לא עסק מניב מידי, בעיקר יכול לשמש כהשלמת הכנסה בקטנה ממה שאני מכיר מאנשים ששנים בזהאני עוסק בדרופשיפינג
עם זה אני מסכיםמרתי שעם הקרבה ועבודה קשה אפשר בהחלט להצליח
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא עסק מניב מידי, בעיקר יכול לשמש כהשלמת הכנסה בקטנה ממה שאני מכיר מאנשים ששנים בזהאני עוסק בדרופשיפינג
עם זה אני מסכיםמרתי שעם הקרבה ועבודה קשה אפשר בהחלט להצליח
לא עסק מניב מידי, בעיקר יכול לשמש כהשלמת הכנסה בקטנה ממה שאני מכיר מאנשים ששנים בזה
עם זה אני מסכים
מאיפה אתה ממליץ ללמוד את התחום?אני עוסק בדרופשיפינג
העצה הכי טובה שתקבל פה בעניין הזה. קשרים ויצירת קשרים עוזר מאוד.ממה שאתה מכיר, תכיר את האנשים הנכונים ותראה שרווח יש, ויש בכל תחום.
כאחד שגר פה ומתמצא בעניין, צריך להיות מאוד נישתי כבר כי יש מלא כאלה (לפחות היו לפני הקורונה, כרגע כל מכולה עולה כמו דירה בתל אביב)המשך אסע לסין ואחתים חוזה עם ספק שישלח מוצרים לארץ וככה השילוחים יהיו מהירים יותר.
לקחתי קורס מudemy כדי ללמוד את התחום באופן כללי ולהבין איך המערך עובד, עוד לפני שהתחלתי הייתי מוכר ומתעסק בשיווק אז זה הגיע לי באופן פשוט יותר.מאיפה אתה ממליץ ללמוד את התחום?
בעבודה קשה ונכונה תוך כמה זמן אפשר להפוך את זה להכנסה של כמה אלפים בחודש?
אני אומר שזו עצה גרועה להגיד לבחור בן 22:כי אתה אומר לא לתת את העצה הזאת לאדם שיוצא מהצבא, למה?
איך משתמע שהתכוונתי לזה:אל תחפש את הכסף תחפש לעשות את מה שאתה הכי רוצה לעשות
כי וואלה החלק הזה:אז אתה אומר לי להפסיק לעשות הרבה כסף?
פשוט לא נכון. כלומר נכון בחלק מהמקרים (חלק קטן לדעתי) אבל לרוב לא.הכסף יגיע עם התשוקה.
לא חייב בהכרח משהו שהוא יסבול איתו אבל כמו שאמרתי לא צריך ללכת לקיצוניות אחת או אחרת, ובתור עבודה זמנית כן הייתי מציע ללכת לאיפה שהוא יכול להרוויח הכי הרבה הכי מהר, לא בהכרח כסף בזמן קצר, אולי כלים להמשך, אולי להכיר את האנשים שיעזרו לו למנף את עצמו כמו שמישהו אמר כאן וכו'.שילך לאבטח ויסבול? שיחזור לתקןפת הצבא? לפני שנייה גזר חוגר.
אז אתה סותר את עצמך אחי, אמרת הכסף יגיע עם התשוקה. אם התשוקה שלי זה פילוסופיה? עכשיו אתה אומר שזו לא מחשבה רציונלית להרוויח כסף ממדעי הרוחללמוד מדעי הרוח ולצפות להרוויח כסף בהתאם זאת לא מחשבה רציונלית
יכול שלא הבנת אותי נכון, אסביר שוב.אני אומר שזו עצה גרועה להגיד לבחור בן 22:
איך משתמע שהתכוונתי לזה:
כי וואלה החלק הזה:
פשוט לא נכון. כלומר נכון בחלק מהמקרים (חלק קטן לדעתי) אבל לרוב לא.
מסכים ולזה בערך התכוונתי שלא צריך ללכת לקיצוניות אחת או אחרת, אם אני הכי אוהב בעולם פילוסופיה או נגיד לנגן מטאל על במה מול קהל, וואלה כנראה שלא אעשה כסף לא מזה ולא מזה אז כדאי למצוא עיסוק אחר, לא חייב להיות כזה שיהיה הכי רווחי אם אני אסבול מזה.שיש המון דברים בעולם שאתה תאהב, וחלק אםשר לייצר איתם כסף
מסכיםדעתי האישית שלעשות כסף מכובד באופן קבוע ממשהו שאתה אוהב שווה פי 20 ממשכורת קצת גבוה יותר אבל מעבודה שאתה לא סובל.
מסכים ולזה בערך התכוונתי שלא צריך ללכת לקיצוניות אחת או אחרת, אם אני הכי אוהב בעולם פילוסופיה או נגיד לנגן מטאל על במה מול קהל, וואלה כנראה שלא אעשה כסף לא מזה ולא מזה אז כדאי למצוא עיסוק אחר, לא חייב להיות כזה שיהיה הכי רווחי אם אני אסבול מזה.
מסכים
יפה...אם החלום שלך זה לעמוד מול במה עם קהל של עשרות אלפים ולנגן מטאל, זה יכול לקרות, פשוט אל תעזוב את העבודה הנוכחית ותשלב בין השניים עד שהמפיק יחתים אותך:victory:
חד משמעית בעדיפות עליונהתתחיל מזה שתהגר מעפולה..
דעה חשובה והכל, אבל הינה שגויה.דעתי שתמיד יש, אבל זו רק דעתי.
מה זה משנה לי אם אתה חושב שזה שגוי? זאת דעתך וזאת דעתי, אין באמת נכון או לא נכון.דעה חשובה והכל, אבל הינה שגויה.
האם יש לך משפחה?ילדים?גר לבד?
יש נכון לא נכוןמה זה משנה לי אם אתה חושב שזה שגוי? זאת דעתך וזאת דעתי, אין באמת נכון או לא נכון.
איך קבעת שדרך מסויימת לא רווחית?יש נכון לא נכון
אתה טועה לא כך אחד יכול ללכת אחרי החלום כי אם החלום שלך לא רווחי אתה לא עומד לעשות בו יותר מידי כסף
מה לעשות שיש עבודות שאי אפשר להיות עשיר בהם חיים קשיםאיך קבעת שדרך מסויימת לא רווחית?
אתה צוחק עלי, נכון?מה זה משנה לי אם אתה חושב שזה שגוי? זאת דעתך וזאת דעתי, אין באמת נכון או לא נכון.