הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי הזמן הנכון להתחיל?

GymMasters

משתמש מתחיל
35
5
נק' מוניטין:
2
35
5
שלול לכולם!
אז אחרי מלא לבטים הגעתי למקום שאני כן רוצה להיכנס לנושא הזה ואולי גם להתחיל סייקל...
אני בן 24 גובה 1.81 עם 70 קילו ובערך 15 אחוז שומן.
מאז ומתמיד הייתי מאלה ש"קשה להם" לעלות במשקל.
כן אני עם דיאטנית קלינית צמודה והערך הקלורי היומי שלי מאוד גבוה אבל לא באתי להתייעץ בנושא קלוריות.
הפוסט נועד כדי להבין האם אחרי סייקל אחד למרות שלא הגעתי "לתקרת הפוטנציאל הגנטי" יש מה לעשות סייקל.
וזה כמובן בתנאי שאני אוכל טוב ישן טוב ומתאמן טוב.
אני לא רוצה לעשות יותר מסייקל אחד ומצד שנאי אני חושב שה"בוסט" הזה יעשה את שלו ויתן לי נקודת פתיחה טובה יותר כי אני צריך אותה.
קשה לי לעלות במסת שריר.
תודה לכולכם!

היי, תודה על התשובה..
אתה יכול לפרט לי בקצרה על שני הסוגים האלה?
פשוט נוצרו איזה 2 עמודים והלכתי לאיבוד מההודעות הלא רלוונטיות חחח
ה trt ו hrt נשמע כל כך טוב, אז מתבקש לשאול... למה כולם לא משתמשים בזה? האפקט קטן יותר? זה לא לאורך זמן?
בסופו של דבר תכתוב פה אלף תגובות, מדובר בטסט חיצוני להכניס לגוף = הגוף לא מייצר את שלו לאחר תקופה של טסט חיצוני עד לpct, וכמובן המינונים כי רואים שזה עובד וזה כיף באיזשהו שלב קופצים למעלה כי... למה לא
והנזקים יכולים להצטבר
לא כל אחד רוצה להתעסק עם הציר שלו

• פותח/ת השרשור
בסופו של דבר תכתוב פה אלף תגובות, מדובר בטסט חיצוני להכניס לגוף = הגוף לא מייצר את שלו לאחר תקופה של טסט חיצוני עד לpct, וכמובן המינונים כי רואים שזה עובד וזה כיף באיזשהו שלב קופצים למעלה כי... למה לא
והנזקים יכולים להצטבר
לא כל אחד רוצה להתעסק עם הציר שלו
קודם כל לא ענית לי על שום דבר רלוונטי למה ששאלתי מהציטוט של אותו בחור שענה לי.
דבר שני ברור שאכתוב אלף תגובות, אין פואנטה שלכל שאלה אני אפתח פוסט חדש אם אני מקבל תשובות רלוונטיות בפוסט קיים... והפורום נועד בידיוק לעזור לי להבין דברים.
אני ביקשתי בתגובה שציטטת לי שמי שענה לי יפרט לי בקצרה על 2 הסוגים כי לא מצאתי פה באתר לינק למדריך/פרופיל.
זה שזה משהו שהגוף לא מייצר ואנחנו מכניסים בצורה חיצונית הבנתי וזה לא מדע אטומי ולכן לא התייחסתי לזה בשאלות שלי.

זה שזה משהו שהגוף לא מייצר ואנחנו מכניסים בצורה חיצונית
זה כן, כנראה שלא הבנת
הגוף אכן מייצר את זה אבל ברגע שאנחנו מכניסים את זה בצורה חיצונית אז הגוף מפסיק לייצר את זה כי כבר מכניסים לו בצורה חיצונית את זה אז למה לו לייצר את זה בעצמו

Trt hrt זה אותו דבר
Trt testorone replacement therapy
Hrt hormone replacement therapy
Testorone זה הורמון
ההבדלים בסמנטיקה ואם באלך תדפדף תגובות אחורה לראות ויכולים להיות שזה מגיל או מוכל באחר ואולי המינונים שונים אבל בסוף היום שניהם מדברים במקרה שלנו על מתן טסט חיצוני אם כי בנאדם שעבר ניתוח בבלוטת התריס ומקבל t4 או t3 בצורה חיצונית אך לא טסט נחשב כאילו הוא עושה hrt אבל ברוב מוחלט של המקרים שמישהו אומר hrt הוא מדבר על טסט

שאלה למה כולם לא משתמשים וזה התשובה
אתה מכניס משהו חיצוני לגוף אז הגוף מפסיק לייצר את שלו

פה זה מתחיל פה זה נגמר ואם אתה לא מבין את זה או חושב שזה לא נכון אז אל תגע בחומרים, נקודה.

מי שממילא הגוף שלו לא מייצר משלו כי יש לו בעיות בקונסטלציה כמו @BeN35 יש לו יתרונות לקחת, רוב האנשים הגוף שלהם מייצר כבר משלו כמו שצריך אז אין להם שום סיבה לגעת

נערך לאחרונה:
מי שממילא הגוף שלו לא מייצר משלו כי יש לו בעיות בקונסטלציה כמו @BeN35 יש לו יתרונות לקחת, רוב האנשים הגוף שלהם מייצר כבר משלו כמו שצריך אז אין להם שום סיבה לגעת
הציר כרגע משותק..גם ככה
הדילמה פה באמת היא השימוש(שיצטרך להיות לכל החיים)
ואם כבר העלנו את הנקודה,האם יש שוני בין טסטווירון לבין ניבידו? כמובן האסטר.
השאלה היא איכות החומר..?

הציר כרגע משותק..גם ככה
הדילמה פה באמת היא השימוש(שיצטרך להיות לכל החיים)
ואם כבר העלנו את הנקודה,האם יש שוני בין טסטווירון לבין ניבידו? כמובן האסטר.
השאלה היא איכות החומר..?
החומר הוא אותו חומר בדיוק...רק מתפרק בפרק זמן שונה בכל אסטר

החומר הוא אותו חומר בדיוק...רק מתפרק בפרק זמן שונה בכל אסטר
אחד הרופאים שהייתי אצלו,אמר לי שהניבידו ״מתלבש״ על השומן עצמו,ובכך מונע את ההמרה..
ידוע לך משו?

אולי באמת הניבידו הוא פתרון,יפתור אותי מזריקות תכופות.

אחד הרופאים שהייתי אצלו,אמר לי שהניבידו ״מתלבש״ על השומן עצמו,ובכך מונע את ההמרה..
ידוע לך משו?

אולי באמת הניבידו הוא פתרון,יפתור אותי מזריקות תכופות.
לא שמעתי על שום דבר כזה.
ממה שאני יודע אין שום הבדל פרט לזמן מחצית החיים.
רק שאני לא אנדו והוא כן.

• פותח/ת השרשור
זה כן, כנראה שלא הבנת
הגוף אכן מייצר את זה אבל ברגע שאנחנו מכניסים את זה בצורה חיצונית אז הגוף מפסיק לייצר את זה כי כבר מכניסים לו בצורה חיצונית את זה אז למה לו לייצר את זה בעצמו

Trt hrt זה אותו דבר
Trt testorone replacement therapy
Hrt hormone replacement therapy
Testorone זה הורמון
ההבדלים בסמנטיקה ואם באלך תדפדף תגובות אחורה לראות ויכולים להיות שזה מגיל או מוכל באחר ואולי המינונים שונים אבל בסוף היום שניהם מדברים במקרה שלנו על מתן טסט חיצוני אם כי בנאדם שעבר ניתוח בבלוטת התריס ומקבל t4 או t3 בצורה חיצונית אך לא טסט נחשב כאילו הוא עושה hrt אבל ברוב מוחלט של המקרים שמישהו אומר hrt הוא מדבר על טסט

שאלה למה כולם לא משתמשים וזה התשובה
אתה מכניס משהו חיצוני לגוף אז הגוף מפסיק לייצר את שלו

פה זה מתחיל פה זה נגמר ואם אתה לא מבין את זה או חושב שזה לא נכון אז אל תגע בחומרים, נקודה.

אני לא יודע למה בטעות כתבתי לא מייצר חח אני יודע שזה משהו שהגוף מייצר אבל בגלל שאתה מכניס בצורה חיצונית אתה בעצם עוצר את הייצור העצמי...
בכל מקרה תודה רבה על התשובה המפורטת אח באמת עזרת לי, אני לגמרי חושב שכמובן תוך שיקולים וחשיבה ארוכת טווח אפשר לקחת טסט בצורה "בטוחה" אבל זה רק בתנאי שאתה יודע מה אתה עושה...
בכל מקרה תודה רבה אחי!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית