הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רגישות בברך ברגל שמאל

refact

משתמש מתחיל
52
4
נק' מוניטין:
4
52
4
התחלתי להגיע למשקל כבד בסקוואט יחסית למשקל גוף שלי (שוקל 72 מרים 127) בן 21 מתאמן בערך שנתיים 3 אימונים בשבוע ולפני חודשיים עברתי לתכנית לינארית בריא בד"כ הכאבים שמתוארים כאן התחילו בשבוע האחרון אחרי הסקוואט.
אני מתחיל להרגיש אחרי הסקוואט קצת כאבים בברך רק ברגל שמאל ולפעמים שאני הולך מרגיש רגישות בברך, כשאני ישן על הצד השמאלי מרגיש רגישות בברך ובארבע ראשי. זה פציעה? מה עליי לעשות? תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
זה מגביל אותך?

אם לא הכל טוב

במידה ואתה מרגיש החמרה בכאב הייתי מנסה אולי להוריד משקלים/לרווח את אימוני הסקואט שלך אחד מהשני/ להתקדם בעזרת סטים יותר מאשר משקל

זה לא מגביל אותי, אבל אני רוצה להיות על זה שלא תהיה פציעה.
אני מתאמן סקוואט שלושה פעמים בשבוע 1- עצימות (100%) 2 - (התאוששות - משקלים קלים ביחס למאה אחוז) 3 - מעלה משקל
מעדיף לא להוריד משקל. יש עוד אופציות?

זה לא מגביל אותי, אבל אני רוצה להיות על זה שלא תהיה פציעה.
אני מתאמן סקוואט שלושה פעמים בשבוע 1- עצימות (100%) 2 - (התאוששות - משקלים קלים ביחס למאה אחוז) 3 - מעלה משקל
מעדיף לא להוריד משקל. יש עוד אופציות?
תגדיר אימון התאוששות, איזה % מ1RM זה?

ולהיות בטוח שלא תהיה פציעה אתה לעולם לא יכול להיות. בסך הכל יכול להתאמן בשכל, שזה יותר במקום של תכנון מאשר "להקשיב לגוף"

כאב בא והולך עם הזמן ולא בהכרח קשור לנזק פיזי לרקמה או משהו. אני יכול להגיד עלי שאני לפחות מחצית מהזמן עם כאבים כאלו ואחרים וזה פשוט לא מעניין, כי אין החמרה, ואין פגיעה בביצועים.

אם לא באלך להוריד משקל הייתי משנה את תדירות האימוני סקואט שלך, וברמת התכנון שלך זה נראה פח אשפה אם אתה הולך על תנועה כמו סקואט לכשל כל שבוע ומתפלל שהמשקל יעלה. אבל זה עניין אחר.

• פותח/ת השרשור
איפה אמרתי שאני מגיע לכשל?
בכל מקרה הנה התכנון הפח אשפה

קבצים מצורפים

• E1B3882F-56BC-44EA-B62D-1006E09AE441.png
    E1B3882F-56BC-44EA-B62D-1006E09AE441.png
    KB 39 · צפיות: 32
גבר אם בא לך לעזור תעזור באהבה אל תנסה לעקוץ ובוא לא נסטה מהנושא
מצטער אם זה שהעליתי חוסר דיוק בניסוח שלך שרלוונטי לבעיה פגע ברגשות שלך

אם אתה triggered מוזמן לפנות לשירות לקוחות שלנו

בהצלחה

יכולות להיות אינסוף סיבות בנוסף לעומס. החל מביצוע לא נכון של תרגיל עד לישיבה בעייתית או אפילו מיטה שוקעת.
לפעמים גם הבעיה בכלל באגן או במפשעה וזה מקרין לברך. בקיצור, לך לפיזיותרפיסט וזהו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה הבחור שרועד גם ברגל בעליה בסקואט ? אולי יש קשר בין הבעיה בברך ?
כן זה אני
בגדול מה שענו לי כאן אם זה לא מחמיר אז הכל בסדר אז. המשכתי רגיל, בכל מקרה קבעתי תור לאורטופד. בגלל שזה לא החמיר לכן פתחתי אשכול לגבי הרעידה ברגל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית