הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התנסתי פעמיים בקדם אימון - לא היה אפקט

ניר.ס

משתמש מתחיל
65
8
נק' מוניטין:
17
65
8
לאחרונה ראיתי מלא סרטונים על זה ועל האפקט שזה כביכול נותן שזה מתחיל לפעול.

יש לי בעיה בימים שאני מתאמן בבוקר, אז אמרתי ננסה קניתי אחד והאימון בוקר היה קשה כרגיל. ניסיתי למחרת באימון ערב (אפילו יותר גרם ממה שצריך) וואללה... שום דבר, לא ערנות, עיקצוצים...

מה הקטע שלא הרגשתי כלום? האם הרעש מסביב זה אמיתי או שזה מוצר חארטה?

יש מוצרים חארטה מהסיבה הפשוטה שאין אף גוף שמפקח. אפשר לכתוב בתווית שהתוסף מכיל 0.5 גרם זהב טהור, אבל במציאות אין לך איך לבדוק את זה. לרוב החברה עצמה מקבלת את החומרי גלם ולא טורחת לבדוק אותם בכלל. אם בתוסף הזה לצורך העניין יש 400 מ״ג קפאין ולקחת מנה כפולה ולא הרגשת כלום, כנראה שהבעיה היא במוצר עצמו ולא אצלך. על איזה קדם אימון מדובר?

• פותח/ת השרשור
אז זהו שהמוצר הזה לא מפוצץ בקפאין.
זה קדם אימון של אלפה. לא רוצה לעשות להם שם רע, פשוט בפעמיים שלקחתי, לא הרגשתי תהייפ המטורף שאנשים מציגים על קדם אימון

שמע עושים מזה יותר ממה שזה,
סה''כ זה עדיין מוצר חוקי ולא סמים.
רוב האנרגיה מגיעה מהקפאין וברגע שאתה מתרגל לקפאין זה גם לא מרגיש וואו כל כך.
העיקצוצים זה תלוי כמה בטא אלנין יש וגם, זה בערך ל20 דקות, לא מרשים כל כך וסתם מציק אפילו.
פאמפ מרגישים טיפה יותר אבל אתה תרגיש הבדל גדול יותר בפאמפ אם יש לך פחמימות בגוף מאשר כל מיני מרחיבי כלי דם למינהם.

אני אוהב את זה, זה טעים ועובד לי אחלה אבל גם הייתי מסתפק בגלולת קפאין ו4 תמרים.

משווקים את זה כאילו זה מינימום אמפטמין, אבל כל מי שהתנסה עם סמים אמיתיים מבין שזה בדיחה...

• פותח/ת השרשור
שמע עושים מזה יותר ממה שזה,
סה''כ זה עדיין מוצר חוקי ולא סמים.
רוב האנרגיה מגיעה מהקפאין וברגע שאתה מתרגל לקפאין זה גם לא מרגיש וואו כל כך.
העיקצוצים זה תלוי כמה בטא אלנין יש וגם, זה בערך ל20 דקות, לא מרשים כל כך וסתם מציק אפילו.
פאמפ מרגישים טיפה יותר אבל אתה תרגיש הבדל גדול יותר בפאמפ אם יש לך פחמימות בגוף מאשר כל מיני מרחיבי כלי דם למינהם.

אני אוהב את זה, זה טעים ועובד לי אחלה אבל גם הייתי מסתפק בגלולת קפאין ו4 תמרים.

משווקים את זה כאילו זה מינימום אמפטמין, אבל כל מי שהתנסה עם סמים אמיתיים מבין שזה בדיחה...
אני חייב לשאול אם כל הרעש שיש סביב קריאטין לאחרונה זה גם מוגזם וזה יותר מדי אוברייטד?

הוא דווקא לא מפוצץ קפאין וזאת הסיבה שבחרתי בו

זו הסיבה שזה לא הזיז לך.

בקדם אימון ממוצע הוא הרכיב היעיל היחיד הוא הקפאין. לצערנו, שאר הרכיבים ה"יעילים" נמצאים במינון נמוך מדי או שהם לא יעילים לשיפור ביצועים כלל (למשל תמצית פלומבוס הודי מטוגן, וכל הדברים המוזרים שאתה רואה בד"כ בטבלאות - שמות מפוצצים על כלום).

טבלת הערכים:

upload_2021-10-11_16-55-38.png

קפאין - מינון של חצי כוס קפה בערך למנה. צריך בערך 3 מ"ג/ק"ג קפאין על מנת לשפר ביצועים - זה רחוק משם...
בטא אלנין - נמצא ברבע מהמינון המינימלי המומלץ (צריך לקחת 2-5 גרם ביום).
קריאטין - 12% מתוך המינון היומי המומלץ (צריך לקחת 5 גרם קריאטין ביום).
ארגינין - 21% מתוך המינון היומי המומלץ (אם בכלל מומלץ, עדיף להשתמש בציטרולין בכל מקרה אם החלטת לתסף)

שאר הרכיבים ככל הנראה מיותרים.

שים לב שרוב הרכיבים פה גם דורשים נטילה יומיומית כך שאפקט מנטילה חד-פעמית או 'פעם ב' לא ממש ריאלי כאן.

לסיכום, ממליץ לך לחפש קדם אימון אחר ולתאם ציפיות בנוגע לאפקט, גם קדם אימון שהוא לא under-dosed - לא יהפוך אותך לסופרמן.

אני חייב לשאול אם כל הרעש שיש סביב קריאטין לאחרונה זה גם מוגזם וזה יותר מדי אוברייטד?

התוסף נחקר פעמים רבות ונמצא כיעיל.
עם זאת, באופן כללי אנשים אוהבים לתת יותר מדי קרדיט לתוספי תזונה וחושבים שזה קסם.

תלוי מה אתה מצפה ממנו, הוא מוכח כ(לא סגור על המכניזם) מגדיל את כמות הatp בתא אם אני לא טועה.
מוכח מעל לכל ספק כמשפר ביצועים.
אני עצמי מרגיש ורואה את השינוי כשאני לוקח אותו.
וגם יש אנשים שיגיבו יותר ויגיבו פחות לתיסוף בו.

בכל אופן זה לא אומר שאתה תגדל 3 ס''מ היקף יד ואתה לא תקפוץ בבנץ' מ80 ל100 תוך חודש.
זה לא קסם ויש לו גם גבול, הוא עוזר קצת ולאט וזה מה שצריך להבין, להתעלם מהשיווק והפרסומות ולראות איך אתה מגיב.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות. לגבי הקריאטין אני רואה עליו סרטונים של גדילה מטורפת בכמה חודשים. לדעתי חארטה והרוב זה גנטיקה, תזונה ושאר הדברים החשובים.

כנראה שיהיה קצת יותר כוח ומראה טיפה יותר גדול
זו הסיבה שזה לא הזיז לך.

בקדם אימון ממוצע הוא הרכיב היעיל היחיד הוא הקפאין. לצערנו, שאר הרכיבים ה"יעילים" נמצאים במינון נמוך מדי או שהם לא יעילים לשיפור ביצועים כלל (למשל תמצית פלומבוס הודי מטוגן, וכל הדברים המוזרים שאתה רואה בד"כ בטבלאות - שמות מפוצצים על כלום).

טבלת הערכים:

צפה בקובץ המצורף 71648

קפאין - מינון של חצי כוס קפה בערך למנה. צריך בערך 3 מ"ג/ק"ג קפאין על מנת לשפר ביצועים - זה רחוק משם...
בטא אלנין - נמצא ברבע מהמינון המינימלי המומלץ (צריך לקחת 2-5 גרם ביום).
קריאטין - 12% מתוך המינון היומי המומלץ (צריך לקחת 5 גרם קריאטין ביום).
ארגינין - 21% מתוך המינון היומי המומלץ (אם בכלל מומלץ, עדיף להשתמש בציטרולין בכל מקרה אם החלטת לתסף)

שאר הרכיבים ככל הנראה מיותרים.

שים לב שרוב הרכיבים פה גם דורשים נטילה יומיומית כך שאפקט מנטילה חד-פעמית או 'פעם ב' לא ממש ריאלי כאן.

לסיכום, ממליץ לך לחפש קדם אימון אחר ולתאם ציפיות בנוגע לאפקט, גם קדם אימון שהוא לא under-dosed - לא יהפוך אותך לסופרמן.

התוסף נחקר פעמים רבות ונמצא כיעיל.
עם זאת, באופן כללי אנשים אוהבים לתת יותר מדי קרדיט לתוספי תזונה וחושבים שזה קסם.
תודה על הפירוט. אז בשביל להחזיר את הכסף ולא לזרוק את זה לפח, אצטרך לקחת מנה כפולה?

תודה על התשובות. לגבי הקריאטין אני רואה עליו סרטונים של גדילה מטורפת בכמה חודשים. לדעתי חארטה והרוב זה גנטיקה, תזונה ושאר הדברים החשובים.

כנראה שיהיה קצת יותר כוח ומראה טיפה יותר גדול

תודה על הפירוט. אז בשביל להחזיר את הכסף ולא לזרוק את זה לפח, אצטרך לקחת מנה כפולה?
אני משתמש במיסטר הייד
420 מג קפאין(כך רשום)
זו מנה הגונה של קפאין

• פותח/ת השרשור
אני משתמש במיסטר הייד
420 מג קפאין(כך רשום)
זו מנה הגונה של קפאין
רציתי להתחיל ברגוע.. יש לי מכונת אספרסו בבית ואני בקושי צורך קופאין, זאת הסיבה שבחרתי במשהו ללא קפאין.

רציתי להתחיל ברגוע.. יש לי מכונת אספרסו בבית ואני בקושי צורך קופאין, זאת הסיבה שבחרתי במשהו ללא קפאין.
צודק.
תתחיל בקטנה ותשים לב לתופעות..
התופעה הכי ״קשה״ היא ההתרסקות שלאחר השימוש

אז בשביל להחזיר את הכסף ולא לזרוק את זה לפח, אצטרך לקחת מנה כפולה?
הכסף הלך לפח.

אתה יכול לנסות לשלב אספרסו עם הקדם אימון ואולי ככה להגיע למינון גבוה יותר של קפאין.
לא חושב שמנה כפולה זה פתרון טוב. כדי להגיע למינון מספק של קפאין יש מצב שתצטרך גם לקחת יותר ממנה כפולה וזה ילווה בכמות גבוהה של ניאצין (אחד הרכיבים בקדם אימון). ספקולציה שלי בלבד, אולי המינון הזה מספיק כדי לגרום לתופעה בשם niacin-induced flushing, מה שלא מזיק אבל יכול להיות לא נעים עבורך.

כמובן שאם למישהו יש מידע אמין על מינון ממנו מקבלים את ה-flush אני אשמח לשמוע (לא מול מחשב כרגע לחפש).

אולי המינון הזה מספיק כדי לגרום לתופעה בשם niacin-induced flushing

בתווית כתוב niacinamide והוא נטול התופעה.
בניאצין, מנסיוני החל מ50 מ״ג, אם על בטן ריקה אז ממש תוך כמה דקות (אני אישית אוהב את זה)

המוצר הספציפי הזה לדעתי לא בדיוק קדם אימון קלאסי (לפי הרכיבים יש דגש בעיקר על פאמפ ולא עוררות, אם בכלל)

בתווית כתוב niacinamide והוא נטול התופעה.
בניאצין, מנסיוני החל מ50 מ״ג, אם על בטן ריקה אז ממש תוך כמה דקות (אני אישית אוהב את זה)

המוצר הספציפי הזה לדעתי לא בדיוק קדם אימון קלאסי (לפי הרכיבים יש דגש בעיקר על פאמפ ולא עוררות, אם בכלל)
כמעט עונה להגדרה stim free

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית