עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז מה לעשות אם אני לא אוהב את הגוף שלי?לדעתי לא כדאי להיות בגירעון קלורי (חיטוב) בגיל הזה, הגוף שלך צריך את האקסטרא קלוריות לתהליכים של גדילה והתפתחות וגירעון יכול לפגוע בהם.
זה לא דבר קבוע לכולם, אתה צריך לעקוב אחרי המשקל ולשנות את הקלוריות לפי המשקלאם אני אוכל 1900 קלוריות ביום זה סבבה לחיטוב או יותר מידי?
אתה צריך לעקוב אחרי המשקל ולשנות את הקלוריות לפי המשקל
אבל במקרה כזה גם הניטרלי משתנה לא? ואז בכל מקרה צריך לחפש אותו מחדש. יש לך דרך יותר יעילה במצב שלולא בהכרח שהחוק הזה יהיה יעיל/הגיוני עבורו כמו אצל אדם מבוגר.
תחשוב על זה שאם הוא נשאר על 70 ק"ג ומוסיף עוד 10 ס"מ הגוף ייראה אחרת לגמרי. המעקב צריך לקחת את זה בחשבון.
אני בן 14 ואני רוצה לעשות חיטוב כי אני קצת שמן
אני מטר 63 ושוקל 70 ואני רוצה להוריד 10 קילו פחות או יותר
זה לא יפגע לי בגדילה?
אם אני אוכל 1900 קלוריות ביום זה סבבה לחיטוב או יותר מידי?
שים לב מה יובל רשם לך. אתה בגיל מאוד צעיר וגירעון יכול לפגוע לך בהתפתחות.יכול לפגוע בגדילה אם אתה עושה דברים לא נכון, פנה לייעוץ לתזונאי שעובד עם בני נוער (מדגיש - תזונאי קליני מוסמך, לא מאמן כושר או יועץ תזונה שלא יכול לקרוא עקומת גדילה או לאתר FTT בהצלחה). כמו כן, תוודא שאתה במעקב גדילה אצל הרופא תוך כדי התהליך.
בנוסף, כל עוד אתה עדיין גובה, קח בחשבון שגם שמירה על המשקל הנוכחי (או ירידה קטנה יותר) בשילוב כמה ס"מ נוספים לגובה ישנו את הרכב הגוף בצורה ניכרת.