

שכל אחד יעשה את החשבון נפש שלו.
אני רושם ענייני לגבי הנושא של האשכול - שאלו מתי כדי להתחיל.
נתתי דוגמא של כאלו שהתחילו מוקדם.
אמרתי גם את הדעה שלי לגבי מתי להתחיל ומ השיקול שצריך לעשות.
וכמובן ציינתי שאני לא מתנגד אלא משתמש
@Mr. Gent
זה שוק קשה
יש המון המון כוכבים בימינו במיוחד בעידן האינטרנט.
רק מעטים זוכים לתהילה
זה שוק קשה ותובעני.
כדי להגיע לרמה של מתחרה לא מספיק חומרים..
צריך בנוסף שילןב של גנטיקה..משמעת ברזל ומוסר עבודה..
ולצערינו לרובנו הגדול אין את זה...

ויש הבדל עצום בין להצליח כמתחרה ללהצליח כמותג שאז אתה צריך לדעת לשווק את עצמך ולא מספיק לשם כך ההישגים הפיזייים שלך.
חלק לא קטן מהיוטיוברים והאינסגרמרים הבינלאומיים הם לא מתחרים אלא ספצים בשיווק עצמי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טיפולים הורמונליים testosterone replacement therapy ו hormone replacement therapy במקרים האלה יש דווקא יותר יתרונות מחסרונות אם עושים את זה נכון ומבוקר

היי, תודה על התשובה..
אתה יכול לפרט לי בקצרה על שני הסוגים האלה?
פשוט נוצרו איזה 2 עמודים והלכתי לאיבוד מההודעות הלא רלוונטיות חחח
ה trt ו hrt נשמע כל כך טוב, אז מתבקש לשאול... למה כולם לא משתמשים בזה? האפקט קטן יותר? זה לא לאורך זמן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית