עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מתחת לזה ככל הנראה לא תראה תרומה, כי העצימות לא תהיה שם כדי לייצר אדפטציהברור לי. אבל אם מגיע שלב שבלי תרגילי עזר אתקע, אז אני מכניס קצת עזר אבל עדיין כדי להתקדם בבסיסיים, להישאר עדיין על טווח של rir5-0?
תודה רבה, ענית לי בדיוק על מה שחיפשתי תשובה.מתחת לזה ככל הנראה לא תראה תרומה, כי העצימות לא תהיה שם כדי לייצר אדפטציה
ואם אתה נתקע בתרגילי הבסיס שלך, אולי זה כי יש יותר מדי נפח? אולי דווקא הורדת סטים תעזור? שיפור שינה, תזונה וכו ולא דווקא הוספת נפח.
תרגילי עזר זה לא פתרון פלא לדחוף התקדמות איפה שאין
חחחחחחח ענקמאיפה כולם יודעים את השם שלי לעזאזל
כפיפות ופשיטות מרפקים, מתח ומקבילים, ובטן. כל אלה צריך להתקדם בהם רק אם ממש קל לך. השאלה שלי זה קל=יותר מRir 5?ואיזה תרגילים יש שלא מתקדמים בהם
התקדמות מטורפת במשקלי עבודה בתרגילי בסיס, מה לא תועלת בזה?SS זה שלב שאני דילגתי עליו פשוט כי לא מצאתי תועלת בתכנית כזו
חחחחחחח ענק
כפיפות ופשיטות מרפקים, מתח ומקבילים, ובטן. כל אלה צריך להתקדם בהם רק אם ממש קל לך. השאלה שלי זה קל=יותר מRir 5?
התקדמות מטורפת במשקלי עבודה בתרגילי בסיס, מה לא תועלת בזה?
אתה לא מצליח להתקדם בתרגילי עזר בתוכנית כמו ss? זה מפתיע כי הנפח לגוף העליון בתוכנית המקורית הוא די בדיחה ובגלל זה יש גם צורך בתרגילי עזרחחחחחחח ענק
כפיפות ופשיטות מרפקים, מתח ומקבילים, ובטן. כל אלה צריך להתקדם בהם רק אם ממש קל לך. השאלה שלי זה קל=יותר מRir 5?
התקדמות מטורפת במשקלי עבודה בתרגילי בסיס, מה לא תועלת בזה?
לא פתחתי את הנושא כי נתקעתי, ובכל מקרה אני לא עושה ss. פתחתי את הנושא כי אני עושה תרגילי עזר שאני לא בטוח שתורמים משהו (המטרה שלהם זה להוסיף טיפה עבודת בילדינג אחרי הבסיס, כי בגלל שיש לי חוסר בציוד נורמאלי האימון שלי מאוד קצר ודורש ממש קצת מהגוף שלי, אז חשבתי אם כבר יש לי אנרגיה מיותרת למה לא להשקיע אותה במשהו אחר).אתה לא מצליח להתקדם בתרגילי עזר בתוכנית כמו ss? זה מפתיע כי הנפח לגוף העליון בתוכנית המקורית הוא די בדיחה ובגלל זה יש גם צורך בתרגילי עזר
להגיע בחודשיים עד ארבע מ40 קילו דדליפט ל140 קילו דדליפט זה לדעתי התקדמות מטורפת."מטורפת" אתה לא תראה לרוב אנשים מגיעים למספרים גבוהים איתה, זה התחלה חמודה
אתה יכול לפרט? כי אני רואה הרבה תגובות רעות פה בפורום לתוכנית ואני באמת לא מבין למה, ואף אחד לא מסביר.אבל ברגע שיש הבנה בסיסית של תכנון אימונים כמו שצריך אתה מבין שהיא מגבילה מאוד את המתאמן, לטוב ולרע.
הבנתישוב אני לא מכיר שבתכנית המקורית יש תרגילי עזר, ואם יש ואומרים פשוט קל זה כמו להגיד למתאמן לעשות 3X12 יד קדמית. זה ניתן להמון פרשנות וצריך לשאול את המשורר ולא אותי
🤣🤣🤣ולא עניתי לי על השאלה:97:
תרגילי עזר זה אחלה במקום לעשות עכשיו 10 סטים של סקוואט ולגמור על המערכת עצבים שלך אתה יכול לעשות 4-5 סטים ולפמפם קצת מכונות לארבע ראשי ולהאמסטרינגס, בכללי אין לי הרבה ניסיון עם תרגילי עזר בSS אבל אני די בטוח שבספר מצוין הכל, אישית כשמדובר בתרגילי עזר אני הייתי בוחר טווח מסוים כגון 3X12 ואחרי שבוע מנסה לרדת ל3X10 עם משקל כבד יותר, ככה אתה מיישם פרוגרסיב אוברלואדלא פתחתי את הנושא כי נתקעתי, ובכל מקרה אני לא עושה ss. פתחתי את הנושא כי אני עושה תרגילי עזר שאני לא בטוח שתורמים משהו (המטרה שלהם זה להוסיף טיפה עבודת בילדינג אחרי הבסיס, כי בגלל שיש לי חוסר בציוד נורמאלי האימון שלי מאוד קצר ודורש ממש קצת מהגוף שלי, אז חשבתי אם כבר יש לי אנרגיה מיותרת למה לא להשקיע אותה במשהו אחר).
לדעתך איך מתקדמים בתרגילי עזר בss לדוגמא?
להגיע בחודשיים עד ארבע מ40 קילו דדליפט ל140 קילו דדליפט זה לדעתי התקדמות מטורפת.
אתה יכול לפרט? כי אני רואה הרבה תגובות רעות פה בפורום לתוכנית ואני באמת לא מבין למה, ואף אחד לא מסביר.
הבנתי
🤣🤣🤣
סתם סתם, השם שלך נמצא בכל נושא פה בפורום בערך, מה גם שאתה מעלה את אותם סרטונים ותמונות פה ובפייסבוק.
נניח אתה מתקדם 5 קילו בשבוע בדדליפט? כלומר 20 קילו בחודש ממשקל התחלתי שהוא לא מירבי גם ככה?, ששוב ברמות האלו זה קצב התקדמות מאוד סביר. זה אומר שתתקדם ל80 קילו נניח ובאמת התחלת ב40 שלדעתי לגבר בריא אין שום עסק להתחיל תכנית עם מתחת ל60 קילו מינימום (מנסיות האנקדוטי שלי)להגיע בחודשיים עד ארבע מ40 קילו דדליפט ל140 קילו דדליפט זה לדעתי התקדמות מטורפת.
אני מדבר נטו על SS לפי כוונת המשורר ולא פרשנות והתאמות אישיות, כי משם זה כבר לא SS אלא תכנית אחרת, ואי אפשר לקחת עליה קרדיט לכאן או לכאן.אתה יכול לפרט? כי אני רואה הרבה תגובות רעות פה בפורום לתוכנית ואני באמת לא מבין למה, ואף אחד לא מסביר.
5-20 תלוי אם יש אימון אחד או שניים השבוע שיש בהם דדליפט. ותלוי אם אתה בהתחלה או בסוף התוכנית.נניח אתה מתקדם 5 קילו בשבוע בדדליפט
כל הקטע של מתחילים שהם לא יכולים לייצר כוח מרבי גם ככה.ממשקל התחלתי שהוא לא מירבי גם ככה
מישהו שבחיים לא התאמן לא יצליח בדרך כלל למשוך 60 קילו על הפעם הראשונה, אבל זה תלוי מתאמן.לדעתי לגבר בריא אין שום עסק להתחיל תכנית עם מתחת ל60 קילו מינימום
זה דווקא מה שאני אוהב בתוכנית, אתה עוד מתאמן מתחיל ולא מבין כלום מהחיים שלך. העדפה אישית ובחירת תרגילים- יש פה את עיקרון הספסציפות שאתה מאמן כמעט רק את התרגילי בסיס שרצית מראש- סקוואט, בנץ, דדליפט ופרס. התקדמות- אני לא רואה סיבה שמתאמן מתחיל יצטרך להתקדם בצורה מיוחדת כי הוא עדיין מתחזק מאימון לאימון. מאמץ סובייקטיבי- מתאמן מתחיל כנראה לא כל כך ידע איך לדרג את המאמץ שלו ובכל מקרה השיא שלו נשבר כל שבוע אז אי אפשר להשוות משקלים. אימון יתר כנראה לא יקרה בתוכנית כי היא עושה את המינימום של המינימום של הנפח. אז בשורה התחתונה כן, זה פשוט להוסיף 2.5 קילו כל אימון ולסתום את הפה, כמו שצריך למתאמן מתחיל לדעתי. אבל עכשיו הבנתי מה אתה אמרת קודם:כמאמן היא מגבילה אותך במודל ההתקדמות, בחירת תרגילים, אין מקום להעדפה אישית, אין למאמץ סובייקטיבי, אין לסממנים לאימון יתר. פשוט להוסיף 2.5 קילו באימון עד שאי אפשר יותר.
שזה טוב לדעתי למתאמן מתחיל שעוד לא מכיר את עצמו וגם לא צריך תוכנית מיוחדת כדי להתאמן. אבל סופסוף הבנתי למה לא אוהבים אותה פה.אבל ברגע שיש הבנה בסיסית של תכנון אימונים כמו שצריך אתה מבין שהיא מגבילה מאוד את המתאמן, לטוב ולרע.
היא למתחילים? הייתי בטוח שהיא לבינוניים.כמו למשל 5/3/1,
היא מוסיפה משקל מאימון לאימון? ועד איפה אפשר להגיע איתה?שאשכרה אפשר להתקדם איתה לטווח מאוד רחוק.
בטן, מתח מקבילים, ועבודת ידיים. אני מדבר על תוכניות כמו ss וטקסס שהרוב הגדול שם זה עבודה על התרגילים הבסיסיים והעזר צריך להיות קל.לא קראתי את כל השירשור.
למה אתה מתכוון כשאתה אומר תרגילי עזר?
לא היה לי מקרה אחד כמאמן במכון ציבורי שמישהו בא אלי ולא התחיל עם 60 קילו, (שהיה בריא ללא פציעות שהגבילו אותו במהלך האימון)מישהו שבחיים לא התאמן לא יצליח בדרך כלל למשוך 60 קילו על הפעם הראשונה, אבל זה תלוי מתאמן.
לא דיברתי על מאמץ מירבי, וכן הם יכולים, מאמץ מרבי זה המקסימום שהם יכולים לייצר ברגע נתון, זה שעם אימון ממושך ניתן להפיק יותר כוח על X מסת שריר עניין אחר.כל הקטע של מתחילים שהם לא יכולים לייצר כוח מרבי גם ככה.
זה דווקא מה שאני אוהב בתוכנית, אתה עוד מתאמן מתחיל ולא מבין כלום מהחיים שלך. העדפה אישית ובחירת תרגילים- יש פה את עיקרון הספסציפות שאתה מאמן כמעט רק את התרגילי בסיס שרצית מראש- סקוואט, בנץ, דדליפט ופרס. התקדמות- אני לא רואה סיבה שמתאמן מתחיל יצטרך להתקדם בצורה מיוחדת כי הוא עדיין רק מתרגל לעומס ועוד לא באמת מתחזק. מאמץ סובייקטיבי- מתאמן מתחיל כנראה לא כל כך ידע איך לדרג את המאמץ שלו ובכל מקרה השיא שלו נשבר כל שבוע אז אי אפשר להשוות משקלים. אימון יתר כנראה לא יקרה בתוכנית כי היא עושה את המינימום של המינימום של הנפח. אז בשורה התחתונה כן, זה פשוט להוסיף 2.5 קילו כל אימון ולסתום את הפה, כמו שצריך למתאמן מתחיל לדעתי. אבל עכשיו הבנתי מה אתה אמרת קודם:
אין תכנית למתחילים או מתקדמים, יש תכנית לכל מתאמן שתתאים לצרכים שלוהיא למתחילים? הייתי בטוח שהיא לבינוניים.
לא בדיוק, עבודה עם amraps ונסיות לשבור שיאי חזרות על משקלים פה ושם. ההתקדמות שמרנית מאוד אבל מתוך זה ניתן לקחת אותה מאוד רחוק. ואני מעדיף להמליץ בשלוף למישהו על תכנית שתעבוד בסבירות גבוה להרבה זמן מאשר לתת תכנית שיש סבירות שלא תעבוד ותבזבז לו חודשים מהחיים שלו.היא מוסיפה משקל מאימון לאימון? ועד איפה אפשר להגיע איתה?
מתאמן מתחיל שיבצע תוכנית למתקדמיםאין תכנית למתחילים או מתקדמים, יש תכנית לכל מתאמן שתתאים לצרכים שלו
איזה חפרת, נהניתי לקרוא את זהואו חפרתי, מה שקורה שאין כוח ללמוד לפסיכומטרי 🙁
אני שואל הפוך, אם אתה רוצה לעשות תרגילי עזר כמה שיותר קלים, כמה קלים לדעתך הם צריכים להיות?מצד רביעי, אם אתה אוהב להגיע לכשל בסט האחרון כדי להרגיש שנתת הכל, ואתה לא מרגיש אחרי זה שזה גמר אותך יותר מידי ומשפיע על שאר האימונים בשבוע, תן בראש, לא חושב שיהיה נזק מסויים בזה.
אני שואל הפוך, אם אתה רוצה לעשות תרגילי עזר כמה שיותר קלים, כמה קלים לדעתך הם צריכים להיות?
ולכוח? פחות או יותר ממה שציינת?הייתי אומר שמתחת ל RPE6/RIR4 אתה מבזבז את זמנך אם המטרה היא היפרטרופיה. אבל אולי יש מחקרים שמראים אחרת, אין לי מושג.