הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שוקולד אחד הטעימים והרבה קלוריות!!

מנחם360

משתמש פעיל
315
0
נק' מוניטין:
577
315
0
טוב אז סבא שלי בא מצאפת והוא קנה כל מיני שוקולדים וכאלה,
יש שם חטיף שוקולד שקוראים לו SMIRK שהוא 60 גרם ויש בוא 370 קלוריות,יש גם בטעם קרמל שזה פחות(בערך 300).

ויש עוד איזה משהו כזה שזה כמו כיףכיף כזה קוראים לזה TAKE2 זה כל חטיף 50 גרם, וזה 650 קלוריות ל100 גרם!(2 חטיפים)

ועוד איזה משהו בהכתב שם לא כלכך ברור שזה כמו חטיף שוקולד במילוי שוקולד לבן בפנים עם וופל וציפוי שוקולד מריר בפנים!וזה גם בערך 600 קלוריות ל100 גרם!!
ועוד כמה דברים!

אני לא יודע עד כמה יש את זה בארץ כי בחיים לא ראיתי את זה פה,אם מישהו מכיר את זה ומכיר מקום בארץ שיודיע,כי זה הולך להיגמר לי!

למי שרוצה ליראות איך זה נראה שייכנס לתמונות בגוגל וירשום PASKESZ ויראה יש שם עוד מלא דברים!

נערך לאחרונה:
חוץ מהנאה ופוטנציאל להשמנה איך זה כל כך תורם לתמונה הכוללת?

אני מבין את עניין הקלוריות. עוד סיבה?

לא רציתי להגיד אתזה אחי אבל אתה -מושפע-

חו******.
תאכל בשביל הכיף שלך,לא חייב לדווח כל דבר בפורום אחי,רוב הפוסטים פה הם שטותיים ובדיחות בין חברי הפורום,לא צריך להסחף ולקחת את זה כל כך רחוק.
ובתאכלס הפוסט היה יכול להיות יותר טוב אם במקום לכתוב ערכים הייתה מגיב על הטעם ונותן המלצה לפי זה.
רוב השוקולדים למיניהם הם 400-600 קלוריות ל100 גרם.
אבל אם כבר פתחתם פוסט כזה,
אכלתי אוראו עם מילוי שוקולד כפול,פעם ראשונה שראיתי כזה,קניתי בשקם ב8 שקל ל12 עוגיות(קופסא עם 3 שקיות קטנות) אחד הטעימים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית