עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הם איזה 1.60... כנראה שבמציאות אם אתה תראה אותו הוא יהיה הרבה יותר גדול מהם, יש קטע שאנשים נמוכים נראים גדולים בתמונות, כי הם נמוכים.. וההיפך לגבוהים, מישהו גבוה עצום בכיף יכול להראות יחסית קטן בתמונות ורק שתפגוש אותו במציאות אתה תראה כמה הוא גדולאולי אני פשוט רגיל לפריקים כמו ג'ף ניפארד, אלפא דסטיני וכו' (בהנחה שהם טבעיים). אבל ביחס ל10 שנות אימונים אני חושב שהבחור הזה השיג תוצאות מרשימות אבל בגדר האפשרי להרבה אנשים.
הם בסביבות ה1.70 אם אני לא טועה אבל בכל אופן אני מסכים איתך, הרבה פעמים אנשים נמוכים נראים יותר מאסיבים מאנשים גבוהים. אבל מה שאני בא לומר זה שלבן אדם יש פיזיק מצוין אבל לא ברמה פריקית. הוא לא ענק על אחוז שומן חד ספרתי. לפי דעתי זה משהו שניתן להגיע אליו אחרי 10 שנים של אימונים טובים.הם איזה 1.60... כנראה שבמציאות אם אתה תראה אותו הוא יהיה הרבה יותר גדול מהם, יש קטע שאנשים נמוכים נראים גדולים בתמונות, כי הם נמוכים.. וההיפך לגבוהים, מישהו גבוה עצום בכיף יכול להראות יחסית קטן בתמונות ורק שתפגוש אותו במציאות אתה תראה כמה הוא גדול
לדעתכם הוא טבעי? אני ממש מתלבט עליוג'ף ניפארד
לדעתכם הוא טבעי? אני ממש מתלבט עליו
הוא טבעי כמו שיורד שלג בתל אביבלדעתכם הוא טבעי? אני ממש מתלבט עליו
ספורטאים מצליחים לעבור את הבדיקות של USADA בUFC ואת הבדיקות באולימפיאדה.
סלחו לי אם אני מפקפק ביעילות הבדיקות בתחרויות בילנדינג שברובן המתחרים נראים כמו טרן על שתי רגליים.
בודיבילדינג כתחום לא מעניין אותי, אז אין לי מושג.איפה יש איגוד עם בדיקות בארץ שהמתחרים נראים ככה?
בודיבילדינג כתחום לא מעניין אותי, אז אין לי מושג.
דיברתי על התחום הזה ככלל.
מאמין שבארץ המתחרים יותר 'ריאליסטים' למתאמן טבעי ועדיין יש את האופציה שחלקם מזריקים ואין להם באמת מושג מה הם עושים.
מאמין שבארץ המתחרים יותר 'ריאליסטים' למתאמן טבעי ועדיין יש את האופציה שחלקם מזריקים ואין להם באמת מושג מה הם עושים.