הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיתוח גוף בצורה טבעית

bmba0010

משתמש מתחיל
42
2
נק' מוניטין:
12
42
2
היי תנו לי דוגמאות טבעיות של אנשים שהגיעו לתוצאות מרשימות בצורה טבעית אבל לא עילויים גנטים אלא אנשים שפשוט התאמנו בצורה נכונה במשך 5-7 שנים

אולי אני פשוט רגיל לפריקים כמו ג'ף ניפארד, אלפא דסטיני וכו' (בהנחה שהם טבעיים). אבל ביחס ל10 שנות אימונים אני חושב שהבחור הזה השיג תוצאות מרשימות אבל בגדר האפשרי להרבה אנשים.
הם איזה 1.60... כנראה שבמציאות אם אתה תראה אותו הוא יהיה הרבה יותר גדול מהם, יש קטע שאנשים נמוכים נראים גדולים בתמונות, כי הם נמוכים.. וההיפך לגבוהים, מישהו גבוה עצום בכיף יכול להראות יחסית קטן בתמונות ורק שתפגוש אותו במציאות אתה תראה כמה הוא גדול

הם איזה 1.60... כנראה שבמציאות אם אתה תראה אותו הוא יהיה הרבה יותר גדול מהם, יש קטע שאנשים נמוכים נראים גדולים בתמונות, כי הם נמוכים.. וההיפך לגבוהים, מישהו גבוה עצום בכיף יכול להראות יחסית קטן בתמונות ורק שתפגוש אותו במציאות אתה תראה כמה הוא גדול
הם בסביבות ה1.70 אם אני לא טועה אבל בכל אופן אני מסכים איתך, הרבה פעמים אנשים נמוכים נראים יותר מאסיבים מאנשים גבוהים. אבל מה שאני בא לומר זה שלבן אדם יש פיזיק מצוין אבל לא ברמה פריקית. הוא לא ענק על אחוז שומן חד ספרתי. לפי דעתי זה משהו שניתן להגיע אליו אחרי 10 שנים של אימונים טובים.

ספורטאים מצליחים לעבור את הבדיקות של USADA בUFC ואת הבדיקות באולימפיאדה.
סלחו לי אם אני מפקפק ביעילות הבדיקות בתחרויות בילנדינג שברובן המתחרים נראים כמו טרן על שתי רגליים.

ספורטאים מצליחים לעבור את הבדיקות של USADA בUFC ואת הבדיקות באולימפיאדה.
סלחו לי אם אני מפקפק ביעילות הבדיקות בתחרויות בילנדינג שברובן המתחרים נראים כמו טרן על שתי רגליים.

איפה יש איגוד עם בדיקות בארץ שהמתחרים נראים ככה?

איפה יש איגוד עם בדיקות בארץ שהמתחרים נראים ככה?
בודיבילדינג כתחום לא מעניין אותי, אז אין לי מושג.
דיברתי על התחום הזה ככלל.

מאמין שבארץ המתחרים יותר 'ריאליסטים' למתאמן טבעי ועדיין יש את האופציה שחלקם מזריקים ואין להם באמת מושג מה הם עושים.

בודיבילדינג כתחום לא מעניין אותי, אז אין לי מושג.
דיברתי על התחום הזה ככלל.

מאמין שבארץ המתחרים יותר 'ריאליסטים' למתאמן טבעי ועדיין יש את האופציה שחלקם מזריקים ואין להם באמת מושג מה הם עושים.

בספק שבארץ זה קורה, להסתכן בקנס עתק בשביל סיכוי לנצח חבורה של שחיפים בתחרות טבעית נשמע לי מטומטם.

מה גם שבכל התחרויות שהייתי וראיתי לא היה משהו יוצא דופן.

לגבי חו״ל אני מסכים לגמרי.

אפשר לקחת סטרואידים וגם לדעת איך להתאמן ולאכול. אבל לא בטוח שמי שעומד בשני הדברים האלה מספיק מטומטם גם בשביל להזריק ולהתחרות בתחרות של טבעיים.

מי שמתרץ בדיקת פוליגרף וחתימה על איזה מסמך, ובדיקת שתן עלובה כעירבון לנטרולו אסטתיקו משלה את עצמו. עשו ועושים את זה בליגות מתקדמות עם משאבים יותר גדולים.

ההבדל היחיד והמשמעותי הוא שישראל היא מדינה קטנה מאוד, ומי שעושה את זה צריך להיות דיסקרטי ביותר.

בכל מקרה מי שהולך להתחרות בתחרות של טבעיים ומזריק, חייב לדעת מה הוא עושה, אחרת הוא פשוט ייתפס בקלות.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית