הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כיוון תעסוקתי- שנה אחרי השחרור

• פותח/ת השרשור Ger
  • פורסם בתאריך
לא עסק מניב מידי, בעיקר יכול לשמש כהשלמת הכנסה בקטנה ממה שאני מכיר מאנשים ששנים בזה

עם זה אני מסכים

ממה שאתה מכיר, תכיר את האנשים הנכונים ותראה שרווח יש, ויש בכל תחום.
העיקר אצלי זה השיווק, הדרופ זה הדרך בא אני יכול להמיר את השיווק בכסף.
בהמשך אסע לסין ואחתים חוזה עם ספק שישלח מוצרים לארץ וככה השילוחים יהיו מהירים יותר.

ממה שאתה מכיר, תכיר את האנשים הנכונים ותראה שרווח יש, ויש בכל תחום.
העצה הכי טובה שתקבל פה בעניין הזה. קשרים ויצירת קשרים עוזר מאוד.

המשך אסע לסין ואחתים חוזה עם ספק שישלח מוצרים לארץ וככה השילוחים יהיו מהירים יותר.
כאחד שגר פה ומתמצא בעניין, צריך להיות מאוד נישתי כבר כי יש מלא כאלה (לפחות היו לפני הקורונה, כרגע כל מכולה עולה כמו דירה בתל אביב)

מה שהולך חזק מאוד זה זרים שמפתחים מוצר הנדסי (צעצוע, כלי עבודה וכאלה) , מוצאים משקיע שמנהל קבוצת מפעלים בסין כמו זה שאני עובד בו, מייצרים בסין ומפיצים דרך אמאזון או רשתות כאלה ברחבי אירופה וארה"ב.
בד"כ אין צורך להיות מהנדס בעצמך, אלא לבוא עם רעיון בר ביצוע מקורי ולשתף מהנדס מישראל שיפתח.
במפעל בסין אנחנו גם תומכים בפיתוח ולא בייצור.

נסחפתי 😃
בכל מקרה בהצלחה

מאיפה אתה ממליץ ללמוד את התחום?
בעבודה קשה ונכונה תוך כמה זמן אפשר להפוך את זה להכנסה של כמה אלפים בחודש?
לקחתי קורס מudemy כדי ללמוד את התחום באופן כללי ולהבין איך המערך עובד, עוד לפני שהתחלתי הייתי מוכר ומתעסק בשיווק אז זה הגיע לי באופן פשוט יותר.

וזה מאוד משתנה מאדם לאדם, אני בחודשיים הראשונים הפסדתי לא מעט כסף, צריך להיות עם ראש חזק ובידיעה שבתור התחלה להפסיד זה חלק מהתהליך.

כי אתה אומר לא לתת את העצה הזאת לאדם שיוצא מהצבא, למה?
אני אומר שזו עצה גרועה להגיד לבחור בן 22:
אל תחפש את הכסף תחפש לעשות את מה שאתה הכי רוצה לעשות
איך משתמע שהתכוונתי לזה:
אז אתה אומר לי להפסיק לעשות הרבה כסף?
כי וואלה החלק הזה:
הכסף יגיע עם התשוקה.
פשוט לא נכון. כלומר נכון בחלק מהמקרים (חלק קטן לדעתי) אבל לרוב לא.
שילך לאבטח ויסבול? שיחזור לתקןפת הצבא? לפני שנייה גזר חוגר.
לא חייב בהכרח משהו שהוא יסבול איתו אבל כמו שאמרתי לא צריך ללכת לקיצוניות אחת או אחרת, ובתור עבודה זמנית כן הייתי מציע ללכת לאיפה שהוא יכול להרוויח הכי הרבה הכי מהר, לא בהכרח כסף בזמן קצר, אולי כלים להמשך, אולי להכיר את האנשים שיעזרו לו למנף את עצמו כמו שמישהו אמר כאן וכו'.
ללמוד מדעי הרוח ולצפות להרוויח כסף בהתאם זאת לא מחשבה רציונלית
אז אתה סותר את עצמך אחי, אמרת הכסף יגיע עם התשוקה. אם התשוקה שלי זה פילוסופיה? עכשיו אתה אומר שזו לא מחשבה רציונלית להרוויח כסף ממדעי הרוח

אני אומר שזו עצה גרועה להגיד לבחור בן 22:

איך משתמע שהתכוונתי לזה:

כי וואלה החלק הזה:

פשוט לא נכון. כלומר נכון בחלק מהמקרים (חלק קטן לדעתי) אבל לרוב לא.
יכול שלא הבנת אותי נכון, אסביר שוב.
כסף זה מצרך חשוב, במיוחד במדינה כמו שלנו, צריך באמת לחרוק בשיניים בשביל להיות מבוסס ברמה כלכלית טובה.
כסף זה מצרך בין החשובים, מה שרציתי להעביר בתחילת השרשור, שיש המון דברים בעולם שאתה תאהב, וחלק אםשר לייצר איתם כסף, ודעתי האישית שלעשות כסף מכובד באופן קבוע ממשהו שאתה אוהב שווה פי 20 ממשכורת קצת גבוה יותר אבל מעבודה שאתה לא סובל.

אין בעיה בלהתחיל לעבוד במשהו שלא יהיה עבודת החלומות שלך, אבל הייתי מנסה לשלב בין השיניים, בשביל שאחרי תקופה מסויימת תוכל לעסוק במה שבאמת רצית ב100%, וזאת הייתה גם הדרך שלי.

שיש המון דברים בעולם שאתה תאהב, וחלק אםשר לייצר איתם כסף
מסכים ולזה בערך התכוונתי שלא צריך ללכת לקיצוניות אחת או אחרת, אם אני הכי אוהב בעולם פילוסופיה או נגיד לנגן מטאל על במה מול קהל, וואלה כנראה שלא אעשה כסף לא מזה ולא מזה אז כדאי למצוא עיסוק אחר, לא חייב להיות כזה שיהיה הכי רווחי אם אני אסבול מזה.
דעתי האישית שלעשות כסף מכובד באופן קבוע ממשהו שאתה אוהב שווה פי 20 ממשכורת קצת גבוה יותר אבל מעבודה שאתה לא סובל.
מסכים

מסכים ולזה בערך התכוונתי שלא צריך ללכת לקיצוניות אחת או אחרת, אם אני הכי אוהב בעולם פילוסופיה או נגיד לנגן מטאל על במה מול קהל, וואלה כנראה שלא אעשה כסף לא מזה ולא מזה אז כדאי למצוא עיסוק אחר, לא חייב להיות כזה שיהיה הכי רווחי אם אני אסבול מזה.

מסכים

אם החלום שלך זה לעמוד מול במה עם קהל של עשרות אלפים ולנגן מטאל, זה יכול לקרות, פשוט אל תעזוב את העבודה הנוכחית ותשלב בין השניים עד שהמפיק יחתים אותך:victory:

upload_2021-10-8_16-58-42.png

כמה דברים
1. אל תבזבז תזמן.
2. תחשוב על לימודים, מה אתה רוצה ללמוד, מה התנאי קבלה, מה אתה צריך לעשות כדי להתקבל.. אל תתפשר על מוסד לימודים
3. תעבוד תחסוך וכמובן תכייף, תנצל את השנים הללו שאין לך מחויבות

מה זה משנה לי אם אתה חושב שזה שגוי? זאת דעתך וזאת דעתי, אין באמת נכון או לא נכון.
יש נכון לא נכון

אתה טועה לא כך אחד יכול ללכת אחרי החלום כי אם החלום שלך לא רווחי אתה לא עומד לעשות בו יותר מידי כסף

מה זה משנה לי אם אתה חושב שזה שגוי? זאת דעתך וזאת דעתי, אין באמת נכון או לא נכון.
אתה צוחק עלי, נכון?
יש פה נכון ולא נכון. הטענה שלך לא נכונה.
"תרדוף אחרי החלומות שלך"-אתה יודע מה הסיכוי של ההצלחה של דבר כזה ועוד במצב שאין לך גיבוי כלכלי או שיש לך משפחה וכדומה...?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית