עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היי תנו לי דוגמאות טבעיות של אנשים שהגיעו לתוצאות מרשימות בצורה טבעית אבל לא עילויים גנטים אלא אנשים שפשוט התאמנו בצורה נכונה במשך 5-7 שנים
@OA הוא אגדה עם גנטיקה זוועה.היי תנו לי דוגמאות טבעיות של אנשים שהגיעו לתוצאות מרשימות בצורה טבעית אבל לא עילויים גנטים אלא אנשים שפשוט התאמנו בצורה נכונה במשך 5-7 שנים
אי אפשר באמת לדעת. אתה מסתמך על מילה ובדיקת פוליגרף במקרה הטוב. אני לא בטוח אם עושים בדיקות דם בתחרויות בארץ, אבל גם במקרה הזה החומר יכול לצאת מהגוף תוך כמה ימים.1) איך אפשר לדעת בוודאות אם מישהו טבעי או לא? או אם הוא לקח חומרים בעבר והיום הוא לא?
בדיוק. זו הייתה שאלה רטורית יותר 😃אי אפשר באמת לדעת. אתה מסתמך על מילה ובדיקת פוליגרף במקרה הטוב. אני לא בטוח אם עושים בדיקות דם בתחרויות בארץ, אבל גם במקרה הזה החומר יכול לצאת מהגוף תוך כמה ימים
תמורת סכום זעום אוכל לבדוק את הגנטיקה שלך, ללא פיקוח משרד הבריאות והfda, אבל סמוך עלי.
1) איך אפשר לדעת בוודאות אם מישהו טבעי או לא? או אם הוא לקח חומרים בעבר והיום הוא לא?
בדיוק. זו הייתה שאלה רטורית יותר 😃
אז אם בעצם אני יהיה טבעי בתחוריות טבעיות יש סיכוי גדול שיתחרו מולי לא טבעיים
@OA הוא טבעי לחלוטין, והוא היה מקום שני בארץ.אז אם בעצם אני יהיה טבעי בתחוריות טבעיות יש סיכוי גדול שיתחרו מולי לא טבעיים במסווה טבעי? אין לי סיכוי נגדם
עא נחמדזו רק דעתי האישית אבל כנראה שזו דוגמה טובה לאדם שמתאמן ברצינות תקופה ארוכה עם גנטיקה בינונית.
צפה בקובץ המצורף 70925
זה אתה בתמונה?אני, אבל אני לא מספיק חטוב עדיין.
אז אם בעצם אני יהיה טבעי בתחוריות טבעיות יש סיכוי גדול שיתחרו מולי לא טבעיים במסווה טבעי? אין לי סיכוי נגדם
אני לא יודע מה הגובה שלו, אבל הוא נראה עם גנטיקה דיי ELITE וממש לא ממוצעת בהנחה והוא טבעיזו רק דעתי האישית אבל כנראה שזו דוגמה טובה לאדם שמתאמן ברצינות תקופה ארוכה עם גנטיקה בינונית.
צפה בקובץ המצורף 70925
ובכוונה נתתי תמונה לא הכי מחמיאה כי לא חכמה להביא תמונה שבועיים לפני תחרות בשיא החיטוב ובתאורה מעולה. אנחנו מדברים על מראה ביום-יום.
אולי אני פשוט רגיל לפריקים כמו ג'ף ניפארד, אלפא דסטיני וכו' (בהנחה שהם טבעיים). אבל ביחס ל10 שנות אימונים אני חושב שהבחור הזה השיג תוצאות מרשימות אבל בגדר האפשרי להרבה אנשים.אני לא יודע מה הגובה שלו, אבל הוא נראה עם גנטיקה דיי ELITE וממש לא ממוצעת בהנחה והוא טבעי
כן אבל משנה שעברה,זה אתה בתמונה?