- פותח/ת השרשור
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסתבר שכן העלתי שריר אחרי שירדתי באחוזי שומן, עדיין רוצה להמר נגדי? בנובמבר אני מתחרה בתחרות הראשונה שלי במן פיזיק. אני אגיע ל7 אחוז שומן לפחות אם לא פחות לתחרות וישתיק את כולם.. כרגע אני שוקל 100 קילו.אותו דבר.
תרד בשומן, אולי תראה הבדל. אני מהמר שגם אז לא גדול במיוחד.
בהצלחה גברמסתבר שכן העלתי שריר אחרי שירדתי באחוזי שומן, עדיין רוצה להמר נגדי? בנובמבר אני מתחרה בתחרות הראשונה שלי במן פיזיק. אני אגיע ל7 אחוז שומן לפחות אם לא פחות לתחרות וישתיק את כולם.. כרגע אני שוקל 100 קילו.
תשמע שייפ מרשים ביותר מי ליווה אותך?קצת תמונות מההתקדמות, שינוי של חודשיים וחצי עד לתחרות הראשונה.
הייתה לי תחרות לפני שבועיים אמנם לא זכיתי זה היה בשביל הנסיון אבל הגעתי עם שייפ לא רע בכלל לפעם ראשונה לחיטוב רציני ראשון.
עוד יום יש לי עוד תחרות ואז אני מתחיל מסה נקיה לגדול לאט לאט בשריר כמה שיותר נקי ואני אבוא גדול יותר וחטוב יותר בתחרויות הבאות.
סך הכל נהנתי מאוד מהתהליך למדתי הרבה על עצמי לקחתי אתגר מאוד רציני וקשה שעות של אירובי כל יום אימוני כוח גם בימי מנוחה אירובי של שעות תזונה ממש קפדנית ספרתי כל גרם, אבל בסוף הכל היה שווה את זה. שמח לשתף
תודה רבה, נתן גרסין.תשמע שייפ מרשים ביותר מי ליווה אותך?
באמת שיש לך פוטנציאל אדיר בעיניי אין מה לומר כול הכבוד...ונתן תותח עשה איתך עבודה טובה מאודתודה רבה, נתן גרסין.
היה לי עוד תחרות לפני יום הנה תמונות באתי יותר חד גם לא זכיתי אבל הבאתי שיפור מהתחרות הקודמת בשבועיים הקצרים שהיו לי הבאתי את המקסימום. היה חוויה באמת נהנתי מהתחרות הזאת ממש, אי אפשר לעלות פה סרטונים ועוד באיכות טובה אז תסתפקו בתמונות.
עכשיו צריך לתת לגוף לנוח קצת להתאושש, כמה חודשים של מאזן ניטרלי עם אולי 100-200 קלוריות מעל ולצבור בשר וכמה שיותר נקי ואולי להתחרות עוד שנה, אבל בנתיים אני אתמקד במטרות אחרות בחיים, שמח להראות את השינוי שלי ולהראות שהכל אפשרי וגם בזמן הקצר הזה שהיה לי הבאתי את המיליון אחוז שלי ואני גאה בשייפ שהבאתי אתמול.
תודה רבה אחי! כיף לשמועבאמת שיש לך פוטנציאל אדיר בעיניי אין מה לומר כול הכבוד...ונתן תותח עשה איתך עבודה טובה מאוד