הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיתוח גוף בצורה טבעית

bmba0010

משתמש מתחיל
42
2
נק' מוניטין:
12
42
2
היי תנו לי דוגמאות טבעיות של אנשים שהגיעו לתוצאות מרשימות בצורה טבעית אבל לא עילויים גנטים אלא אנשים שפשוט התאמנו בצורה נכונה במשך 5-7 שנים

אין לי דוגמאות לתת לך אבל יש כמה בעיות במה שאתה מבקש:
1) איך אפשר לדעת בוודאות אם מישהו טבעי או לא? או אם הוא לקח חומרים בעבר והיום הוא לא?
2) איך אפשר לדעת מה הגנטיקה של מישהו?

היי תנו לי דוגמאות טבעיות של אנשים שהגיעו לתוצאות מרשימות בצורה טבעית אבל לא עילויים גנטים אלא אנשים שפשוט התאמנו בצורה נכונה במשך 5-7 שנים

אתה יכול לדפדף בנושאים שפתחתי בפורום תמונות, יש לא מעט.

טבעי, מתאמן בערך 6 שנים, מתחרה בWNBF.

@OA הוא אגדה עם גנטיקה זוועה.
מבדיקה פרטית בלי ידעתו, יצא שהמבנה הגנטי שלו בכלל מתאים לפאוורליפטינג.

@Serg לעומת זאת עילוי גנטי, עם פוטנציאל אדיר, חבל שהוא לא משקיע אץ זה בפאוורליפטינג.

הנאמר הוא למטרות הומור בלבד ולא לפגוע באף אחד.

תמורת סכום זעום אוכל לבדוק את הגנטיקה שלך, ללא פיקוח משרד הבריאות והfda, אבל סמוך עלי.

1) איך אפשר לדעת בוודאות אם מישהו טבעי או לא? או אם הוא לקח חומרים בעבר והיום הוא לא?
אי אפשר באמת לדעת. אתה מסתמך על מילה ובדיקת פוליגרף במקרה הטוב. אני לא בטוח אם עושים בדיקות דם בתחרויות בארץ, אבל גם במקרה הזה החומר יכול לצאת מהגוף תוך כמה ימים.

תהיה בטוח שיש הרבה בא״ש נמוך מאוד שאומרים שהם טבעיים מאה אחוז, אבל במקרה הטוב משתמשים רק בקלן או אפדרין

אי אפשר באמת לדעת. אתה מסתמך על מילה ובדיקת פוליגרף במקרה הטוב. אני לא בטוח אם עושים בדיקות דם בתחרויות בארץ, אבל גם במקרה הזה החומר יכול לצאת מהגוף תוך כמה ימים
בדיוק. זו הייתה שאלה רטורית יותר 😃

מישהו שמתחרה באיגוד עם פיקוח, בדיקות שתן + בדיקת פוליגרף, מישהו שלקח משהו לא יסתכן בקנס של עשרות אלפי שקלים על כך ששיקר בפוליגרף בשביל לנצח חבורת סרדינים טבעיים בתחרות טבעית.

מה גם שמי שמנצח טס להתחרות בארה"ב שם הפיקוח הוא יותר קפדני למיטב ידיעתי.

בדיוק. זו הייתה שאלה רטורית יותר 😃

היה פה דיון בעבר על שימוש בpeds בליגות הגבוהות ביותר.
ממה שהצלחתי להבין, יש ספורטאים שעם הרבה כוח רצון / תיכנון ומרמה צולחים גם את הבדיקות הקפדניות של WADA.
ולא מדובר בכלל על תחרויות עם בדיקות פחות קפדניות, שאין ממש לדעת.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז אם בעצם אני יהיה טבעי בתחוריות טבעיות יש סיכוי גדול שיתחרו מולי לא טבעיים במסווה טבעי? אין לי סיכוי נגדם

אז אם בעצם אני יהיה טבעי בתחוריות טבעיות יש סיכוי גדול שיתחרו מולי לא טבעיים

סיכוי נמוך. כי כמו שאמרו יש פוליגרף, קנסות (מישהו מכיר מתחרה שנקנס?) ובמדינה שכמעט כולם מכירים את כולם זה קשה יותר.
זה לא לא-אפשרי, אבל אני רוצה להאמין שלא תפגוש בכאלה.

אז אם בעצם אני יהיה טבעי בתחוריות טבעיות יש סיכוי גדול שיתחרו מולי לא טבעיים במסווה טבעי? אין לי סיכוי נגדם
@OA הוא טבעי לחלוטין, והוא היה מקום שני בארץ.
אני מאמין שבתחום הפיתוח גוף והפאוורליפטינג הטבעי בארץ, הם לגמרי טבעיים.
מלבד בדיקות פוליגרף שיש בארץ, כולם מכירים את כולם. אנשים שקופים עם התוכניות אימונים שלהם, וקל למארגני התחרויות לתפוס מי שלא טבעי על סמך הרבה דברים אחרים מלבד בדיקות.

חוץ מזה שהקנס להיתפס גבוה, והפרס לנצח נמוך, אז לא שווה לרמאות. ויש מספיק תחרויות מוזרקות למי שרוצה.

זו רק דעתי האישית אבל כנראה שזו דוגמה טובה לאדם שמתאמן ברצינות תקופה ארוכה עם גנטיקה בינונית.
Screenshot_2021-09-19-13-29-01-280_com.instagram.android.jpg

ובכוונה נתתי תמונה לא הכי מחמיאה כי לא חכמה להביא תמונה שבועיים לפני תחרות בשיא החיטוב ובתאורה מעולה. אנחנו מדברים על מראה ביום-יום.

זו רק דעתי האישית אבל כנראה שזו דוגמה טובה לאדם שמתאמן ברצינות תקופה ארוכה עם גנטיקה בינונית.
צפה בקובץ המצורף 70925

ובכוונה נתתי תמונה לא הכי מחמיאה כי לא חכמה להביא תמונה שבועיים לפני תחרות בשיא החיטוב ובתאורה מעולה. אנחנו מדברים על מראה ביום-יום.
אני לא יודע מה הגובה שלו, אבל הוא נראה עם גנטיקה דיי ELITE וממש לא ממוצעת בהנחה והוא טבעי

אני לא יודע מה הגובה שלו, אבל הוא נראה עם גנטיקה דיי ELITE וממש לא ממוצעת בהנחה והוא טבעי
אולי אני פשוט רגיל לפריקים כמו ג'ף ניפארד, אלפא דסטיני וכו' (בהנחה שהם טבעיים). אבל ביחס ל10 שנות אימונים אני חושב שהבחור הזה השיג תוצאות מרשימות אבל בגדר האפשרי להרבה אנשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית